Skocz do zawartości

Borderlands: The Handsome Collection

Bansai

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ważna informacji dla posiadających Opowieści z Borderlands. Jeżeli pomimo posiadania SP nie dostaliście obiecanego lootu w TPS, wystarczy napisać do supportu Gearboxu. Po przedstawieniu kilku dowodów, wszystkie skórki i cały loot pojawi się w Concordii. Warto to ogarnąć, bo wśród ciekawych broni jest tarcza Naught, która ma zerowy recharge delay :)

Napisałem do nich jeszcze o dodatkowe skiny z Poker Night do BL2. Dam znać czy to też załatwią.

Opublikowano

Którą konkretnie masz na myśli? Laser to unikat Vibra Pulse czyli ten od Moxxi w misji Home Sweet Home. Reszta to legendy: Hellfire (smg), Viral Marketer (shotgun) i Badaboom (wyrzutnia). Granat też pomarańcza Storm Front, najlepszy dla Atheny.

Na tym filmiku są na 59 poziomie, aktualnie mam 66 i dalej dzielnie służą pomimo różnicy leveli. Ostatnio bawię się w zamrażanie i rozwalanie ze Strikera.

Co do Areny to chodzi Ci o Holodome? Jasne, że da radę samemu, ale ostatnia runda bez FFYL jest ciężka. Jakby co to daj znać.

• Plusik 1
Opublikowano

Tak jak zawsze wszelkie dodatki czyli przez Fast Travel wybierasz odpowiednie miejsce. Chyba nie muszę pisać jak się nazywa? :P

W ogole nie moglem zlokalizowac - pewnie po finale dopiero sie odblokowalo xD
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolejna świetna promocja, polecam wszystkim, bo warto. Ja się przymierzam do kolejnych przejść, jakby ktoś chciał pograć to niech da znać. Mam postacie na różnych poziomach więc się dostosuje.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ok. Sprawdzałem sam, ale kiedy dałem New game, nie wyświetliło mi żadnej informacji apropo ewentualnego utracenia postępów. Włączyło się intro i trochę spanikowalem. Wyłączyłem grę, żeby mi przypadkiem stanu nie nadpisalo. Slotów na dodatkowe postacie też w głównym menu nie widziałem. Stąd się wzięło moje pytanie.

Edytowane przez Stinkmeaner