Bartolinsky 1 801 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Witam, chciałbym potworzyć osobiste albumy muzyczne za pomocą jakiegoś programu w którym mając dodane utwory mógłbym je prosto z edytować w kategorii album, numer utworu itd. Wszystko można zrobić ręcznie, ale kawałków mam od groma i byłaby to żmudna robota. Używając ipoda przez większość czasu słucham muzyki z albumów i denerwuję mnie kiedy pośród kolekcji wyskakują "albumy" z jednym utworem. W itunes takiej opcji nie zauważyłem, a w google widocznie źle szukam. Dzięki za pomoc. 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Mam ten sam problem i planuję dodać do iTunes "wykonawca albumu", tylko tym zespołom, które mam pełne płyty zgrane do iTunes. A we wszelkich randomowych utworach, nic tam nie wpisywać. No i w iPodzie wybrać "słuchaj wg. wykonawcy albumu". Wtedy ominiesz pojedyncze utwory. 1 Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 27 stycznia 2015 Autor Opublikowano 27 stycznia 2015 No chyba nie ma innego wyjścia jak ustawiać to ręcznie. Dziwne, bo myślałem, że będzie na to jakaś rada. Dzięki za pomoc. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Darmowy foobar ściągnij, zaznaczasz utwory, właściwości i globalnie możesz zmienić nazwę albumu 1 Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 27 stycznia 2015 Autor Opublikowano 27 stycznia 2015 Faktycznie, działa Dzięki wielkie za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi