Opublikowano 19 stycznia 201510 l Witam ponownie, Tak naprawdę nie ma żadnego ograniczenia co do ciuszka na którym pojawi się nadruk, więc bluzy, koszule, itd. też wchodzą w grę. Jeżeli ktoś ma fajniejszy pomysł niech uczyni następujące kroki:1.) Wybierze koszulkę(lub cokolwiek innego). Prawdopodobnie zamówię od tego kolesia: http://allegro.pl/li...&us_id=23026327*do kosztów koszulki trzeba doliczyć około 1zł kosztów transportu. *jeżeli ktoś ma tańsze dojście chętnie skorzystam.2.) Pomyśli o grze filmie który chciałby zobaczyć na ciuszku.3.) Wysłać mi PM z częścią informacji typu: jaki ciuch wybrałeś, twój rozmiar, czy projekt ma iść w minimalizm, czy ma być spersonalizowany.4.) Dokonać wpłaty częściowej lub całościowej(niestety nie mam teraz na koncie tyle gotówki aby pozwolić sobie na zakup z góry :zaba: )5.) Czekać na projekt.6.) Zatwierdzić projekt . *W tym momencie będzie przebiegał sitodruk na transfer a następnie prasowanie, wstępne pranie i test wytrzymałości. 7.) Podać adres wysyłki. 8.) Odebrać paczkę. 9.) Nosić dumnie. "Na dzień dzisiejszy walczę z grzałką do kubków sam bo nie wiem czy opłaca się inwestować mi w ten sprzęt, przepraszam za problem i proszę o wyrozumiałość.Jeżeli będzie więcej chętnych to koszulki możemy robić bo prasa działa, naprawdę fajne motywy możemy zrobić do tego lepsze od tych sklepowych Na dzień dzisiejszy koszty koszulki - zakładając że zgłosi się min. 30 osób:-Koszulka FL(95% bawełna 5% pol.) biała-8,5zł lub-Koszulka FL(95% bawełna 5% pol.) kolor-10zł + -Nadruk A3/A4/A5 - 10zł lub -Multinadruk A3/A4/A5 - 15zł +-Koszt wysyłki i pakowanie - 6zł = 24,5zł -maksymalna cena za podstawową koszulkę z wysyłką, przy większych zamówieniach cena spadnie i może osiągnąć 15zł za koszulkę." Lista chętnych i status zamówienia:-Square | 3 | -Cosmos | 1 | -XM. | 1 | -Gumiś_JaGoDa | 1 | -MBeniek | 2 | -grzybiarz | 1 | -tomci23 | 4 | -Krzysztof Tomczak | 1 | -Velius | 1 | -Figuś | 2 | -balon | 3 | -polaki899 | 1 | -Rayos | 2 | Edytowane 20 stycznia 201510 l przez Zdunek
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Jeśli nie da się kubka, to nie ma sprawy, chętnie wezmę koszulkę z TLOU.
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Ja nie rezygnuję z kubków (wciąż mam nadzieję ), ale na koszulkę też się chętnie zapiszę jeśli można (nawet na kilka koszulek, a co!).
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Zapisuje się. Z kubkiem mi się nie udało i zamówiłem na Allegro jakiś szrot, to może z koszulką mi się uda;(
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Ja tez chce koszulke. Motywy macie przygotowane czy mozna jakis swoj dac? Musi byc jakis konkretny rozmiar/cokolwiek wymagania?
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Ja bym też jakaś poprosił, najlepiej DkS/BB jakby ktoś jakis motyw fajny zaproponowal
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Zdun, zapodaj przy okazji wymiary tych koszulek co by dopasować odpowiedni rozmiar
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Ja też kilka szt. bym wziął. Oczywiście dodatkowo na "piwko" dorzucę.
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Autor Witam ponownie, Tak naprawdę nie ma żadnego ograniczenia co do ciuszka na którym pojawi się nadruk, więc bluzy, koszule, itd. też wchodzą w grę. Jeżeli ktoś ma fajniejszy pomysł niech uczyni następujące kroki:1.) Wybierze koszulkę(lub cokolwiek innego). Prawdopodobnie zamówię od tego kolesia: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?order=d&us_id=23026327*do kosztów koszulki trzeba doliczyć około 1zł kosztów transportu. *jeżeli ktoś ma tańsze dojście chętnie skorzystam.2.) Pomyśli o grze filmie który chciałby zobaczyć na ciuszku.3.) Wysłać mi PM z częścią informacji typu: jaki ciuch wybrałeś, twój rozmiar, czy projekt ma iść w minimalizm, czy ma być spersonalizowany.4.) Dokonać wpłaty częściowej lub całościowej(niestety nie mam teraz na koncie tyle gotówki aby pozwolić sobie na zakup z góry :zaba: )5.) Czekać na projekt.6.) Zatwierdzić projekt . *W tym momencie będzie przebiegał sitodruk na transfer a następnie prasowanie, wstępne pranie i test wytrzymałości. 7.) Podać adres wysyłki. 8.) Odebrać paczkę. 9.) Nosić dumnie. Edytowane 19 stycznia 201510 l przez Zdunek
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Ja sie zapisuje Zdunek na koszulke, ale wyczyść swoją skrzynke bo PM nie można wysłać.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Autor Kurczę, taka mała skrzynka że zapełniła się w parę sekund. Nie mam możliwości zwolnienia rozmów bo ciągle mam aktywne.Z tego tytułu zapraszam do komunikacji:GG: 4357373
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Jedna z motywem Sons of Anarchy (jest na PW) na plecach, czarna - biere.
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Też chętnie wezmę jedną koszulkę, najchętniej z motywem z Zeldy (edit. Zdunek, wyczyść proszę skrzynkę ) Edytowane 21 stycznia 201510 l przez yorghi
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Autor Witam ponownie.Ze względu na spore zamieszanie i limitami skrzynki proszę o kontakt:zdunekzdunek@wp.pl Zamówienia przyjmuje do końca stycznia, kolejne 30 dni przeznaczam na projektowanie grafik, kolejne 15 na realizację i wysyłkę. EDIT: Może jakiś Admin mi podnieść limit wiadomości? Edytowane 21 stycznia 201510 l przez Zdunek