Grzegorzo 1 411 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 The Saboteur Kolorystyka okupowanego Paryża robi gałę szkoda, że słabe strzelanie, "mydelniczy" model jazdy i drętwe ruchy Irlandczyka już nie. A jak fabuła? Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Na razie nie porywa. Cieszy fakt, że naziści są właściwie żywcem wyciągnięci z trylogii Indiany Jonesa. Przerysowani i tępi Więcej rozpiszę się w odpowiednim temacie po południu. Cytuj
django 549 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Za Saboteur plusiczek. Az niedawno kupilem na (tfu) Originie jak byl za pare zlotych bo mnie interesuje jakos. Lubie sredniaki z ambicjami. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 SMG 2 Wciąga i zaskakuje na każdym kroku tak jak część pierwsza 3 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 eeeee niektórzy chyba potraktowali ten temat jako kolejny no brainer, czyli wrzucam jakiegokolwiek screena z dopiskiem "gra jest fajna, kolorowa, lubie ją". tak średnio ciekawie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 ja wrzuciłem filmik i pokazałem najważniejszą mechanikę w grze i poleciłem ja każdemu także tego odbij Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Dlatego pewnie napisał "niektórzy" 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 eeeee niektórzy chyba potraktowali ten temat jako kolejny no brainer, czyli wrzucam jakiegokolwiek screena z dopiskiem "gra jest fajna, kolorowa, lubie ją". tak średnio ciekawie....TYLKO BARTOSZKI WIEDZĄ O CO CHODZI !!! lepiej ? 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Metro Redux Ponad miesiąc przeleżała na półce. W poprzedniej generacji w zasadzie nie miałem styczność z tymi dwiema strzelankami. Mimo pozytywnych opinii jakoś mnie nie ciągnęło do nich... W końcu wczoraj udało mi się przysiąść do pierwszej części... Nie żałuję. Świetna gra. Pomimo zupełnie innego klimatu bardzo przypomina mi HL2, które podobnie pokazywało fabułę - niemy bohater - słuchanie innych. Last Light ponoć równie dobre? Cytuj
ASX 14 659 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Last Light zdecydowanie lepsze. Pierwsza część śmierdzi budżetówką Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Z tego co widzę na jakichś porównaniach do pierwszej wersji Metro 2033 - całkiem ładny remaster im wyszedł. Nie tylko podbicie rodziałki, ale gruntowne zmiany i poprawki. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Shadowrun Returns Gram dopiero okolo godziny ale juz wiem, ze mi sie gra spodoba. 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Wrzucajcie własne, autorskie screeny, a nie z napisem gamespot 3 Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 (edytowane) Czyli rozumiem, ze nacisniecie F12 grajac w gre przez Steam = screen z Gamespotu? Mkej... Mam zdjecie laptopa robic i dla udowodnienia, ze to moj komp pokazac czlonka w kadrze? (jeszcze ktos pomysli, ze to jakas limitowana wersja) Edytowane 1 lutego 2015 przez decoyed Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 (edytowane) Ale jesteś czepialski. Na początku tematu, gdzieś tam ktoś wrzucał screeny z neta. A tematów "w co teraz gram", jest już kilka - ten temat właśnie się tym różni, własnym screenami. A tak się zbulwersowałeś, jakbyś na serio skopiował z neta Edytowane 1 lutego 2015 przez grzybiarz Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Precyzuj do kogo piszesz na drugi raz to nie bedzie nieporozumien. Szkoda miejsca na spam. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 (edytowane) Winny się tłumaczy... Co by nie offtopować - w przerwie od Metro Redux zapuściłem przycebulone z GwG Brothers A Tale of Two Sons. Świetna gierka. Edytowane 1 lutego 2015 przez Humulin 2 Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 (edytowane) Wczoraj cały wieczór z: The Simpsons Game PS2 Genialna gierka na dwóch. Duży minus, który nas strasznie irytował to split pionowy i kijowa praca kamery właśnie w tym trybie, w poziomie o wiele lepiej by się grało. Póki co 10/10 jeśli chodzi o co-op. Gra nie polega tylko na przechodzeniu gry w dwóch ale wymaga totalnej współpracy aby cokolwiek ukończyć. Edytowane 7 lutego 2015 przez mastafaker 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Ani nie wpisałeś tytułu, ani nie zrobiłeś screena Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Fakt, przepraszam ale brat już pojechał do Poznania i zabrał ze sobą. Tytuł dodałem, screena poprawie jak brat zrobi fotke w domu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. aux 3 784 Opublikowano 10 lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 lutego 2015 Dobry wątek. Można udowodnić że się gra w zakupione gierki Zresztą jaki by to miało sens kupować i nie grać HALO Combat Evolved PAL - Xbox Classic (2001) Co tu dużo mówić, klasyk. Świetny gunplay, świetne story, masa miodu. Jeżdżenie Warthogiem jest awesome mimo że za bardzo się ślizga. Wersja PAL jest zrąbana i dziwnie szarpie. Myślałem że to u mnie coś nie HALO, ale wszedłem w odpowiedni wątek, a tam raven_raven skarży się na animację Trudno, sprawdziłem dwójkę i tam jest miodzik, naprawili to. Dlaczego gram na pierwszym Xboxie? Bo gierkę ogrywałem na PC i X360, a jak wiemy, żadne substytuty nie zastąpią oryginalnego systemu na który stworzono dany tytuł. Świetnie się bawię. Potem oczywiście przejdę dwójkę. Może jakiś co-op uda się zorganizować. OutRun 2 PAL - Xbox Classic (2004) Super gierka lewaku! Soczysty arcade na domowej konsoli. Mam co prawda rozszerzoną wersję na PS2, ale na Xboxie lepiej mi się gra. Ten pad Gierka świetnie się nadaje na krótkie sesje. Robię kilka wyzwań (jest ponad 100) i wracam do Halo. Grafika, driftowanie, lokacje, muzyczka - wszystko tu jest świetne i pachnie starą, poczciwą Segą. Uprzedzając pytanie - tak, wspieram Owsiaka, oglądam TVN i czytam Gazetę. 15 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi