Figaro 8 302 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Gra wyjdzie w tym roku. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Yano z tym, że to nie jest ex wychodzi też na pc i ps3. Mi się pierwsza Dogma podobała, ale f2p na rynek azjatycki? Po ch.uj my o tym w ogole rozmawiamy ja się pytam. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Jak Crapcom zwęszy kasę to i wyda na Zachodzie w trybie ekspresowym. Wielkiego sukcesu jej nie wróże, tam rządzą dalej jakieś azjatyckie MMO a w Japonii od tego mają Monster Hunter który zjada DD na śniadanie. Moim zdaniem pierwsze DD miało być pewnie MMO ale chyba cuś im się we łbach porypało i próbowali stworzyć z tego klasycznego Action JRPGa. Aczkolwiek skoro DQX wyszedł już na PC, 3DS'a, Wii i Wii U i dalej na Zachodzie nie wydali tego molocha który jest jedną z nielicznych produkcji drukujących czysty zysk dla S-E to i DDO nie uświadczymy. Ba ciekawi mnie czy ostatecznie Deep Down wyjdzie należycie... Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Całkiem fajnie to wygląda na trailerach. Może być dobra gra pod multi, oby tylko sklep nie był przegięty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi