Opublikowano 28 stycznia 201510 l Niedawno wszedłem w posiadanie niemieckojezycznych gier na psx typu Final Fantasy, Tomb Raider, RE Directors Cut, Silent Hill itp. i zastanawia mnie czy przez to że te gry nie są anglojęzyczne to czy są to gorsze wydania? Czy jezeli w przyszłości chciałbym je sprzedac to cena będzie znaczaco niższa w porównaniu do wydań z j. Angielskim?
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Śmiem twierdzić że na niemieckim ebayu niemieckie wydania mogą byc nawet lepsiejsze niz angielskie czy nawet polskie. Gdyby takie wyszły.
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Sprawdz na emulatorach, czy jest język angielski. Jeśli nie, to raczej na Allegro nie są wiele warte.
Opublikowano 1 lutego 201510 l Większość gier na psx nie ma wyboru języka niestety i są w 100% po niemiecku. Na naszym rynku to pewnie ine są nic nie warte i tak jak inni radzą, najlepiej je opchnąć na jakimś ebayu.
Opublikowano 6 lutego 201510 l Zależy od dostępności tytułu, która w roku 2015 jest zerowa (już np. w 2000 była minimalna) więc ludzie nie mając wyboru kupią i niemiecką (szczególnie gdy płyta będzie w dobrym stanie, a ta angielska w słabym). Wyjątek to FF7 - tu ciężko grać po niemiecku więc cena mocno spada.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Ja nie wiem czy maja wybor czy nie maja, ale trzeba byc desperatem aby brac niemieckie wersje gdzie audio, dialogi, jezyk sa po niemiecku - mialem kilka takich gier na psx'a i to byla masakra grac w takie cos. W tetrisa pograsz, ale resident, silent hill, mgs odpada. To samo fifa. Wiec tak naprawde to nie masz za wiele gier do wyboru w ogolnym rozrachunku bo one są zniemczone w 100%.