Bansai 11 198 Opublikowano 22 czerwca 2019 Autor Opublikowano 22 czerwca 2019 5 godzin temu, mugen napisał: Załatw sobie jakiś karabin z EXPLOSIONS i nie zniechęcaj się przegiętym początkiem Mialem explosion shotguna ktorym praktycznie caly dodatek przewalcowałem @Square super miejscowka, ehhh... Bloodwing Roland [*] Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 czerwca 2019 Opublikowano 22 czerwca 2019 Jeżeli przypadł ci do gustu Mr Torgue to warto ograć jego dodatek. Jedna z najlepszych postaci w serii. Cytuj
SebaSan1981 3 584 Opublikowano 23 czerwca 2019 Opublikowano 23 czerwca 2019 Finałowy boss w wątku Torque'a jest świetny. Bardzo ekscytująca walka choć nie tak trudna jak z Terramorphousem. Quest z babcią też fajny, a raczej to taka opowieść o życiu babci i wnusia. Ogólnie poza tropikalną wyspą z krabem jest to moje ulubione dlc Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 24 czerwca 2019 Opublikowano 24 czerwca 2019 W dniu 22.06.2019 o 15:31, Square napisał: To jeżeli nie chcesz ogrywać wszystkiego, to jeszcze sprawdź dodatek Tiny Tina's Assault on Dragon Keep. Skończyłem dzisiaj ten dodatek i o jezuuu jakie to kurła było dobre Cały ten dodatek siadł mi w tym uniwersum niesamowicie. I ta k20 przy otwieraniu dużych skrzyń Nie wiem czy powinienem po podstawce brać się od razu za te DLC, bo jeśli te poprzednie nie mają takiej bogatej zawartości to chyba zagram tak jak Bansai i potem oczekiwanie na trójeczkę. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 czerwca 2019 Autor Opublikowano 24 czerwca 2019 Z tymi skrzynkami to niezla schize mialem. Pierwsza otworzylem Xem [przyzwyczajenie, kwadrat na ps4] i dostalem 20tke, potem mowie sobie, o, za 20tke takie sztosy? To nastepnym razem bede obie kostki rzucal i przez caly dodatek nie wpadla 20tka znowu, ostatnia skrzynia, po finalowej walce albo przed, mowie pyerdole, szkoda eridium, rzucam jedna kostke i... znowu 20tka xDDDDDDDD Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 24 czerwca 2019 Opublikowano 24 czerwca 2019 (edytowane) Dwie 20stki Ja jedna 20, a potem same średniaki i jedynka. W ogóle pecha do lootu w całej gierce miałem, bo nigdy nie wypadł mi fioletowy mod do Zero, a dodatek przeszedłem mając 39 lvl z shotgunem na 33 lvl (swoją drogą wyj.ebongo pukawka). Edytowane 24 czerwca 2019 przez Bartolinsky Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 czerwca 2019 Opublikowano 24 czerwca 2019 Dla mnie najlepszy dodatek to Claptastic Voyage w TPS. Możecie podobnie jak tu zrobić podstawkę i potem odpalić CV na Normalu. 4 minuty temu, Bartolinsky napisał: z shotgunem na 33 lvl (swoją drogą wyj.ebongo pukawka). Jakiś unikat czy zwykły shotgun? Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 24 czerwca 2019 Opublikowano 24 czerwca 2019 3 minuty temu, Square napisał: Jakiś unikat czy zwykły shotgun? Niebieska pukawa. Bodajże 860x16 dmg + 50% dmg. W porównaniu do tego co aktualnie posiadam to nadal bydle Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 czerwca 2019 Autor Opublikowano 24 czerwca 2019 K A R N Y K U T A F O N dla wszystkich cweli ktorzy przylozyli reke do... spoilery z Tales of the Borderlands ukatrupienia tego niesamowitego faceta, serio, jak ta lambadziara [Janey] z TPS bedzie teraz obslugiwac catch-a-ride'y to sie chyba potne Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 24 czerwca 2019 Opublikowano 24 czerwca 2019 Nie będzie Teraz Spoiler Ellie będzie się tym zajmować. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 czerwca 2019 Autor Opublikowano 24 czerwca 2019 Slicznie... wygladala w bikini armor XD Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 25 czerwca 2019 Opublikowano 25 czerwca 2019 Kurła, otworzyłem w Presequel jakąś frajerską skrzynkę za 40 moonstonów nawet o tym nie wiedząc a tak podjarany biegłem do ziomeczka by sobie plecak powiększyć i zonk. Sporo tego dropi w porównaniu do eridium, ale jednak niesmak pozostał. Ogólnie fajnie się pogrywa, zdecydowanie lepszy movement i brak bugów ze skokiem na plus. Myślałem że ten patent z maskami tlenowymi będzie irytował, ale jest ok no i laserowe giwery to mój nowy faworyt w arsenale. Na minus to jednak przez te 10h gry było mało śmiesznie i dialogi nie zapadają w pamięć Będzie lepiej? Cytuj
mario10 518 Opublikowano 26 czerwca 2019 Opublikowano 26 czerwca 2019 Miałem podobnie na początku, że za szybko klikałem i dopiero po chwili się zorientowałem, że otwarłem skrzynię za monnstony i kolega Square mnie wyprowadził z błędu bo myślałem, że mi kamienie zeżarło. Ale szczerze nie otwieram ich już wolę ulepszyć nieco plecak czy pojemność broni bo otwarłem 2-3 skrzynie i szału z lootem w nich nie było. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 czerwca 2019 Autor Opublikowano 26 czerwca 2019 Tez przez przypadek otworzylem jedna ale zdazylem zauwazyc ile mnie to kosztowalo. W zamian dostalem rakietnice z bonusem do expa wiec nie bylo zle ale wiecej juz nie probowalem. TPS skonczone razem z dodatkiem Claptastic [Dragon's Keep lepszy byl moim zdaniem], no to chyba byloby na tyle, mozliwe ze blizej premiery 3jki wezme sie za zalegle DLC z 2jki zeby sie ponownie wstrzelic w rytm. @Square w menu widze opcje "cloud save" o co z tym chodzi? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 czerwca 2019 Opublikowano 26 czerwca 2019 21 minut temu, Bansai napisał: w menu widze opcje "cloud save" o co z tym chodzi? Możesz wrzucić postać i przenieść między PS3<->PS4 albo Xbox One<->X360 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 czerwca 2019 Opublikowano 26 czerwca 2019 Tak jak Bluber opisał, aby ułatwić przejście osobom, które spędziły sporo czasu w BL2/TPS na poprzedniej generacji. Ma to swoje plusy i minusy: jak np szybkie wbicie platyny/calaka czy też otwarło drogę do korzystania z edytora sejwów na PS4/XO. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 lipca 2019 Opublikowano 6 lipca 2019 Zrobiłem wczoraj trzy misje w Pre-Sequel i za cholere nie dam rady w to grać Ta cała kosmiczna sceneria w ogóle mi nie siedzi. Idiotyczny pomysł z kończącym się tlenem, wymyślony chyba tylko po to, żeby nie lazic za dużo po mapie, bo tam nic nie ma. Czekam na trójkę. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 6 lipca 2019 Opublikowano 6 lipca 2019 Graj Claptrapem. Nie potrzebuje tlenu Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 lipca 2019 Opublikowano 6 lipca 2019 Przecież żeby skończył się tlen to trzeba się mocno postarać, bo jest masa miejsc do uzupełniania i z przeciwników wylatuje tego od groma. Cytuj
Bartolinsky 1 776 Opublikowano 6 lipca 2019 Opublikowano 6 lipca 2019 Na tlen po kilku godzinach przestaje się zwracać uwagę, bo jednak trzeba się bardzo zapomnieć, by go zaczęło brakować. Co nie zmienia faktu, że zawartości presequel ma mniej od dwójeczki i może trochę nużyć, ale za to mechanicznie moim zdaniem o wiele lepiej. Ostatnio skończyłem Fight for Sanctuary i bardzo spoko. Szkoda, że nie pokonam solo Haderaxa, ale mimo wszystko ciekawy dodatek. Teraz tylko czekać na trójkę Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 lipca 2019 Opublikowano 6 lipca 2019 Pod względem mechaniki, rozwoju postaci to TPS jest lepszy od BL2. Zawartości mniej, bo 2K Australia zostało zamknięte i nie wyszło tyle dodatków co do dwójki. Fight for Sanctuary bazuje w całości na dodatku, który miał wyjść do Pre-Sequela. 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 23 lipca 2019 Opublikowano 23 lipca 2019 Tak sobie pogrywam w TPS i historia jest dobra, a powiem Wam, że ma wrażenie jakby w B2 było tego wszystkiego więcej przede wszystkim lootu. Rzadko mi jakoś bronie wypadają z pokonanych wrogów i Ci bossowie w B2 jacyś lepsi mi się wydawali. Ogólnie gameplay w B2 taki bogatszy. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 lipca 2019 Opublikowano 23 lipca 2019 8 minut temu, mario10 napisał: Ogólnie gameplay w B2 taki bogatszy. Teraz to mocno popłynąłeś. 1 Cytuj
mario10 518 Opublikowano 23 lipca 2019 Opublikowano 23 lipca 2019 No nie wiem może dlatego mam takie odczucia bo B2 leciałem jednym ciągiem praktycznie dzień po dniu, a TPS siadam co kilka dni ale mam takie odczucia jakby tam rozgrywka w B2 była szybsza, aktywniejsza więcej się działo. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 lipca 2019 Opublikowano 23 lipca 2019 Ustawiłeś w TPS FOV takie jak w BL2? Na domyślnym może się wydawać wolniejsza z uwagi na niską grawitację, co jest złudzeniem. Dzięki niskiej grawitacji TPS zapewnia dużo lepsze i płynniejsze wykorzystanie mechanik, plus OZ Kity coś w końcu robią w przeciwieństwie do Reliców w BL2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi