Colin 1 973 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Wygląda na to, że ten rok rajdami stoi. Najpierw ekipa odpowiedzialna za poprzednie odsłony WRC zapowiedziała rajdowy symulator błogosławiony przez samego Sebastiena Loeb'a a teraz francuskie studio Kylotonn tworzy konkurencję bazując na wsparciu Sebastiena Chardonnet. Premiera w tym roku praktycznie na wszystkie konsole. Jak dla mnie pełnia szczęścia. Tak jak była posucha w tym temacie tak teraz obrodziło. Oby tylko gry im wyszły. Po takiej pauzie od typowych rajdów nie zniosę popierdółek. Horizon 2, szczególnie Storm Island, narobił smaku na szutry więc liczę na godne produkcje. Jeszcze tylko zapowiedź Dirta 4 i sfajdam się tęczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 na x360 i PS3 też? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 patrząc na grafikę z trailera to tylko na X360 i PS3 ja tam się nie nastawiam zbytnio na te rajdówki. Ta ostatnia seria WRC która się ukazała była fatalna i nie dorastała Dirtowi 2 do pięt, DiRT3 również otrzymał spłaszczony model jazdy. Tak to wygląda jakby do tych wszystkich gier model jazdy był dostosowany do gałek na padzie, a ja po podłączeniu G27 miałem zerowy poziom frajdy. Tutaj będzie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Wrc 4 bylo fatalne. Wrc 3 nawet fajne. Lubie rajdy ale najpierw sprawdze jakies demo albo filmiki bo tez specjalnie nie wierze w to ze sie przyłoża. Chyba ze chca konkurowac z Loeb rally Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Zawsze lubłem rajdy, ale nie grałem już od dawna, więc chętnie sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 acha już widze "Gra trafi w 2015 roku na PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vitę, Xboksa One oraz Xboksa 360." już mogli by odpuścić porty na starsze konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Trailer nie pokazuje nic dobrego. Znowu grafika jak z PS2 (wiem że grafika nie jest najważniejsza, ale bez przesady). Model jazdy też nie nadrabiał funu z gry. Mam WRC i WRC3 i nie za wiele się zmieniło w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Wrc evolved to byla ostatnia gra z tej serii ktora byla naprawdę bardzo dobra. Skoro robia az tyle wersji to juz nie spodziewam się dobrej gry. Kieruje wzrok w stronę Loeb Rally. Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Najlepsze rajdy to były za czasów WRC Evolution od znanej nam firmy z obecnego hitu na PS4. Był jeszcze Richard Burns Rally i od tamtej pory moim zdaniem nie wyszło nic godnego uwagi, Colinów i Dirtów bym w to nie miszał bo to nie są gry zasługujące na miano WRC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 23 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Colina to ty chłopcze szanuj CMR 2.0 ma u mnie podium w rankingu gier wyścigowych ever. WRC na PS2 przeminęły i raczej wątpliwe by powróciły. zresztą jak wiele innych gier, taki parszywy urok tych czasów. Milestone wypluł 4 odsłony rajdów, z czego 3 i 4 były całkiem zjadliwe. mają doświadczenie, teraz mają mentora więc coś dobrego z tego może wyjść. WRC 5 za to dupy nie urywa ale mimo wszystko kibicuje im. kto wie, może akurat im się uda zrobić coś dobrego? nie skreślałbym ich od razu bo po niecałych 30 sekundach teasera nie można wydawać wyroku. z czasem chętnie obadam i będę śledził rozwój gry. jak się nie ma co się lubi to się gra w to co jest. po takiej przerwie od rajdów dobre i to. Fanek - "stare" platformy nadal żyją i mają się dobrze. to nadal jest spory rynek zbytu, bardzo ważny rynek dla małych devów. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Colin McRae Rally 2.0 to rzeczywiscie jest numero uno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Byl to szpil przelomowy. Ja jednak do dzis stawiam WRC 2 ponad wszystkie scigalki. 3ka i w szczegolnosci 4ka sa takze swietne, a od tego czasu nic godnego w tym segmencie nie wyszlo. Tesknie za tymi 10miutowymi trasami, za wspanialymi hopami i zerkaniem bez przerwy na czas. Jesli WRC 5 chce w jakikolwiek sposob zaistniec to kolesie musza wrocic do korzeni. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Upieram się, że Richard Burns Rally nie miał i nie ma konkurencji. Colin 2.0 był miodny ale to arcade przy Burnsie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Ale nie stawiajmy hard core symulacji obok CmR 2.0, bo to prosta gierka była ale dająca niesamowity fun z grania. Na jednej konsoli można było toczyć całe mistrzostwa 8 rajdów po 12 odcinków każdy we cztery osoby. Piękne czasy. RBR potrafił powodować więcej frustracji niż radości z grania. Tej gry trzeba było się uczyć, natomiast w CMR wsiadałeś i już ! Jesteś, jedziesz, czujesz Dla nas dzieciaków to było cudowne. A dziś w sumie nie wiem czy tego samego chcę od WRC 5, wolałbym aby się mocno postarali wydając grę która też by zapisała się w annałach historii jako .......... a pamiętacie WRC 5 ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 23 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 w tych czasach, w takich standardach robienia gier i komercjalizacji rynku niestety wątpię żeby tak było chciałbym, naprawdę chciałbym, ale nie ma co się zbytnio napalać. tym bardziej, że to małe studio a ich dotychczasowy dorobek nie powala. mam nadzieję, że miło nas wszystkich zaskoczą i stworzą coś godnego naszych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 porposze wpierw demo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 (edytowane) Jeśli ulepszą model jazdy i zrobią normalne trasy ( bez tego dnia świstaka jak w WRC 4 ) to mi wystarczy Aczkolwiek bardziej liczę na SL Rally EVO Edytowane 23 stycznia 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 551 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 Colina to ty chłopcze szanuj CMR 2.0 ma u mnie podium w rankingu gier wyścigowych ever. ....) WRC 5 za to dupy nie urywa ale mimo wszystko kibicuje im. kto wie, może akurat im się uda zrobić coś dobrego? nie skreślałbym ich od razu bo po niecałych 30 sekundach teasera nie można wydawać wyroku. z czasem chętnie obadam i będę śledził rozwój gry. jak się nie ma co się lubi to się gra w to co jest. po takiej przerwie od rajdów dobre i to. Miałem dać plusa, ale jakieś Orwellowskie standardy na pe panują Zasadniczo zgadzam się. CMR drugi, jak i pierwszy, to dwa świetne kawałki kodu. Takie gry powinni przywracać na tym Nierealnym 4, a nie wydawać giereczki w 2k14 z 2k13 :facepalmz: Ja osobiście czekam. N4S Rywale mam od premiery, DC już ograny na wszystkie możliwe sposoby, a szutrowe pojedynki to będzie to. Oby tylko gra pokazała pazur w segmencie tak systemu, jak i grafiki. Konsole rok na rynku, a posucha straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 23 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2015 nie dziękuj Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2015 Horizon to taki NFS w otwartym świecie [*] Mnie bardziej od braku gier martwi brak obsługi kierownic Logitecha przez nowe konsole. To jest największa paranoja 8 generacji konsol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 20 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2015 jak dobrze, że jest do DiRT Rally, bo ani te rajdy od Loeba ani WRC 5 nie dają rady IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 19 czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2015 dlatego liczę że Codies zarobią na steam, rozbudują i wypuszczą na konsole WRC robią randomy, Loeb jeszcze może coś pokazać. poczekamy na finalne efekty ale za dużo nie ma co oczekiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 17 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2015 dlatego liczę że Codies zarobią na steam, rozbudują i wypuszczą na konsole Musieli by z poziomem trudności zjechać, bo na konsolach w obecnym stanie Dirt Rally nie ma racji bytu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi