kes 1 462 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Solo najlepiej grało mi się snajperem w obu częściach. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 grudnia 2018 Opublikowano 5 grudnia 2018 Ja polecam Maye, Gaige albo Kriega. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 31 grudnia 2018 Opublikowano 31 grudnia 2018 Przeszedłem TPS, potem trochę pogralem na trudniejszy poziomie trudności i gram teraz w b2 - jestem już pod sam koniec + zostały dlc i nie ma co - gra o wiele fajniejsza niż TPS. Już pominę zróżnicowanie lokacji gdzie w TPS to nie istnieje przez to gdzie dzieje się gra, ale jakoś lepiej się w to gra. Szkoda, że zacząłem grać Kriegiem i niestety jest to postać nie dla mnie z nastawieniem na walkę wręcz z jego skillem i trochę się mecze, a 20h w plecy i nie chce mi się znowu zaczynać od nowa bo takim sposobem nigdy nie dojdę do uvhm który chciałbym sprawdzić. ehh, ale co do gry to bajka - dobrze się gra w tego typu gry gdzie tylko i wyłącznie gameplay się liczy i zbieranie ekwipunku. 2 Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 31 grudnia 2018 Opublikowano 31 grudnia 2018 I ty to sam grasz? Współczuję. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 Skończyłem wczoraj grę - 20h mam na liczniku i jeszcze 4 dodatki więc sporo dłuższa część od TPS jeśli chodzi o samą podstawkę. Na trudniejszych poziomach trudności rzeczywiście są nowi przeciwnicy i bronie? Czy tylko skin inny i lepsze statsy? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 stycznia 2019 Opublikowano 4 stycznia 2019 Na TVHM są drobne zmiany, jak np opancerzony psycho czy większa szansa na spotkanie badassów. Najważniejsze to i tak dalsze rozwijanie naszej postaci czyli nowe buildy i wszystko inne związane z gameplayem. Cytat True Vault Hunter Mode poses a new challenge for players and offers a more realistic experience in which some factors of the game have been modified to pose a greater difficulty. Some of the differences in True Vault Hunter Mode as opposed to Normal mode are: Increased Enemy Health: Foes will have far more health than they would in Normal mode, even if the enemy is of the same level as the character. Proportionally the enemies' health will be greater. More Badasses: Badass variants of common enemies are more frequent in True Vault Hunter Mode, which in turn makes combat more challenging. New Enemies: Due to the rise in difficulty in True Vault Hunter Mode some of the Normal mode enemies have been renamed and have become tougher variants of their prior selves. An example of this is the psycho, which in True Vault Hunter Mode can appear as an Armored Maniac. Better Loot: Due to the nature of difficulty increase and the fact that the game becomes more difficult, in True Vault Hunter Mode there is a higher chance of enemies dropping better loot. Chests will also contain better loot. More XP from missions: In True Vault Hunter Mode the player will gain substantially more XP from missions than they would in normal mode. Post-Game Level Scale: Once the story is complete, all enemies will scale with the host's level, up to level 50. Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 19 lutego 2019 Opublikowano 19 lutego 2019 Gram obecnie na TVHM i jest miodzio. Normal był za łatwy nieco, teraz z armored mobami i wiekszą ilością badassów gra jest większym wyzwaniem. Przeciwnicy są ogólnie wzmocnieni, np zamiast latających Rakk-ów są ich ulepszone wersje. Tak samo robale w Caustic Caverns lub Badass Buzzardy w the Dust. Z początku TVHM przysparzał nieco problemów ze względu na ciągły brak amunicji (ze względu na wyższy poziom mobów) ale kilka farm runów po Eridium i zakupy w Black Market rozwiązały problem. Gram Axtonem, 50lvl, masa skilli i mod do ulepszenia sentry turret. Do gry w party jest super, dobrze sobie radzi także solo. Obecnie rozkminiam Oasis z dlc Sir Hamellocka. Wspaniała gra która ani trochę się nie nudzi! Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 lutego 2019 Opublikowano 19 lutego 2019 Terramorphousa już pokonałeś? Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 19 lutego 2019 Opublikowano 19 lutego 2019 Jeszcze nie, poradziłem sobie solo z tym bossem krabem (Son of Crawmerax) ale Terramorphousa jeszcze nie spotkałem choć dostałem na niego questa od Dr.Patricii bo tuż po przejściu gry na Normal (mając 35lvl) zacząłem grę od nowa na TVHM. Zostały mi trzy misje z Main Story do zrobienia, wtedy się za niego wezmę. Albo zanim je skompletuję, mój znajomek z czasów Eso i F76 dobije swojego mechromancera do 50lvl i zrajdujemy tego bossa we dwójkę. 2 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 19 lutego 2019 Opublikowano 19 lutego 2019 Na jakiej platformie szarpiesz? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 lutego 2019 Opublikowano 19 lutego 2019 Powodzenia, bo zapewne zginiecie kilka razy Jakby co to dajcie znać na PSN, chętnie pogram czy pomogę. Mam Maye na 53 poziomie jakby co. Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 19 lutego 2019 Opublikowano 19 lutego 2019 Spoks, odezwę się w razie czego Cytuj
mario10 518 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 Panowie mam pytanie bo 2 część właśnie kończę, a są w niej dodatki wszystkie załączone czy misje z dodatków są jakoś zaznaczone? Czy może pojawiają się dopiero po ukończeniu głównego wątku fabularnego? Bo chciałbym wiedzieć jak odróżnić te dodatki od podstawki. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 Każdy dodatek to nowa lokacja do ktorej przeniosisz sie teleportem. Mozna od poczatku, ale sa progi wejscia levelowe więc raczej nie możliwe do przejścia. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 Każdy dodatek zaczyna się w osobnej lokacji, którą wybierasz w Fast Travel. Najlepiej ogrywać w kolejności jak wychodziły, więc: Captain Scarlett and Her Pirate's Booty - Oasis Mr. Torgue's Campaign of Carnage - Badass Crater of Badassitude Sir Hammerlock's Big Game Hunt - Hunter's Grotto Tiny Tina's Assault on Dragon Keep - Unassuming Docks Jak się udasz do jednej z tych plansz to potem standardowo misje będą Cię prowadziły po nowych. 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 Dziękuję za info. Bo właśnie nie widziałem czy one są jakoś wyszczególnione czy zaznaczone, a tak to sobie je po nazwie wyczaję Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 Jeszcze jest pięć osobnych lokacji z Head Hunterów, które się dzieją w obrębie jednej lokacji i trwają średnio ok 20 minut. Je też masz na liście, ale najpierw sobie przejdź te cztery główne. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 Darmowy update do 4K za 6 dni. A jakby ktoś potrzebował złotych kluczy w BL2 to poniżej kod na 100 sztuk. C3W33-RZ6ZJ-TFJ6C-TTJ33-RFHX5 Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 28 marca 2019 Opublikowano 28 marca 2019 (edytowane) Sto kluczy? Biere! Na twatterze co prawda śledzę generowanie nowych kluczy ale zwykle dają po 5-25 sztuk. Dzięki wielkie za kod Po edicie: Zawziąłem się i z wspominanym znajomym francuzem poszliśmy na tego Terramorphousa. On z pielęgniarką Majką na 52 a ja z moim Axtonem na 51lvl.. coż to była za bitwa! Padaliśmy i podnosiliśmy się jeden przez drugiego, najgorsze były te sqooorviałe macki pod sam koniec walki. Drop fajny, legendarny mod dla commando i chooyowa "gejoska" skórka do ubrania. Teraz czas na kolejne wyzwania Edytowane 29 marca 2019 przez SebaSan1981 Dodatkowe info, uniknięcie re-posta 1 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 29 marca 2019 Opublikowano 29 marca 2019 (edytowane) Dzięki za kod spróbuję dziś mam chyba tylko 3 szt :-) Seba grubo lecisz ja jestem na jakimś 33 lvl przy końcu wątku głównego Edytowane 29 marca 2019 przez mario10 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 29 marca 2019 Opublikowano 29 marca 2019 10 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Drop fajny, legendarny mod Jak chcecie legendarne COMy dla Axtona i Mayi to dajcie znać, mam zbędne. Cytuj
SebaSan1981 3 585 Opublikowano 29 marca 2019 Opublikowano 29 marca 2019 Jasne, odezwę się w godzinach późno-nocnych lub wczesno-porannych bo w tej chwili questuję i zaliczam objectivy w pracy i nie mam za bardzo jak. Z góry wielkie dzięki za okazaną pomoc! Cytuj
mario10 518 Opublikowano 29 marca 2019 Opublikowano 29 marca 2019 Panowie pytanie z gatunku dziwnych :) grałem sobie w najlepsze i zabiłem Jack kończąc głowny wątek. Później odpaliłem grę i pokazał mi jak zwykle czy kontynuować ale pojawił się ten nowy tryb i chciałem z ciekawości sprawdzić jest jednak ale gra mnie załadowała od nowa tylko z lvl i ewkipunkiem jaki zdobyłem wcześniej. Da się wrócić do tego co miałem bo teraz wynika, że muszę całą grę przejść od nowa, a tyle co ją ukończyłem i chciałem pobawić się jeszcze, a tu taki klops sprzęt mam dobry ale cała mapa zakryta i gra leci od początku. Jak się nie da wrócić do poprzedniego stanu to kicha po całości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi