Square 8 506 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 W recenzji ign pisali, że dwójka ma praktycznie stałe 60 kl/s nawet w czteroosobowym coopie. TPS ma jakieś spadki i chyba mają to poprawić. Rozdziałka FHD daje radę, ale chyba liczyłem na więcej efektów graficznych z PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Patche Day 1: Xbox One - 16 GB PS4 - 8,3 GB To jest jakaś kpina. W patchu jest podobno dodatek Clapa, którego nie zdążyli dodać na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 534 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dalej wzorem reedycji na bieżącą generację jest Metro Redux. Stosunek jakość do ceny, to coś, co długo nie zostanie przebite. TPS dropi tak, że aż wstyd. Gracze cieszą się z stabilnych 60k/s w B Drugim - dobrze. Ale przecież inna opcja nie powinna nawet być brana pod uwagę, a te doczytujące się dalej tekstury - wstyd. No i cena dość wygórowana jak na odgrzewany kotlet, choć zawsze lepsze to, niż jedna gra w cenie nowej tylko z tytułu fHD i kilku opcji.Animację mogą poprawić w paczu (co najwyżej wzorem GTA V coś innego uproszczą ), gra potanieje za jakiś czas, ale że absolutnie rewelacyjna część pierwsza nie wchodzi w skład kolekcji, to skandal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Czy ktos z Was ogrywa/ogrywal ta przystojna kolekcje? Nie wiem czy mi sie nie przywidzialo, ale wziawszy kilka dni temu w jakims sklepie pudelko z gra zauwazylem, ze Borderlands 2 z tej edycji jest w PL. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nie ma PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Okładka jest PL Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 i ja potwierdzę - gram, nie ma po polskiemu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki panowie za info. W sumie trochę dziwne. Kilka osób wymienia lub sprzedaje grę na gametrade i dają informację, że gra jest w wersji polskiej... Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Swoją drogą to ciężko mi sobie wyobrazić Borderlands po polsku, szczególnie nazwy tych wszystkich giwer. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Swoją drogą to ciężko mi sobie wyobrazić Borderlands po polsku, szczególnie nazwy tych wszystkich giwer. Fajne pole do popisu, zwłaszcza dla jakiegoś polonisty z odlotowym poczuciem humoru... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Fajnie, że ciała nie znikają przez dłuższy czas. Niestety nie do końca wyszło im odświeżenie, bo niektóre obiekty zaliczają spory pop up i cienie dogrywaja się z opóźnieniem (głównie podczas jazdy autem). Nie wiem jak na PC, ale tutaj dalej nasza postać nie ma cienia. Trup ściele się gęsto Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Grzegorz, jak wyglądają rajdy po bossach i wyrzucanie z nich lootu? Klatki stałe czy lecą na pysk? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nie wiem, bo lecę na nowym sejwie Nie odpalałem przeniesionej postaci, żeby trofiki nie wpadły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Sprawdzałem Sentinela w Pre Sequelu na nowej postaci tylko że grałem solo, jak dla mnie to hula znaczniej sympatyczniej niż na PS3. Muszę jeszcze zbadać jak to wygląda przy niektórych skillach bo grając Nishą spotkałem się kilka razy z tym że po prostu w trakcie tej walki zfreezowało mi konsolę. Square można by odpalić na chwilę np. Handsome Sorcerera albo smoki bo tam było chyba najgorzej w 2, i sprawdzić jak to wypada w Kolekcji. Tych pucharków to Ci tak dużo nie wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ale wpadnie pewnie za challenge, a tego chce sam wbić Open Wide już mam więc prosta droga do celu. Możesz odpalić solo Sorcerera, albo Smoki, tam był często pokaz slajdów. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Z tym za challenges to o ile w przypadku TPSa wpadło mi nawet nie wiem kiedy, to w przypadku dwójki musiałem się nagimnastykować bo prawie wszystko miałem już pokończone, znalazłem jakieś z dwarfami z dodatku Tiny które mogłem wbić na 5 poziom. Spróbuję Sorcerera dziś pobić, u mnie tam czasami też mroziło konsolkę. Może dropnie jakieś CC biorąc pod uwagę ten zbuffowany drop rate. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 No to tak, spadki jednak są, w przypadku Sorcerera to jakiś ułamek sekundy przy wypadaniu lootu. W porównaniu do wersji na PS3 to nie narzekam. Przy smokach wydawało mi się że nie było spadku, ale biłem je tylko raz. Dziś posprawdzam coś więcej i napiszę jak to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Od dzisiaj powinien być dostępny patch poprawiający sporą ilość rzeczy. Cała lista zmian pod linkiem https://gearboxsoftware.zendesk.com/entries/63845844-PlayStation-4-Update-Hot-Fix-Information 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 remaster borderlands na ps4 dostal latke 1.02 ktora oferuje praktycznie betonowe 60fps i rozwiazuje problem screen tearing, wczesniej gierka czesto miala dropy do 40fps Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Wszystko fajnie tylko czemu nie było tak w dniu premiery na płytce? To przecież remaster, a nie nowa gierka. Powinni mieć to już doprecyzowane. Dobrze, że nie brałem pre-ordera ale powoli trzeba myśleć nad konsolą. Może w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Tylko TPS miał problemy z niestałym frameratem, w dwójce praktycznie było betonowe 60kl/s. W porównaniu do wersji PS3 różnica jest olbrzymia pod względem grafy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Pomimo ogromu czasu spędzonego na Pandorze, gra dalej cieszy. Ostatnio zaczęliśmy coopa od zera nowymi postaciami i wciąga jak bagno. Jak ktoś nie ograł na poprzedniej generacji to Kolekcja zapewni mu masę grania. Btw. przy poniższym zdziwiłem się chyba bardziej niż przy pierwszym napotkanym karle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 szukam kogoś do pomocy przy Terramorphous'ie i kto by mi przypower-levelowal Siren na PS4 :> sen id: mksbart1948 Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Odezwij się na PSN to pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi