Skocz do zawartości

Borderlands: The Handsome Collection

Bansai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapytam jeszcze o jedną rzecz skończyłem wątek główny ok 34lvl wydaje mi się niski choć wykonałem wszystkie misje poboczne jakie napotkałem.
Jednak teraz nie mam tych misji z dodatków wymienionych stronę wcześniej. W menu misji pokazuje mi, że mam jakieś nieodkryte misje ale w regionach, których nie ma na mapie np Ore Chasm czy Finks Slaughterhouse czyli po prostu ich nie odnalazłem ? Dostałem co prawda jedną miskę You Will Die ale ma 50lvl więc raczej nie mam szans, a podbić 16 lvl to nie lada wyzwanie jak teraz za zabicie stwora dostaje 7exp :)

Opublikowano
4 minuty temu, mario10 napisał:

Zapytam jeszcze o jedną rzecz skończyłem wątek główny ok 34lvl wydaje mi się niski choć wykonałem wszystkie misje poboczne jakie napotkałem.
Jednak teraz nie mam tych misji z dodatków wymienionych stronę wcześniej. W menu misji pokazuje mi, że mam jakieś nieodkryte misje ale w regionach, których nie ma na mapie np Ore Chasm czy Finks Slaughterhouse czyli po prostu ich nie odnalazłem ? Dostałem co prawda jedną miskę You Will Die ale ma 50lvl więc raczej nie mam szans, a podbić 16 lvl to nie lada wyzwanie jak teraz za zabicie stwora dostaje 7exp :)

Do pierwszej lokacji wejście jest na południu Eridium Blight, do drugiej dojdziesz przez The Fridge.

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, mario10 napisał:

Jednak teraz nie mam tych misji z dodatków wymienionych stronę wcześniej.

Jak się przeniesiesz do którejś lokacji z dodatków to wtedy będziesz widział nowe misje. Na początku jest zawsze krótka wstawka i pierwsza misja automatycznie się włącza.

3 minuty temu, mario10 napisał:

W menu misji pokazuje mi, że mam jakieś nieodkryte misje ale w regionach, których nie ma na mapie np Ore Chasm czy Finks Slaughterhouse czyli po prostu ich nie odnalazłem ?

Tak, one są w lokacjach do których nie ma szybkiej podróży, te dwie to są areny z kolejnymi poziomami trudności, łącznie 10 misji (2x5). Jeżeli będziesz szukał to musisz się udać do

Spoiler

The Fridge i Eridium Blight.

4 minuty temu, mario10 napisał:

Dostałem co prawda jedną miskę You Will Die ale ma 50lvl więc raczej nie mam szans, a podbić 16 lvl to nie lada wyzwanie jak teraz za zabicie stwora dostaje 7exp :)

Jeżeli chcesz dalej rozwijać postać to siłą rzeczy w pewnym momencie trzeba zacząć TVHM. Cały urok Borderlands na tym polega, że z każdym przejściem zyskujesz kolejne levele, a te prowadzą do tworzenia nowych buildów. Jeżeli nie widzi Ci się przechodzenie gry kolejny raz to możesz zacząć dodatki na TVHM, bo na Normal będzie za łatwo.

• Plusik 1
Opublikowano

Dziękuję za podpowiedzi tak myślałem, że właśnie trzeba je odnaleźć a przyda się bo lvl by się przydało podbić, a później wskoczę na presequel bo w to też grałem bardzo dawno temu :)

Opublikowano

W Remasterze Jedynki będzie ten sam system przenoszenia save co w Kolekcji, wersja PS3 dostała już stosowny update, więc pewnie na X360 też już jest. Miałem zaczynać Mordecaiem na nowo, a tak to może wleci Lilith na start.

Opublikowano

Dla tych co grają na xboxie pamiętajcie ze trzeba pobrać ten hd texture pack ręcznie wiec oprócz patcha 4.71GB czeka nas pobranie 7.66GB