grzybiarz 10 292 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 (edytowane) Dobra, jest temat "ku przestrodze - czego nie jeść" i zakładam podobny temat, z tym że tutaj polecamy produkty. Może jeszcze coś was zaskoczyło, posmakowało itp. Najlepiej jakbyśmy pisali cenę + jaki sklep, no i oczywiście coś o danym produkcie. --- Polecam z Biedry - Ciabatki 5 szt. http://www.alleceny.pl/produkty-w-promocji/biedronka/pieczywo/buleczki_ciabatki_5_szt_300_g/118400 3,49 za 5 bułeczek. Po paru minutach można mieć pyszne, cieplutkie bułeczki z piekarnika. Z masełkiem, sałatą, serem, szynką i cebulą, po prostu smakują rewelacyjnie Polecam. Również z Biedry - sos korma Bardzo dobry sos, bez żadnej chemii w składzie. Opakowanie odstrasza, ale etykieta składników powinna zachęcić. Nareszcie jakaś odmiana dla ryżu z kurczakiem. Spróbowałem żółty, ale jak będę na zakupach, to wybiorę inne. Polecam nie tylko Spartacusom. Ceny niestety nie znam, bo wywaliłem paragon. Ayran Zaje.bisty napój, coś jak jogurt/maslanka, tyle że jakby z sera fety (czyli słonawy smak). Kosztuje toto ze 3 złote i... nie ma ostatnio, ani w Polo, ani w Tesco, Biedrze. Nie wiem, co się stało:/ Edytowane 18 stycznia 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Polecam z Biedry - Ciabatki 5 szt. http://www.alleceny.pl/produkty-w-promocji/biedronka/pieczywo/buleczki_ciabatki_5_szt_300_g/118400 3,49 za 5 bułeczek. Po Nie słuchajcie go, widziałem dzisiaj te bułeczki w biedrze, skład mają ujowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 292 Opublikowano 18 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 raz na jakiś czas można:), a pisałem, że w sosie nie ma chemii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Ayran można w kebabach prędzej kupić niż sklepach. Polecam milkę oreo, ostatnio jedyna czekolada, którą jem. Cena 3,50-5 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Polecam. Fajna odskocznia od wszystkich orzechów i rodzynek w czekoladach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 17 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2015 W lidlu mozarella buffalo jest po 3,99 na tygodniu włoskim. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 17 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2015 I co wazne, jest faktycznie z mleka bizona (he he heeeeeee). Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 17 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2015 Mocno czekam na tydzień włoski w lidlu,bo mają wyje.bane pomidory z puszki,a normalnie ich nie ma w sklepie. Najlepsze puszkowe,bo to kwaśne bezsmakowe (pipi) pudliszek to się do kosza tylko nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2015 Polecam z Lidla te serki. Bardzo fajny smak (są też inne min. truskawkowy, orzechowy). Puszyste, do bułeczki z masełkiem jako mało lunching w pracy, SOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi