czapa 651 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Ja mam do grania w gry z GB/GBC/GBA Gameboya Advance SP a do gier z DSa 3DS, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Wsumie NDSa można dostać w cenie SP praktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Żeńska zbroja z 1-1 Koniecznie ją znajdź. Fajnie jakby w bloodborne też część ekwipunku była wyłączna dla danej płci. mhmm jak się nazywała, bo możliwe że już znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Ja mam do grania w gry z GB/GBC/GBA Gameboya Advance SP a do gier z DSa 3DS, polecam O ile GBA na DS'ie jeszcze w miarę wygląda, tak gry z DS'a na 3DS'ie wyglądają jak kupa. IMO zdecydowanie lepiej zainwestować w Lite'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Miałem grindowac w PW, ale napalilem się na "czwórkę" i postanowiłem, ze ponad 5 lat na półce to zbyt dużo i pora odpalić ten tytuł i sprawdzić czy jednak lipa czy nie jest tak źle. Jaram się 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Shadow of the colossus - po raz pierwszy na ps2. Gra to pokłady gameplayu w czystej postaci. Jakby zaprzeczenie ideii dzisiejszych gier. Jaram sie i walcze z kolejnymi kolosami 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 This is Wating - najlepszy ex na plejstejszon, kinowy gameplay, rozdzielczość 1080p. Czego chcieć więcej? Jak Bloodborne zawiedzie to będzie mi bardzo, bardzo przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Wario Land: The Shake Dimension - świetna gierka 2d. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 6 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2015 Hotline Miami https://www.youtube.com/watch?v=IyW12967dmE Temat umiera to wrzucę swój filmik żeby go z powrotem rozruszać, czyli ciekawy sposób przejścia pierwszego piętra clean hit oraz moje najlepsze czasy na no talk i fun & games, które to czasy NIE są single segment - gra liczy tylko udane próby do czasu przejścia poziomu i wyciąłem w plejstejszynowym programiku te nieudane. Co do programy to jest trochę wadliwy, dźwięk nie wiem czemu wyprzedza obraz oraz aplikacja wymusza przejścia między fragmentami, ale nieważne. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 (edytowane) Nadrabianie zaległości przed premierą trójeczki. Ogrywam na moim kilkuletnim laptopie wszystkie ustawienia na low framerate miejscami ociera się o granice grywalności, co nie przeszkadza mi świetnie się bawić. Klimat, postacie, dialogi, całkiem niezła fabuła nadrabiają wszelkie niedociągnięcia techniczne. Polecam każdemu kto nie grał zaznajomić się z tym tytułem, po 40+ h nie wyobrażam sobie grać w trzecią część bez znajomości jedynki. PS. Screen robiony na śrenio-wysokich ustawieniach, na low gra wygląda dużo gorzej. Edytowane 8 marca 2015 przez kes 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Ogrywasz edycję rozszerzoną czy zwykłą? Bo ta pierwsza z tego co kiedyś sprawdzałem porównania to strasznie dużo zmienia na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 8 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2015 Rozszerzoną. Zmiany tyczą się questów, walki, ekwipunku czy warstwy technicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 10 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2015 (edytowane) Nareszcie, ta gra w coopie z kolega to mistrzostwo świata. Oczywiście był problem bo mieliśmy 95 exitow ale po kilku dniach trafilismy że brakuje exita z forest ghost house Edytowane 10 marca 2015 przez czapa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Artesal 68 Opublikowano 10 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2015 Nareszcie, ta gra w coopie z kolega to mistrzostwo świata. Oczywiście był problem bo mieliśmy 95 exitow ale po kilku dniach trafilismy że brakuje exita z forest ghost house Prawda!! Ta gra to arcydzieło. Też utknęliście w tym lesie, czy tam górach? Pamiętam że z kumplem nie wiedzieliśmy jak odblokować drogę, hehe. Powodzenia. Gra jest piekielnie trudna. Życzę wytrwałego partnera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 14 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2015 Splinter Cell Chaos Theory - nawet dzisiaj to ładnie jeszcze wyglada. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 14 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2015 Soundtrack Amona Tobina <3 To jest wersja na ps2 czy to xbox? Oj grało się kiedyś, grało, ale ja na pc. Pamiętam jak kupowaliśmy do domu nowego kompa to jeszcze spontanicznie dorzuciłem tego Splintera. Jako zagorzały fan MGS'a 3 byłem zaskoczony jak dobrze może być zrobione skradanie w skradance :> Zaraz chyba odpalę wersję HD na ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 14 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2015 Xbox <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 17 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2015 Nareszcie, ta gra w coopie z kolega to mistrzostwo świata. Oczywiście był problem bo mieliśmy 95 exitow ale po kilku dniach trafilismy że brakuje exita z forest ghost house Moja pierwsza styczność z tą częścią. Niestety czasy SNES'a mnie jakoś ominęły: pamiętam głównie rzeczy z Pegasusa, GameBoy'ie i N64. Jedyne skrawki wspomnień związane z tą konsolą to emulacja jakichś dziwnych gier z uniwersum Dragon Ball. No więc teraz nadrabiam: część przez remake'i na GBA, część przez Virtual Console. Feels good man. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 Danganronpa 2: Goodbye Despair 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 Takie tam z moim nowym switch axem. Grę zacząłem z robaczanym kijkiem, ale Guernica odradził mi go, bo słabo u niego z ulepszeniami. Zacząłem się bawić SA i jest nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 066 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 (edytowane) Resident Evil 3 po raz kolejny. Który? Trudno zliczyć, ale water sample puzzle nadal tak samo irytuje Edytowane 21 marca 2015 przez Czappi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 Project Zero aka Fatal FrameTroche bardzo zajeżdza japońszczyzną, ale klimacik fajny i na razie przyjemnie sie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 Fatal Frame to akurat 100% japońszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 066 Opublikowano 21 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2015 Niby duszki, zero gore i fajne japoneczki, a seria Fatal Frame potrafi przestraszyć jak mało która gra. Po SH2 i 3 to najlepszy horror na PS2. Trójka to moja ulubiona część, poza czwórką, ale to już na Wii Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi