balon 5 326 Opublikowano 24 stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Co ty polisz busem w h uj drożej. Ostatnio leciałem za 99 zł do Londynu w dwie storny, czyli 50 zł za bilet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 Ale będę ulicami elegancko śmigał w koszulce w paski jak Alex Del Piero, a nie wśród tych góralskich spie.rdolin, słyszał prego siniore, a nie łojenyśku, syćkego (pipi)aaa Będzie tak: Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 2 godziny temu, balon napisał: Zapodaj dokładną wylotu i przylotu, datę. Wylot z Okęcia? juz nieaktalne, znajomy odkupil Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2018 https://www.tvn24.pl/turysta-zginal-nad-wodospadem-chcial-zrobic-lepsze-zdjecie,810970,s.html#autoplay (pipi)a co za debil, pieprzyc znak i barierke, zrobie sobie zdjeci ena skałce xD a jeszcze tam byłem w tym miesiącu. Selekcja naturalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 W dniu 14.01.2018 o 13:43, balon napisał: A widzisz już nie. Zrobili nowy łącznik z tarasem letnim (obok zewnetrznego jacuzzi) u góry aby nie przechodzić przez restauracje. Kozacki obiekt. Nawet suszarka do strojów basenowych jest xD Jak narazie mega jestem zadowolony. Zdecydowanie lepiej niż u Gołębiewskiego. Właśnie z sanek wróciliśmy. Obok w Jakuszycach 1m śniegu uaaaaa. Jakuszyce to najmilsza część całego regionu. Właściwie to jedyny powód dlaczego dalej mieszkam w Jeleniej Górze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi