Blood 0 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Posiadam The Walking Dead Sezon 1 i drugi w wersji pudełkowej na ps3. Sezon 2 nie widzi zapisu z 1 sezonu. Szukałem rozwiązania ale to co znalazłem dotyczyło tylko wersji cyfrowej i na pc(może nie umiem znaleźć). Czy ktoś spotkał się z tym problemem? I najważniejsze czy zna rozwiązanie? Jeśli był już taki temat to przepraszam ale nie znalazłem. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Mialem tak na ps4, pomogl patch Cytuj
Blood 0 Opublikowano 20 stycznia 2015 Autor Opublikowano 20 stycznia 2015 Tylko że gra wyszła już jakiś czas temu i żadnego patcha nie pobiera. Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Decyzje z S01 praktycznie nie mają żadnego wpływu na S02, toteż możesz śmiało pominąć ten import save'a. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi