Opublikowano 24 stycznia 20169 l Znajdą się tu jacyś chętni do ubicia Terramorphousa na normalu? (tak chodzi o pucharek) @easye Dwójeczka. Edytowane 24 stycznia 20169 l przez Timmy
Opublikowano 24 stycznia 20169 l W dniu 24.01.2016 o 10:00, Timmy napisał(a): Znajdą się tu jacyś chętni do ubicia Terramorphousa na normalu? (tak chodzi o pucharek) Zaraz Ci wyślę zaproszenie na PSN.
Opublikowano 30 stycznia 20169 l Chyba najlepsza walka z bossem w TPS, a nie można jej powtarzać. Wielka szkoda.
Opublikowano 11 lutego 20169 l Ważna informacji dla posiadających Opowieści z Borderlands. Jeżeli pomimo posiadania SP nie dostaliście obiecanego lootu w TPS, wystarczy napisać do supportu Gearboxu. Po przedstawieniu kilku dowodów, wszystkie skórki i cały loot pojawi się w Concordii. Warto to ogarnąć, bo wśród ciekawych broni jest tarcza Naught, która ma zerowy recharge delay Napisałem do nich jeszcze o dodatkowe skiny z Poker Night do BL2. Dam znać czy to też załatwią.
Opublikowano 11 lutego 20169 l Fajna pukawke masz przy Athenie! Arene w PS na da sie zrobic samemu? 31 level mam, zaczalem DLC, ewentualnie standardowo bede Cie Square lapal
Opublikowano 11 lutego 20169 l Którą konkretnie masz na myśli? Laser to unikat Vibra Pulse czyli ten od Moxxi w misji Home Sweet Home. Reszta to legendy: Hellfire (smg), Viral Marketer (shotgun) i Badaboom (wyrzutnia). Granat też pomarańcza Storm Front, najlepszy dla Atheny. Na tym filmiku są na 59 poziomie, aktualnie mam 66 i dalej dzielnie służą pomimo różnicy leveli. Ostatnio bawię się w zamrażanie i rozwalanie ze Strikera. Co do Areny to chodzi Ci o Holodome? Jasne, że da radę samemu, ale ostatnia runda bez FFYL jest ciężka. Jakby co to daj znać.
Opublikowano 13 lutego 20169 l Tak jak zawsze wszelkie dodatki czyli przez Fast Travel wybierasz odpowiednie miejsce. Chyba nie muszę pisać jak się nazywa?
Opublikowano 13 lutego 20169 l W dniu 13.02.2016 o 13:54, Square napisał(a): Tak jak zawsze wszelkie dodatki czyli przez Fast Travel wybierasz odpowiednie miejsce. Chyba nie muszę pisać jak się nazywa? W ogole nie moglem zlokalizowac - pewnie po finale dopiero sie odblokowalo xD
Opublikowano 18 marca 20169 l Dobra teraz jest cena na psstore. Pewnie się skusze tylko szkoda że nie ma pierwszej części w zestawie i nie zanosi się chyba na wersję na nową generację.
Opublikowano 18 marca 20169 l Dziesiątki godzin z 1 i 2 spędzone na PS3. Tylko przez te cyfrówki dysk 500 to strasznie mało.
Opublikowano 19 marca 20169 l Kolejna świetna promocja, polecam wszystkim, bo warto. Ja się przymierzam do kolejnych przejść, jakby ktoś chciał pograć to niech da znać. Mam postacie na różnych poziomach więc się dostosuje.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Wczoraj wbity 9 lvl Axtonem. Jaka ta gra jest zajefajna. Dobrze że weekend idzie.
Opublikowano 4 maja 20168 l Kolekcja jest w promocji na PSS, 79 PLN za tyle zawartości to świetny deal. Polecam wszystkim.
Opublikowano 13 maja 20168 l Jest w Borderlands 2 możliwość stworzenia nowej postaci, nie tracąc progressu na starej? Coś ala Destiny, gdzie mogę się przełączać swobodnie miedzy postaciami?
Opublikowano 13 maja 20168 l Ok. Sprawdzałem sam, ale kiedy dałem New game, nie wyświetliło mi żadnej informacji apropo ewentualnego utracenia postępów. Włączyło się intro i trochę spanikowalem. Wyłączyłem grę, żeby mi przypadkiem stanu nie nadpisalo. Slotów na dodatkowe postacie też w głównym menu nie widziałem. Stąd się wzięło moje pytanie. Edytowane 13 maja 20168 l przez Stinkmeaner