Skocz do zawartości

Opcje na ferie zimowe

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Co ty polisz busem w h uj drożej. Ostatnio leciałem za 99 zł do Londynu w dwie storny, czyli 50 zł za bilet. 

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 9,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://blue-mountain-resort.pl/   funfel nówka, chyba rok ma dopiero

• Ja dzisiaj przejezdzalem obok http://www.aparting.pl/norweska-dolina wracajac z dinoparku. Musze sprawdzic bo wyglada na niezly wypas dla dzieciakow. Tylko 9 km od stoku w szklarskiej.   P.s

• A widzisz już nie. Zrobili nowy łącznik z tarasem letnim (obok zewnetrznego jacuzzi) u góry aby nie przechodzić przez restauracje. Kozacki obiekt. Nawet suszarka do strojów basenowych jest xD

Opublikowano

Ale będę ulicami elegancko śmigał w koszulce w paski jak Alex Del Piero, a nie wśród tych góralskich spie.rdolin, słyszał prego siniore, a nie łojenyśku, syćkego (pipi)aaa

Będzie tak: 

Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał:

Zapodaj dokładną wylotu i przylotu, datę. Wylot z Okęcia?

juz nieaktalne, znajomy odkupil

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 14.01.2018 o 13:43, balon napisał:

A widzisz już nie. Zrobili nowy łącznik z tarasem letnim (obok zewnetrznego jacuzzi) u góry aby nie przechodzić przez restauracje.

Kozacki obiekt. Nawet suszarka do strojów basenowych jest xD

Jak narazie mega jestem zadowolony. Zdecydowanie lepiej niż u Gołębiewskiego. Właśnie z sanek wróciliśmy. Obok w Jakuszycach 1m śniegu uaaaaa.

Jakuszyce to najmilsza część całego regionu. Właściwie to jedyny powód dlaczego dalej mieszkam w Jeleniej Górze.