messer88 6 418 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Trzech chętnych poszukuję do wbicia dzbanka Who You Gonna Call? (podejrzewam że dwóch to już jest ) , wbiłbym to w końcu bo dręczy mnie ten brakujący jeden pucharek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Nie ma sprawy. Też się chyba przeniosę na Elpis. Potem pomożesz mi zrobić raidy na tvhm żeby wreszcie dodatki zakończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Znalazłem sposób i udało mi się ten pucharek wbić solo. Ale komfortowo to się nie grało w okienku split-screen na 4 postacie na 22" Ja dziś raczej będę cały wieczór, tak więc pisz tu albo na PSN i dobijemy do końca raidy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Dzisiaj już rady nie damy. Jutro może. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Od jutra jestem ponownie na Pandorze/Elpis więc jakby co to piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Gram axtonem mam 18lvl i jeszcze nie natrafiłem na porządny assault rifle, tez tak macie ? Głownie nawalam z pistoletu i snajperki Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Różnie, ale często miałem tak, że trafiałem na bronie, które mnie nie interesowały. To jest totalny random, nawet ze złotej skrzyni w Sanktuarium. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Szkoda że dana klasa nie ma większych szans na zdobycie konkretnej broni, bo jak narazie to z assault rifle strzelałem z 10 razy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Trzeba farmić, a coś wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Z bossów często wypadają różne ciekawe rzeczy (niebieskie/fioletowe), dobre karabiny są też za niektóre misje poboczne. W którym momencie jesteś? Btw. Clap jako lampka na biurko Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 jestem w trakcie misji Wildlife Preservation, lvl 21 i wiekszosc misji pobocznych porobilem, teraz chyba pojde tylko z watkiem glownym i dopiero pozniej dokoncze poboczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jak masz jeszcze aktywną misję "Doctor's order" to w tej lokacji nie zbieraj ECHO. Gdzieś w połowie (tam gdzie jest legowisko Bloodwinga) będzie pomieszczenie ze skrzynią, a obok 4 kartony z których wyskakują legendarne midgety i czasem Jenkins (który jest potrzebny do lvl1 wszystkich chalenge'y gdybyś celował w platynę albo aczwimenty). Dobry loot wyrzucają tylko musisz mieć aktywną tą misję i nie zbierać echo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Na normalu nie ma Legendarnych Midgetów, a jedynie zwykłe, które nie wyrzucają za często dobrego lootu. Otwórz kilka razy złotą skrzynię w Sanktuarium i coś wpadnie z karabinów. Wczoraj Pleju pytał o postacie z TPSa odnośnie rekomendacji do grania, więc nagrałem małą próbkę możliwości Atheny Pierwszy filmik jest spoiler free, drugi jest w lokacjach z fabuły i zawiera jednego bossa (3:15-4:33), więc jak ktoś nie grał to niech pominie ten fragment. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Nisha > Athena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Jakbyś był wczoraj z nami na imprezie to byś wiedział, że polecałem Nishe jak Pleju spytał o postać A tak na poważnie to dawaj filmik z eksterminacją w wykonaniu Pani Szeryf, bo sam jestem ciekaw co potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Postaram się jutro coś tu wrzucić. Twoje filmiki są z TVHM czy UVHM ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Nisha to najbardziej przepakowana postac. Nie ma sensu grac na poldystans bo wszystko ginie zanim dotrzesz do delikwenta. Jedynym zgrzytem jest health bar, ktory niknie w oczach, ale kilka kombinacji w build'zie i mozna stworzyc potwora. Podbilem wszystkie postacie do 70go lvl i tylko Nisha plynalem przez lokacje. Athena z drugiej zas strony...Bullpup w prawej, Apsis w lewej i wszystko ginie. Nie jesf zla jesli sie wie jak jej uzywac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 UVHM jeszcze nie ruszyłem. Jak dobiję do maksymalnego levelu to coś wrzucę z tego poziomu. Po tym jak zobaczyłem drzewko Nishy to wiedziałem, że będzie miała potężny power (duży dmg po killu, critical autoaim itd.) i czułem, że nie da mi takiej frajdy przy pierwszym przechodzeniu. O Pani Szeryf wypowiem się bardziej jak już ją ogram. Athena spodobała mi się od początku, a jej skille wykorzystują nowości wrzucone do TPSa jak np. niska grawitacja i Butt Slam. Gladiatorka jest wszechstronna postacią, bo można postawić zarówno na defensywę, żywioły albo ataki melee. Jej główny element to Shock, oraz Fire, ale ten jest ograniczony z powodu zmniejszonej ilości lokacji z atmosferą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Na normalu nie ma Legendarnych Midgetów, a jedynie zwykłe, które nie wyrzucają za często dobrego lootu. Otwórz kilka razy złotą skrzynię w Sanktuarium i coś wpadnie z karabinów. Kurde, znowu coś pochrzaniłem. Byłem pewien, że wyskakiwały legendary. No ale na normalu grałem sam i nie wiedziałem o nich jeszcze, a później zdaje się, że z Square'em i jego ekipą trzaskaliśmy tą lokację na tvhm. Nie pamiętam już. Pamiętam za to, że mi rozpieprzył Jenkinsa na którego polowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Hahaha, było tak ale ja nic nie robiłem, stanąłem tylko obok, a on zaczął do mnie strzelać i zginął od tarczy Antagonist. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Nisha ze swoim aimbotem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Hmm jak tak patrze to mało zabawy wg mnie, ale power ma konkretny. Dwie Maggie robią swoje. @Yap Orientujesz się czy dalej można zdobywać Bullpup'a zaczynając nową grę? Mam w maszynie, ale boję się pobierać na aktualnym levelu, żeby się nie okazało, że się nie da ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Mówiłem już to wczoraj. Showdown i dobry rozwój drzewek potrafią zrobić z Nishy maszynę do zabijania ale ma jeden konkretny minus. Z dupy lockowanie na przeciwniku. Najlepiej widać to pod koniec gry gdzie pojawiają się guardiansi, a w szczególności Opha, które wypuszczają te małe gówna Putti. Zamiast skupiać się na głównym przeciwniku lockuje nas na tych leszczach i przy takim chaosie łatwo stracić orientacje. Ale czyszczenie plansz z żołnierzy daje radę mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Przecież można zmieniać cele na których się lockujemy w czasie action skilla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Hmm jak tak patrze to mało zabawy wg mnie, ale power ma konkretny. Dwie Maggie robią swoje.@YapOrientujesz się czy dalej można zdobywać Bullpup'a zaczynając nową grę? Mam w maszynie, ale boję się pobierać na aktualnym levelu, żeby się nie okazało, że się nie da ponownie.Nie mozna. Spatchowali to jakis czas temu, ale zanim do tego doszlo siedzialem caly dzien nabijajac wszystkie elementy enforcable bullpupow dla moich postaci. Takze zaczekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi