Opublikowano 18 stycznia 201510 l Witam, witam szanownych podróżników. Szukam jakiś opcji na rodzinne wyjazdy zimą w polskie góry. Z racji odległości w grę raczej wchodzę Karkonosze (choć jak macie jakieś fajne opcje w Tatrach to też poproszę). Priorytetem nie są narty raczej żeby było dobre jedzenie, dość spokojnie, rodzinnie. Ważne żeby było co robić tam z dziećmi jakiś fajny basen, bawialnie. Edytowane 18 stycznia 201510 l przez balon
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Autor Daleko. Tak na 4 noce na szybko to lipa. Mam Pleja miejscówkę w kajecie ale bardziej na wiosnę / lato. Jak coś dodam że Gołębia i Sandrę Spa w Karpaczu mam sprawdzoną. Świetne miejsca ale cena szczególnie w Gołębiu jest odpowiednikiem dobrych miejscówek w Alpach więc trochę lipson. Edytowane 18 stycznia 201510 l przez balon
Opublikowano 16 stycznia 20169 l Autor Podbijam jakiś rodzinny fajny hotel w Karpaczu / Szklarskiej ważne żeby był jakiś fainy basen i dobre jedzenie no i standard jako taki aby za dużo sebów nie było. Gołębia i Sandre Spa znam ale może w końcu coś innego ? Ktoś coś ?
Opublikowano 19 listopada 20177 l Czy ktos moze polecic jakas szczególnie fajna miejscówke na Zimowy wypoczynek na nartach? Polska lub Alby nie ma znaczenia . Chodzi mi o najlepsze miejsce dla poczatkujacych narciarzy
Opublikowano 6 stycznia 20187 l Autor W dniu 16.01.2016 o 09:54, balon napisał: Podbijam jakiś rodzinny fajny hotel w Karpaczu / Szklarskiej ważne żeby był jakiś fainy basen i dobre jedzenie no i standard jako taki aby za dużo sebów nie było. Gołębia i Sandre Spa znam ale może w końcu coś innego ? Ktoś coś ? Tatuśkowie, coś, coś?
Opublikowano 6 stycznia 20187 l Ja dzisiaj przejezdzalem obok http://www.aparting.pl/norweska-dolina wracajac z dinoparku. Musze sprawdzic bo wyglada na niezly wypas dla dzieciakow. Tylko 9 km od stoku w szklarskiej. P.s. yebac michalowa gospode. Edytowane 6 stycznia 20187 l przez milan
Opublikowano 6 stycznia 20187 l 3 godziny temu, MichAelis napisał: https://blue-mountain-resort.pl/ funfel nówka, chyba rok ma dopiero nie, kilka miesięcy. milan wpadaj do cristal resort. Pomasuje za 150zł.
Opublikowano 7 stycznia 20187 l Autor Zawsze wybieralne Karpacz i Golebiewskiego, ewentualnie Sandrę Spa ze względu na wielkie baseny, bawialnia i ilość atrakcji jakby śniegu nie było, teraz z powodu tego Parku Dinozaurów dla juniora myślę nad Szklarską ale jakoś nie mogę doszukać się tam podobnych obiektów. Ktoś był w tym hotelu Kryształ w Szklarskiej? Bo wygląda mi najlepiej pod kątem atrakcji i obiektu dla rodzin z dziećmi. Oooo dopiero zobaczyłem ten link z tym Blue Mountain Resort. MichAelis byłeś tam?
Opublikowano 7 stycznia 20187 l Fajnie jest, chyba najbardziej luksusowy w szklarskej teraz. Wiem, ze lubisz golebiewskiego, ja już rzygam nim. Dlatego szukalem czegos nowego. Troche mniejsze to po prostu jest, mniejszy przemial ludzi. I jak mowilem to jes nowka, dopiero co otwarte, to jeszcze sie staraja.
Opublikowano 7 stycznia 20187 l Autor Inaczej Golebiewski jest spoko bo wsio tam jest i jest co robić nawet jak nie ma śniegu lub w wakacje pada deszcz ale też już nim rzygam. To że nówka to duży plus. Raz, że się starają, dwa że wsio świeże, czyste i niezużyte.
Opublikowano 7 stycznia 20187 l Autor Uj wsio zajęty wyedy kiedy chcemy:/ Czuję, źe w tym roku Sandra Spa będzie grana w takim razie (chyba że ten Kryształ w Szklarskiej jakąś dobrą ofertę mi przyśle). Gołębiewskiego w tym roku skreśliłem bo już przesadza 430 zł za dobę za osobę dorosłą ze zniżką z ich złotą kartą. W tamtym roku na ferie 340 było ze złotą kartą. Pewno tak podniósł aby szybko zarobić na Pobierowo, bo pociągnie go to strasznie, oj pociągnie. Edytowane 7 stycznia 20187 l przez balon
Opublikowano 8 stycznia 20187 l http://www.wykop.pl/ramka/4100149/willa-karpatia-atakuje-swoich-gosci/ ku przestrodze:) Ależ s(pipi)ysyństwo. Jak ktoś nie umie przyjąć krytyki to wymyśla potem takie wpisy jak w linku wyżej.
Opublikowano 13 stycznia 20187 l Autor Dobra tatuśkowie zaraz jadę z rodzinką do Białego Kamienia. http://mobile.bialykamien.com/ jak wrócę zdam relacje. Aaaa znajomy już jest i mówi że śnieżek pada
Opublikowano 14 stycznia 20187 l Spoko żarcie, ładna lokalizacja ale do (pipi) nędzy z pokoi standard + do spa paraduje się przez restaurację... Polecam Travelist i łowienie ofert.
Opublikowano 14 stycznia 20187 l Autor A widzisz już nie. Zrobili nowy łącznik z tarasem letnim (obok zewnetrznego jacuzzi) u góry aby nie przechodzić przez restauracje. Kozacki obiekt. Nawet suszarka do strojów basenowych jest xD Jak narazie mega jestem zadowolony. Zdecydowanie lepiej niż u Gołębiewskiego. Właśnie z sanek wróciliśmy. Obok w Jakuszycach 1m śniegu uaaaaa.
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Autor Dobra wróciłem z tego Białego Kamienia. Tak jak obiecałem napiszę odczucia. W skrócie (jak ktoś będzie chciał więcej info to walić na priv - jeden user już skorzystał i mam nadzieje, że pojedzie na te kilka dni z rodzinką;) ), najlepszy hotel rodzinny w jakim byłem. Jest wszystko to co mają molochy (duża część basenowa, olbrzymi wybór jedzenia - od owoców morza po strawę iście bamberską -, bawialnie, animacje i w h uj innych atrakcji jak to w takich hotelach) jednak przy tym jest to mega kameralny hotel (66 apartamentów), przez to nie czujesz się jak w molochu, nie ma tłoku, jest cisza itp. do tego ta lokalizacja na zboczu góry. Po więcej detali zapraszam na priv ale takie rzeczy jak świeżo wyciskane soki na śniadanie, własny codziennie z rana pieczony chleb na zakwasie, 2 godzinny dziennie (rano i wieczorem) z zakazem wstępu na baseny dla gówniaczków, czy specjalne pojemnik w łazience na pieluchy (hermetycznie zamknięty, z pochłaniaczem zapachu) i wiele innych patentów to rzeczy, których nie uświadczy się w 9 na 10 hoteli. Obiekt zarówno dla par bez dzieci jak i całych rodzin. aaaa było tak zaje biście, że przedłużyłem pobyt o dodatkową dobę.
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Słuchajcie, znajomi chcą się wybrać do Zakopca na koniec lutego. Nie byłby to wyjazd narciarski, trochę połazić po górach, ale pewnie po jakimś bardziej lajtowym szlaku, pewnie Krupówki i nie wiem co tam się robi w Zakopanem (oprócz chlania-oczywistość). Nigdy nie jeździłem na nartach, nawet zimą nie byłem w górach w sumie. Stąd moje pytanie- czy mogę tam jechać ze zwykłymi ciuchami (można w jeansach iść połazić, czy mam wypier.dalać i się nie wydurniać? Nie mam nawet traperów z prawdziwego zdarzenia, tylko jakieś tam zimowe buty ecco, żadnej kurtki do łażenia salomona- no dosłownie nie mam nic z takich ciuchów stricte w góry). Można tak (nie)wyekwipowanym jechać, czy bezsensu i należałoby się zaopatrzyć- nie chcę też być wytykany palcami za jeansy na trasie.
Opublikowano 22 stycznia 20187 l 4 minuty temu, Blaise napisał: Słuchajcie, znajomi chcą się wybrać do Zakopca na koniec lutego. Nie byłby to wyjazd narciarski, trochę połazić po górach, ale pewnie po jakimś bardziej lajtowym szlaku, pewnie Krupówki i nie wiem co tam się robi w Zakopanem (oprócz chlania-oczywistość). Nigdy nie jeździłem na nartach, nawet zimą nie byłem w górach w sumie. Stąd moje pytanie- czy mogę tam jechać ze zwykłymi ciuchami (można w jeansach iść połazić, czy mam wypier.dalać i się nie wydurniać? Nie mam nawet traperów z prawdziwego zdarzenia, tylko jakieś tam zimowe buty ecco, żadnej kurtki do łażenia salomona- no dosłownie nie mam nic z takich ciuchów stricte w góry). Można tak (nie)wyekwipowanym jechać, czy bezsensu i należałoby się zaopatrzyć- nie chcę też być wytykany palcami za jeansy na trasie. No problem w tym że jak się wpie,rdolisz w wysoki śnieg albo breje to masz automatycznie buty mokre, i spodnie. To już lepiej jedź do decathlona i kup najtansze spodnie i buty.
Opublikowano 24 stycznia 20187 l mam do sprzedania dwa bilety do wiednia w marcu na weekend, 60 pln sztuka jakby ktos chcial
Opublikowano 24 stycznia 20187 l 6 godzin temu, Blaise napisał: A hu.j w te góry, lecę do Turynu w marcu. Ale wiesz, że Turyn to praktycznie przy górach jest? Godzinę temu, balon napisał: Zapodaj dokładną wylotu i przylotu, datę. Wylot z Okęcia? Wydaje mi się, że spier.dolix mial na myśli polskiego busa xD 6 godzin temu, S(pipi)ix napisał: mam do sprzedania dwa bilety do wiednia w marcu na weekend, 60 pln sztuka jakby ktos chcial