Opublikowano 1 września 20204 l Dodatek Fight for Sanctuary jest w końcu dostępny na Epicu, posiadacze Kolekcji mogą go ściągnąć za darmo do drugiego października. https://borderlands.com/en-US/news/2020-09-01-commander-lilith-dlc-free-on-epic/
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Odświeżę trochę temat przymierzam się do kolejnego przejścia dwa razy szarpnąłem Zero i lubię tę postać ale teraz zastanawiam się nad zmianą postaci na Axtona lub Mechromancera i macie jakieś doświadczenia z tymi postaciami?
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Axton? No ba. Bardzo fajna postać zarówno jako wsparcie jak i na pierwszy szereg. Idealny nawet w solowej grze. Turrety ładnie kontrolują pole zwłaszcza jak rozwiniesz czerwone drzewko (2 turrety). W tym drzewku są też bariery, które nie dość, że osłaniają wieżyczki to jeszcze sam możesz skorzystać z osłony. Zabawa zaczyna się po zmaxowaniu środkowego drzewka Gunpowder bo nie ma nic lepszego o poranku niż widok mini-grzybka atomowego palącego wrogów na popiół
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Właśnie taki mam problem kim pograć i Axton nawet mi się podoba co prawda Zero przeszedłem dwa razy i walka snajperką i mieczem znienacka jest świetna, ale czasem trzeba sobie co nieco urozmaicić dzięki za podpowiedź.
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Zaraz zaraz zaraz...nie szarpnales nic Salvadorem lub Maya? Moim skromnym zdaniem najfajniejsza postacia jest Krieg. Doswiadczyles kiedys Bloodsplosion? Ciezko kolesia ujarzmic bo jest psycholem i robi czasem rzeczy...bez sensu...jak walenie sie w glowe w uj wielkim buzzaxem, ale rozkminienie tej postaci daje mnostwo satysfakcji. No i czasem warto posluchac co on tam bredzi do siebie. Ma rozszczepienie jazni jak nic. Edytowane 22 grudnia 20204 l przez Yap
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Krieg ma najlepiej rozbudowane drzewka w BL2. Jako jedyna postać może konkurować z tymi z TPSa pod tym względem. Osobiście nie jestem aż takim fanem Axtona, ale gra się nim dość przyjemnie. Salvador to dla mnie najnudniejsza postać w dwójce, może nawet w całej serii, ale to bardziej wynika z tego jak działa ogólnie system w Borderlands. Mój osobisty ranking w BL2 to Maya>Krieg>Gaige>Axton=Zer0>Salvador. A w TPS Athena>Timothy=Aurelia>Wilhelm=Claptrap>Nisha.
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Dzięki panowie za rady. Mam słabość do walki snajperką stąd wybór był oczywisty wcześniej na Zero, a teraz kończę GOW i tak pomyślałem właśnie o B2, że dobrze będzie do tego wrócić i postrzelać trochę w dynamicznym stylu. Daliście mi do myślenia
Opublikowano 23 grudnia 20204 l Widzę, że większość ludzi ustawiało build Kreig pod melee, ale jutro będę miał chwilę to się zastanowię kim pograć. Gra jest za długa i postaci grywalnych ma sporo i trudno się zdecydować, a ja nie jestem takim wyjadaczem jak Wy panowie. Dziś dokończony ładnie GOW, Borderlads się ściąga więc pojutrze trzeba wybrać finalnie postać i zacząć nawalankę
Opublikowano 26 grudnia 20204 l Melee build z Release the Beast i Bloodsplosion to czysta jazda bez trzymanki. Mysle ze warto. Na poczatku bywa ciezko bo trzeba sie przyzwyczaic do tych wszystkich killskilli, ktore podbijaja przeladowanie i rozmiary magazynka, ale dobijajac do Bloodsplosion wieksze grupy przeciwnikow gina same z siebie. Po prostu. Tak mozna tez wiekszosc raid bossow zalatwic przy odrobinie cierpliwosci.
Opublikowano 27 grudnia 20204 l Dzięki za wskazówki, ale jednak padł wybór na Gaige pogram trochę i zobaczę jak się będzie nią pykać
Opublikowano 28 grudnia 20204 l Opykałem kilka/naście godzin Gaige i jakoś mi się średnio gra, chyba jednak wrócę do Zero, dwa przejścia nim, a nadal mi sprawia frajdę pykanie połączenie melee ze snajperką Co mnie jeszcze kurza w Gaige to ten robot fajnie działa, ale jak wchodzę w tryb FFYL to on mi zgarnia wszystkich wrogów i po prostu umieram dużo częściej. A poza tym to szacun panowie dla Was jak Wy tę grę znacie Edytowane 28 grudnia 20204 l przez mario10
Opublikowano 31 grudnia 20204 l Wróciłem do grania Zero. Ta gra się nie starzeje, grafika , którą lubię. I wróciła ochota do grania, jest miodne strzelanko, mnóstwo lootu i zabawa na całego. Dostałem jakiegoś bonusa w postaci 75 złotych kluczy, ale na razie tylko jakąś jedną snajperkę wziąłem za klucze bo z tego co pamiętam tam zawsze dobry loot wypada, a nie chciałbym cały czas biegać z dopasioną bronią żeby nie było zbyt łatwo. Na razie początek mam dopiero 12 lvl.
Opublikowano 31 grudnia 20204 l A poprzedniego Zer0 wbiłeś maksymalny poziom? Trochę dziwnie zaczynać od razu tę samą postać, gdzie jest dość szeroki wybór.
Opublikowano 1 stycznia 20214 l No tak, ale myślę, że kolejne przejścia jednak się zdecyduje na kogoś nowego
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Gram sobie już tydzień ta gra mi się nigdy nie znudzi, po prostu wsiąknąłem w tytuł choć już ją przechodziłem. Powiem Wam, że z tym złotymi kluczami to polecieli trochę dostałem ich koło 70 i użyłem 1 czy 2 szt bo gra robi się banalna wypada dobry loot i padają jak muchy.Więc już ich nawet nie używam
Opublikowano 13 stycznia 20214 l UVHM zweryfikuje to stanowisko. Tam się dzieją najfajniejsze rzeczy.
Opublikowano 14 stycznia 20214 l Tak właśnie przypuszczam, że jak się wpadnie na wyższy poziom to szybko zdanie zmienię, choć kiedyś już jakiś czas grałem i faktycznie ciężej było. Teraz natomiast szkoda nawet odpalać klucze bo faktycznie broń wyskakuje kozacka jak na dany poziom.
Opublikowano 7 lutego 20214 l Panowie pytanie mam czy warto od razu ogrywać dodatki? Przeszedłem główny wątek, mam jakiś 34 lvl i teraz wskoczyłem do Oazy i jakoś to lekko idzie czy te dodatki jakoś się skalują poziomem trudności czy coś? Czy po prostu tak mi poszło gładko?
Opublikowano 7 lutego 20214 l Nie skalują się z tego co pamiętam tylko mają przypisane levele na Normalu i TVHM. Dopiero po skończeniu TVHM wszystko się skaluje do 50.
Opublikowano 7 lutego 20214 l No tak myślałem bo faktycznie miejscówki z dodatków są świetne ale dość łatwe.