petergriffin 0 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Hej, ktoś z Was ma Wii Fit U? Mam kilka pytań. 1. Jak duży jest krokomierz? 2. Czy działa też podczas jazdy na rowerze? 3. Czy ktoś z Was miał, ale rzucił w cholerę, bo było badziewne? (Jeśli tak, to czemu dokładnie?) pozdrawiam pg Cytuj
morciba 14 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Miałem kiedyś Wii Fit i Blance Board. Właściwie to dalej mam, leży gdzieś nieużywane od paru lat :-) Najgorzej wydane pieniądze na zabawkę od Nintendo. Używałem może przez pół roku. Pierwsze 2 miesiące to było wow, a później coraz większa nuda. Jak chcesz naprawdę ćwiczyć to nie potrzebujesz Wii Fit, a brak sensownego wsparcia gier dla Balance Board powoduje, że urządzenie staje się szybko bezużyteczne. Mam nadzieję, że pomogłem :-) Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Ja się z tym troszkę nie zgodzę, to jest urządzenie do ćwiczeń domowych i ogólnie party games a nie solówka bo Kinect ma podobne wykorzystanie. Ja w lutym nabywam ją dla mojej wybranki bo bardzo jej się patent z Balance Boardem z podobał więc łykam wersje na Wii U pełen zestaw za 350zł (trochę dużo ale co tam). Na pewno zdam relacje :-] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi