Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Klimat, napiecie i muzyczka robią swoje no i fajnie czyta sie te notatki, budują dobrą otoczke wokół gry. Wsumie pierwsza styczność moja z tą gierka, a jestem miło zaskoczony.BTW. Kiedyś u kuzynów X lat temu grałem własnie w podobną gierke też na PS2, też japońskiej produkcji, też własnie po wiosce sie latalo i takie wieśniaki Cie gonily, byl jakis moment w jaskini gdzie kiedys pracowali górnicy - kojarzy ktos moze cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 forbiden siren 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Dzieki !! Jakbym mógł to bym dał dwa plusy, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 jeszcze fragile dreams jest must do ogrania na Wii Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Niby duszki, zero gore i fajne japoneczki, a seria Fatal Frame potrafi przestraszyć jak mało która gra. Po SH2 i 3 to najlepszy horror na PS2. Trójka to moja ulubiona część, poza czwórką, ale to już na Wii Forbidden Siren 1&2 to ten sam poziom. Wszak stworzył je reżyser pierwszego Cichego Wzgórza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 027 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Forbidden Siren mnie jakoś nie przekonuje, próbowałem obie części na PS2 i trójkę na PS3, a mimo to żadnej z nich nie ukończyłem. Klimat jest gęsty, to fakt, ale nie przemawia do mnie sama struktura gry - podziały na krótkie odcinki no i sam system "widzenia". Pewnie prędzej czy później do nich wrócę, z czystego zamiłowania do horrorów. Edytowane 22 Marca 2015 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Takie tam grindowanie przed ostatnim bossem. Dzisiaj kończę gierkę, bo już brak mi czasu żeby dalej grać. 103h na liczniku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Na kompie ogrywam Kerbal Space Program - Goty gierka, która przede wszystkim pokazuje jak trudna jest eksploracja kosmosu. Godziny przygotowań i projektowania statku a misja i tak kończy się niepowodzeniem przez nieumiejętne lądowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Takie tam grindowanie przed ostatnim bossem. Dzisiaj kończę gierkę, bo już brak mi czasu żeby dalej grać. 103h na liczniku. co to za szpil? Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Takie tam grindowanie przed ostatnim bossem. Dzisiaj kończę gierkę, bo już brak mi czasu żeby dalej grać. 103h na liczniku. co to za szpil? Xenoblade Chronicle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Uwielbiam tę grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie mów, że to NOX? Piękna gierka. Pamiętam jak się w nią zagrywałem, kumpel pożyczył mi na jakimś Verbatimku z ładnym nadrukiem. Uwierzyłem mu, że to oryginał :facepalmz: Gra kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ta gra to poprostu GOTG, na PS3 ograne dla fabuly, teraz można podziwiać na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Gears of War Judgement, takie sobie, ale widoczki krzepiące 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jackie Chan Stuntmaster 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Poddasze do gierek, jakie zazdro ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ładnie udało mi sie uchwycić moment, oczywiście PC master race i ogrywam sobie Originsa bo to jedyna część której nie skończyłem, ale mimo wszystko jednak troche sie przejadł już ten sam klimat cały czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Nowo utworzony dywizjon Niszczycieli otwiera ogień w kierunku statków Obcych które zniszczyły cała flotylle Zwiadu Kartograficznego jakieś 5 lat wcześniej. A w innym systemie obserwujemy nalot 1 Skrzydła Myśliwskiego na dwa zautomatyzowane okrety bojowe wroga. Jak ja kurfa kocham tą gre.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Dzisiaj wieczor retro. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Nowo utworzony dywizjon Niszczycieli otwiera ogień w kierunku statków Obcych które zniszczyły cała flotylle Zwiadu Kartograficznego jakieś 5 lat wcześniej. A w innym systemie obserwujemy nalot 1 Skrzydła Myśliwskiego na dwa zautomatyzowane okrety bojowe wroga. Jak ja kurfa kocham tą gre.. Aurora 4x? System gry jest nastawiony na wojny czy można się rozwijać pokojowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Nowo utworzony dywizjon Niszczycieli otwiera ogień w kierunku statków Obcych które zniszczyły cała flotylle Zwiadu Kartograficznego jakieś 5 lat wcześniej. A w innym systemie obserwujemy nalot 1 Skrzydła Myśliwskiego na dwa zautomatyzowane okrety bojowe wroga. Jak ja kurfa kocham tą gre.. Aurora 4x? System gry jest nastawiony na wojny czy można się rozwijać pokojowo? Typowe pytanie rurkowca lewaka, który pragnie uniknąć naturalnej dla człowieka drogi rozwoju wiodącej przez krew, spalone wsie i zgwałcone dziewki. Pluje na takie poglądy TFU Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Nowo utworzony dywizjon Niszczycieli otwiera ogień w kierunku statków Obcych które zniszczyły cała flotylle Zwiadu Kartograficznego jakieś 5 lat wcześniej. A w innym systemie obserwujemy nalot 1 Skrzydła Myśliwskiego na dwa zautomatyzowane okrety bojowe wroga. Jak ja kurfa kocham tą gre.. Aurora 4x? System gry jest nastawiony na wojny czy można się rozwijać pokojowo? Typowe pytanie rurkowca lewaka, który pragnie uniknąć naturalnej dla człowieka drogi rozwoju wiodącej przez krew, spalone wsie i zgwałcone dziewki. Pluje na takie poglądy TFU Mówisz do typa, który wysyłał na śmierć dziesiątki tysięcy portugalskich żołnierzy aż ci w znoju afrykańskiej dżungli wymordowali wszystkich tubylców w rejonie dzisiejszego Konga. Także zbastuj ziomek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Nowo utworzony dywizjon Niszczycieli otwiera ogień w kierunku statków Obcych które zniszczyły cała flotylle Zwiadu Kartograficznego jakieś 5 lat wcześniej. A w innym systemie obserwujemy nalot 1 Skrzydła Myśliwskiego na dwa zautomatyzowane okrety bojowe wroga. Jak ja kurfa kocham tą gre.. Aurora 4x? System gry jest nastawiony na wojny czy można się rozwijać pokojowo? Mozna i tak i tak. Chociaz choćby z racji stopnia szczegółowości modelu walki , jest to raczej gra nastawiona na walke. Chociaż z drugiej strony logistyka wielkich kampanii to prawdziwe wyzwanie - okrety żrą paliwo jak smoki, nawet słaby przeciwnik ma taką obrone antyrakietową że potrzeba setek jak nie tysiecy rakiet żeby zrobić krzywde jego planetom itp wiec pokojowego wspolzycia tez czasem trzeba, zbudowania przemysłu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 081 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Gears of War Judgement, takie sobie, ale widoczki krzepiące Uwielbiam takie obrazki. Wjencej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Silent Hill 2 DC - dzięki użytkownikowi stoodio mogłem sobie przypomnieć tą GOTY gierke. Klimat nie do podrobienia, zagadki pierwsza klasa. Odnoszę wrażenie, że ta gra nie zestarzała się an trochę. Został mi jeszcze dodatkowy scenariusz co mnie niezmiernie cieszy. Jeśli ktoś w to nie grał to najwyższy czas obadać bo już takie gry nie powstają.Na screenie:My name is James and welcme to Jackass 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi