Skocz do zawartości

Shankor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlacz w dysku c ukryte foldery powinien być plik $Windows.~BT jakos tak... Nawet jak nie masz okienka z uzyskaniem rezerwacji  tylko kiedy to w PL ruszy :/

Opublikowano

Czekam obecnie na info o możliwości instalacji a dostałem jakiś czas temu "prosbe" by poczekać mam nadzieje ze jeszcze dziś ujrze 10.

Opublikowano

Ale dla każdego jest inny termin, wyliczają pewnie na podstawie kolejności potwierdzeń rezerwacji. To nie jest tak, że cały świat dostanie aktualizację w tym tygodniu.

Opublikowano (edytowane)

jaki masz obecnie windows / parametry kompa? aktualizacji czasem nie wyłączałeś? 

Mam 8.1 laptop HP z i5. Aktualizacje są włączone, problem w tym, że ja w ogóle nie miałem tej ikonki rezerwacji. Na stronie MS był poradnik, co zrobić w takim wypadku, ale żaden sposób u mnie nie zadziałał :/

Dlatego czekałem do dziś, bo 29 miała się pojawić dla wszystkich. 

Edytowane przez chris85
Opublikowano

Od 29 zaczyna sie wysylanie do wszystkich ale nie jednocześnie, MS pisał wcześniej o obciążeniu serwerów więc upgrade będzie sukcesywnie udostepniany na coraz to większą ilość osób.

Opublikowano

Tyle razy w tym temacie bylo juz o tym:

Masz rok na zdecydowanie sie na darmowy upgrade, tak lopatologicznie to czas do zarezerwowania tego upgrade jest do lipca 2016 roku. Przeczytaj chociaz ostatnie 2 strony tego wątku.

Opublikowano

Jeśli wyśle maila z zapytaniem z komputera gdzie jest 8.1 i mi odpowiedzą pomyślnie. To czym mogę ten sam klucz wykorzystać na innym komputerze nie aktywując go wcześniej, nigdzie indziej ? Będzie on jakos przypisany pod ta 8.1, chyba nie, co ?

Opublikowano

Wlasnie tak wykonalem i powiem wam ze jestem ilo zaskocony jest fenomenalnie bardzo ladni nowoczesnie elegancko jestem zadowolony:) A klasyk tez chodzi takze dodatkowy plus

Opublikowano

jaki masz obecnie windows / parametry kompa? aktualizacji czasem nie wyłączałeś? 

Mam 8.1 laptop HP z i5. Aktualizacje są włączone, problem w tym, że ja w ogóle nie miałem tej ikonki rezerwacji. Na stronie MS był poradnik, co zrobić w takim wypadku, ale żaden sposób u mnie nie zadziałał :/

Dlatego czekałem do dziś, bo 29 miała się pojawić dla wszystkich. 

Ja mam podobne, lapek Asusa z Win 7 Home Premium i też żadnej ikonki, ani info o aktualizacji do 10 nie mam i nie miałem. Tego folderu na dysku C też nie mam. Aktualizacje włączone cały czas (tylko zalecane); o co chodzi?  :/

Polecam  uaktualnienie przy pomocy nośnika instalacyjnego usb/dvd.Bez  czekania na jakieś ikony i rezerwacje,cały proces przeprowadzony automatycznie z zachowaniem aplikacji z poprzedniego systemu .

Opublikowano

Rozumiem, że rozsądniejszym wyjściem byłaby czysta instalacja, ale czy przy systemie, który został z pół roku temu reinstalowany na czysto, na którym nie mam za wiele śmieci jest sens na ponownego clean installa? jak wrócę z roboty, to liczę na to, że wsyzstko będzie na laptopie gotowe do instalacji

Gość Orzeszek
Opublikowano

ja na żadnym urządzeniu nie mam mozliwości zassania już 10 tki :/