Rayos 3 170 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Ping, bo Ty za grube łapy masz. Nie ma nic lepszego od handheldu, ew off screenu na padlecie Wii U <3 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 No właśnie padlecik od WiiU leży idealnie, bo jest ciut wyprofilowany (zaskoczenie generacji, spodziewałem się tragedii), a wszystkie kieszonki czy to vita, czy to DSy, jakoś ciężko się trzyma i po 30 minutach po prostu łapy bolą. Chciałbym ograć masę gier, ale nie mogę. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Gram zawsze na leżąco i całą konsolkę opieram na brzuchalu. Robię tak od czasów GBC i sobie chwalę. Jak gram na siedząco to oczywiście łapy napie,rdalają :czesc: Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Gram zawsze na leżąco i całą konsolkę opieram na brzuchalu. Robię tak od czasów GBC i sobie chwalę. Jak gram na siedząco to oczywiście łapy napie,rdalają :czesc: Robię podobnie, ew opieram się wygodnie i ręce na podłokietnikach czy coś i można grać godzinami Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Dzięki za protip chłopacy Dzisiaj pogram w Starfoksa. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Mam orginalnego 3DS-a to mnie rece bola po x czasie, tak samo mialem z Vita-1000 ale juz vita slim wygodniej lezy w reku i dobrze sie gra Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) Final Fantasy VI, DKC, Eartbound, FZero, Megaman X, Zelda, SUPER METROID Wszystko działa w 100%. O ja pier,dole . Dzisiaj 3 godziny jazdy do domu autobusem pod znakiem nintendo. Edytowane 15 września 2015 przez ragus Cytuj
Suavek 4 714 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Gram zawsze na leżąco i całą konsolkę opieram na brzuchalu. Robię tak od czasów GBC i sobie chwalę. Jak gram na siedząco to oczywiście łapy napie,rdalają :czesc:Masz duży brzuch, czy dużą poduszkę pod plecy? Ja tak nie mogę grać, bo szyja mnie zaczyna boleć - muszę mieć konsolkę wyżej. Generalnie też preferuje granie na handheldach, ale jeśli gdzieś tkwi problem, to nie tyle w pozycji, co ergonomii samej konsoli. Np. w PSP zawsze w prawą dłoń wżynał mi się włącznik, podczas gdy NDS i 3DS perfidnie wżynają mi się krawędziami plastiku. Poza tym także nie potrafię grać na siedząco, dlatego większość gier NDS/3DS wymagających stylusa praktycznie odpada. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Duża poducha ;] Nawet Elite Beat Agents się przeszło na trudniejszych poziomach w tej pozycji. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 ragus, gurwa co to jest i jak to włączyłeś, ale już mów Aha, nie na P R A W I L N Y M tylko na PRAWILNYM Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) Przepraszam :czesc: Ściągasz -youtube -ironfall Robisz z tej strony najpierw Tubehax, a potem dla wygody Ironhax (żeby nie odpalać za każdym razem neta) http://smealum.github.io/3ds/ Potem wchodzisz tutaj: http://buildbot.libretro.com/nightly/nintendo/3ds/ I ściągasz najnowszy release. Ładujesz na kartę, odpalasz ostatnią ikonkę w menu Homebrew Launchera (ta z ikonką pada do SNESa) i grasz. OCZYWIŚCIE JEŻELI MASZ NEW 3DSa, bo na zwykłym działa słabiutko. tylko właśnie nie wiem, czy działa chu,jowo, czy tylko trochę gorzej. ktoś mógłby przetestować na zwykłym. Edytowane 15 września 2015 przez ragus Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 3DS pierwszy się w łapy wrzynał jak głupi, XL już chyba nie ma takiego problemu, chociaż nie grałem specjalnie długo jeszcze, żeby być na 100% pewnym. >oczywiście jeśli masz new 3DS-a a idź w chooy w takim razie ;//// Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 na starym 3dsie dziala jako tako (mocno srednio) ale z wylaczonym audio Cytuj
Suavek 4 714 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 3DS pierwszy się w łapy wrzynał jak głupi, XL już chyba nie ma takiego problemu, chociaż nie grałem specjalnie długo jeszcze, żeby być na 100% pewnym.Mam XL. Właśnie dlatego, że konsola jest większa i cięższa, to tym bardziej wżyna mi się w łapy. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) A może Aria of Sorrow z gba? Jak Nintendo nie daje to trzeba sobie radzić. Edytowane 15 września 2015 przez ragus Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 nie zes.raj się z tym pirackim rajem. wydawało mi się, że emulatory i romy/piraty są zabronione na tym forum, apeluję o bana dla powyższego usera! Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) co tam jajos romik na wiiu za 32 złote kupiony? za 2 lata to już będzie z 7 gier do ściągnięcia. Edytowane 15 września 2015 przez ragus Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 co tam jajos romik na wiiu za 32 złote kupiony? za 2 lata to już będzie z 7 gier do ściągnięcia. moje gierki na VC na Wii U/3DS mam albo za punkty Vip, albo za darmo do recenzji, takze Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 Jestem pewien, że ragus w/w gry posiada w swojej kolekcji i używa jedynie kopii zapasowych dla własnej wygody na własny użytek, co na pewno jest dozwolone (a jeśli nie, to yebany prawniczek i tak wygrzebie jakiś paragraf na to). Więc proszę zostawić użytkownika w spokoju, gdyż głosi dobre nowiny. To znaczy będzie głosił dobre nowiny, jak mi napisze, że ten emu GBA śmiga w 100% speed na starym 3DS, inaczej pomyślę nad szpagatem ;/. 1 Cytuj
yaczes 14 483 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 najpierw sprzedaje vite ze szrotu, 2 lata pozniej wrzuca zdjecie z pirackimi grami. Przypadek? Nie sadze. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 posiadanie kopii zapasowej WŁASNORĘCZNIE zrobionej jest legalne. Ale jej utworzenie już legalne nie jest Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 poproszę artykuł ustawy, paragraf, nazwę ustawy, datę jej wejścia w życie oraz numer dziennika, w którym została ogłoszona Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Plugawy 3 687 Opublikowano 15 września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 września 2015 Hipokryci zapomnieli ze wiekszosc z nich wyrosla na piratach czy to z pegaza czy PSXa. A o Comodore i nagrywaniu tasm nie wspominam. Chyba ze ktos jechal non stop na oryginalach, to gratuluje starych ktorzy na to lozyli. A teraz wielkie poruszenie ze ktos sobie roma wgra XD i jeszcze to pier.dolenie ze na forum jest zabronione pisanie o tym. Bitch please. Jak ktos pamieta stare numery PSX Extreme to temat piratow nie byl pomijany i byly poruszane jego dobre i gorsze strony. Tak kur.wa nikt nie piracil a w Chrono Crossa wszyscy grali. A nie, sorry kazdy sprowadzil sobie wersje NTSC a chipa w konsoli montowal jeno do importow. Takze skonczcie to biadolenie, oto bomby prawdy. 16 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) To dawaj jeszcze Ragusik screeny z Super Metroida i Hagane: The Final Conflict (nie wiem czy linkowanie do stron z romami jest ok, więc tego nie robie, ale polecam kliknąc poniższy link) to ci obrobię e-gałę. https://www.google.pl/search?q=Hagane%3A+The+Final+Conflict&oq=haga&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i59j0l3.1808j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#q=Hagane:+The+Final+Conflict+emuparadise Edytowane 15 września 2015 przez mate5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi