Skocz do zawartości

Borderlands: The Handsome Collection

Bansai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maya i Axton zapewniają kontrolę na polu bitwy, gunzerker Salvador to czołg na sterydach, dobry do konkretnej rozwałki, Zero to przedewszystkim snajpa i meele, z początku ciężko się nim gra.

Opublikowano

Ja polecam na start jedną z trzech postaci: Maya, Gaige albo Krieg. Salvador jest ok, ale jego gameplay ogranicza się do parcia do przodu, Axton się szybko nudzi, Zero mi średnio podszedł, ale do singla też powinien być ok.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak rok temu, Ivajira zamieniła się w Odjurymira. Ciekawe jaki będzie drop rate Avalanche :D

Dodatkowo do zgarnięcia stroje i Ol' Painful poprzez kody.

12374776_10153478937349081_3182157345654

Opublikowano

Możliwe, że pod koniec listopada, ale nie zmienia to faktu, że w zasadzie w ciągu miesiąca tytuł jest dwa razy dostępny w bardzo kuszącej cenie.

Opublikowano (edytowane)

a jest może na PS4 opcja wykorzystania PSV jako 2 pada do kooperacji w Borderlands (tak jak to było w Knacku)? Bo pograłbym z kumplem, ale nie mam drugiego dualshocka a jedynie PSV.

Edytowane przez zip_czdz
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Myślicie, że można jeszcze pobrać?^^

Brakowało mi Borderlandsow na PS4. Gdyby mi się nie ubzduralo, że to remaster 1 i 2ki, pewnie kupilbym o wiele wcześniej.

Ps. Czy w Pre-Sequel są 3 waluty? Fakt, że grałem wczoraj trochę zmęczony, ale byłem pewny, że zbierałem księżycowe kamienie na Black Market, jednak po resecie gry, gdy wróciłem do miasta miałem raptem 2 sztuki...

Możliwe, bym na 10 level miał ich powyżej 30, czy zbierałem jednak coś innego ^^

Opublikowano (edytowane)

Wątpię. Moonstone'y mają taką turkusową(?) poświatę.O taką

BorderlandsPreSequel_Moonstone.jpg

No chyba, że ci się pomieszało z zasobnikami z tlenem (często wypadają z przeciwników, szafek, etc.). Nie zużyłeś ikamieni w grinderze?

Edytowane przez Farmer.
Opublikowano

Nie. Kamienie służą albo do zakupów u Earl'a, albo do grindowania (w celu uzyskania lepszej jakości sprzętu), albo do kupowania eliksirów u Moxxi. Co do badassraków to naliczają się one za chalenge. I możesz je używać tylko do procentowego podbijania statów. Moonestone'y nie wpływają ani na badassrank, ani na punkty rozwoju.

Opublikowano

Wcale nie tak dużo, każdy kolejny upgrade w jednej kategorii jest droższy. Z tego co pamiętam to odpowiednio 2->4->8->16->20->50->100->150 kamieni. 150 jest dostępne tylko za bank i plecak.

Opublikowano

Na bossach można bardzo szybko farmić. Wkurza ograniczenie 500 sztuk, bo na lvl 55+ zrobimy maksymalnie dwa mielenia z Luneshine, a do trzeciego już brakuje. Powinno być jak w jedynce z kasą, że licznik pokazuje max, ale dalej zbieramy i się nalicza.

A tutaj mały fail w autku, ale challange wpadł :)