Skocz do zawartości

Borderlands: The Handsome Collection

Bansai

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

jak byś był chętny po darmowym weekendzie w granie to mogę kupić i w sezonie ogórkowym (grudzień- styczeń) pograć teraz niby ściągnąłem pre sequel ale jak mam mieć czas na odpalenie tego przy takim nawale premier i gier do ogrania :D Jak wieczorem będziesz to możemy testowo pre sequel odpalić. B2 nie ściągałem nawet bo z dwóch darmowych gier to wybrałem w tą którą na x360 nie grałem :D

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kupiłem dziś dwie kopie THC na PS4 - jedna dla mnie druga dla znajomego. Nie wiem dlaczego ale na mojej konsoli nie chce się zainstalować patch 1.04. Zainstalował się jedynie patch 1.02 i nie wyszukuję nowszego, gdzie mojemu znajomemu znalazło 1.04. Ktoś się spotkał z tym problemem?

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś, to pobaw się w opcjach ustawieniem FoV. Ja mam ustawione na max i jest jeszcze lepiej. No i kupuj PS+ to się pogra w 4-osobowym coop :D

• Plusik 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja i bluber będziemy jutro zaczynać kampanię w The Pre-sequelu. Ktoś chce dołączyć? Granie bez spiny, oboje mamy pracę, inne gierki, wyjeżdżamy itd. więc na pewno nie będzie to rżnięcie po 10h dziennie, wszystko na luzie.

Gramy na PS4.

• Plusik 1
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy ktoś z posiadających grę ma też season passa do Tales from the Borderlands? Jego posiadanie daje dodatkowy sprzęt w TPS, w tym shotguna Company Man, którego szukam w wersji shock. Jakby ktoś chciał się podzielić/duplikować/inne to niech da znać. W zamian mogę rzucić dobrym sprzętem w TPS/B2, zboostować postać itp.

Jakby ktoś miał też shotgun Bullpup w wersji shock na wysokim poziomie to też niech da znać.

Opublikowano

No były z tym problemy, ale podawałem dawno temu rozwiązanie :)

W dniu 11.02.2016 o 08:47, Square napisał:

Ważna informacji dla posiadających Opowieści z Borderlands. Jeżeli pomimo posiadania SP nie dostaliście obiecanego lootu w TPS, wystarczy napisać do supportu Gearboxu. Po przedstawieniu kilku dowodów, wszystkie skórki i cały loot pojawi się w Concordii. Warto to ogarnąć, bo wśród ciekawych broni jest tarcza Naught, która ma zerowy recharge delay :)

Napisałem do nich jeszcze o dodatkowe skiny z Poker Night do BL2. Dam znać czy to też załatwią.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Grywam ostatnio sporo w Pre-Sequel, przechodząc wszystkimi postaciami (ostał się Jack jeszcze) i cały czas gra mi się zajebiście. Po resecie UVHM u Atheny, wczoraj wleciał dodatek Claptastic Voyage na 70 poziomie i jest to zdecydowanie mój ulubiony dodatek ze wszystkich dostępnych w serii. Szkoda, że do TPSa wyszedł tylko ten jeden.

Moja ulubiona misja poniżej.

• Lubię! 1
Opublikowano

Pamiętam świeżo po wyjściu dodatku przechodziłem tą misję ze szrotowym loadoutem. Jezu...prawie rozwałką TV się skończyło. Ta muzyczka oczywiście prześladowała mnie przez kolejne tygodnie.

A tymczasem niedługo wychodzi Borderlands 2 VR na PS4. Fajnie, że coś się dzieje, niefajnie, że tylko na PS4, trza mieć gogle ni i zamiast koncentrować się na B3 wypuszczają tylko SINGLA i tylko na jedną platformę. Nikt tego nie chciał.

Opublikowano

Z tym BL2 na VR to na razie jest mocna zagadka, bo na chwilę obecną jest to podstawowa wersja gry bez żadnych dodatków (bez UVHM, bez DLC, brak OP).

Co do Mainframe to cały czas chodzi po głowie :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Pany, kiedyś już przeszedłem b2, ale kupiłem i będę jechał od nowa. Jaka postać polecacie dla najfajniejszej zabawy? Nie pamiętam kim grałem wcześniej ale to była na pewno jakaś standardowa klasa typu tank, z dodatkami ktoś tam podochodzil wiec wart posprawdzać innych.

Edytowane przez XM.