Blood 0 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Posiadam The Walking Dead Sezon 1 i drugi w wersji pudełkowej na ps3. Sezon 2 nie widzi zapisu z 1 sezonu. Szukałem rozwiązania ale to co znalazłem dotyczyło tylko wersji cyfrowej i na pc(może nie umiem znaleźć). Czy ktoś spotkał się z tym problemem? I najważniejsze czy zna rozwiązanie? Jeśli był już taki temat to przepraszam ale nie znalazłem. Cytuj
Shen 10 200 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Mialem tak na ps4, pomogl patch Cytuj
Blood 0 Opublikowano 20 stycznia 2015 Autor Opublikowano 20 stycznia 2015 Tylko że gra wyszła już jakiś czas temu i żadnego patcha nie pobiera. Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Decyzje z S01 praktycznie nie mają żadnego wpływu na S02, toteż możesz śmiało pominąć ten import save'a. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi