Opublikowano 15 września 20159 l Ping, bo Ty za grube łapy masz. Nie ma nic lepszego od handheldu, ew off screenu na padlecie Wii U <3
Opublikowano 15 września 20159 l No właśnie padlecik od WiiU leży idealnie, bo jest ciut wyprofilowany (zaskoczenie generacji, spodziewałem się tragedii), a wszystkie kieszonki czy to vita, czy to DSy, jakoś ciężko się trzyma i po 30 minutach po prostu łapy bolą. Chciałbym ograć masę gier, ale nie mogę.
Opublikowano 15 września 20159 l Gram zawsze na leżąco i całą konsolkę opieram na brzuchalu. Robię tak od czasów GBC i sobie chwalę. Jak gram na siedząco to oczywiście łapy napie,rdalają :czesc:
Opublikowano 15 września 20159 l Gram zawsze na leżąco i całą konsolkę opieram na brzuchalu. Robię tak od czasów GBC i sobie chwalę. Jak gram na siedząco to oczywiście łapy napie,rdalają :czesc: Robię podobnie, ew opieram się wygodnie i ręce na podłokietnikach czy coś i można grać godzinami
Opublikowano 15 września 20159 l Mam orginalnego 3DS-a to mnie rece bola po x czasie, tak samo mialem z Vita-1000 ale juz vita slim wygodniej lezy w reku i dobrze sie gra
Opublikowano 15 września 20159 l Final Fantasy VI, DKC, Eartbound, FZero, Megaman X, Zelda, SUPER METROID Wszystko działa w 100%. O ja pier,dole . Dzisiaj 3 godziny jazdy do domu autobusem pod znakiem nintendo. Edytowane 15 września 20159 l przez ragus
Opublikowano 15 września 20159 l Gram zawsze na leżąco i całą konsolkę opieram na brzuchalu. Robię tak od czasów GBC i sobie chwalę. Jak gram na siedząco to oczywiście łapy napie,rdalają :czesc:Masz duży brzuch, czy dużą poduszkę pod plecy? Ja tak nie mogę grać, bo szyja mnie zaczyna boleć - muszę mieć konsolkę wyżej. Generalnie też preferuje granie na handheldach, ale jeśli gdzieś tkwi problem, to nie tyle w pozycji, co ergonomii samej konsoli. Np. w PSP zawsze w prawą dłoń wżynał mi się włącznik, podczas gdy NDS i 3DS perfidnie wżynają mi się krawędziami plastiku. Poza tym także nie potrafię grać na siedząco, dlatego większość gier NDS/3DS wymagających stylusa praktycznie odpada.
Opublikowano 15 września 20159 l Duża poducha ;] Nawet Elite Beat Agents się przeszło na trudniejszych poziomach w tej pozycji.
Opublikowano 15 września 20159 l ragus, gurwa co to jest i jak to włączyłeś, ale już mów Aha, nie na P R A W I L N Y M tylko na PRAWILNYM
Opublikowano 15 września 20159 l Przepraszam :czesc: Ściągasz -youtube -ironfall Robisz z tej strony najpierw Tubehax, a potem dla wygody Ironhax (żeby nie odpalać za każdym razem neta) http://smealum.github.io/3ds/ Potem wchodzisz tutaj: http://buildbot.libretro.com/nightly/nintendo/3ds/ I ściągasz najnowszy release. Ładujesz na kartę, odpalasz ostatnią ikonkę w menu Homebrew Launchera (ta z ikonką pada do SNESa) i grasz. OCZYWIŚCIE JEŻELI MASZ NEW 3DSa, bo na zwykłym działa słabiutko. tylko właśnie nie wiem, czy działa chu,jowo, czy tylko trochę gorzej. ktoś mógłby przetestować na zwykłym. Edytowane 15 września 20159 l przez ragus
Opublikowano 15 września 20159 l 3DS pierwszy się w łapy wrzynał jak głupi, XL już chyba nie ma takiego problemu, chociaż nie grałem specjalnie długo jeszcze, żeby być na 100% pewnym. >oczywiście jeśli masz new 3DS-a a idź w chooy w takim razie ;////
Opublikowano 15 września 20159 l na starym 3dsie dziala jako tako (mocno srednio) ale z wylaczonym audio
Opublikowano 15 września 20159 l 3DS pierwszy się w łapy wrzynał jak głupi, XL już chyba nie ma takiego problemu, chociaż nie grałem specjalnie długo jeszcze, żeby być na 100% pewnym.Mam XL. Właśnie dlatego, że konsola jest większa i cięższa, to tym bardziej wżyna mi się w łapy.
Opublikowano 15 września 20159 l A może Aria of Sorrow z gba? Jak Nintendo nie daje to trzeba sobie radzić. Edytowane 15 września 20159 l przez ragus
Opublikowano 15 września 20159 l nie zes.raj się z tym pirackim rajem. wydawało mi się, że emulatory i romy/piraty są zabronione na tym forum, apeluję o bana dla powyższego usera!
Opublikowano 15 września 20159 l co tam jajos romik na wiiu za 32 złote kupiony? za 2 lata to już będzie z 7 gier do ściągnięcia. Edytowane 15 września 20159 l przez ragus
Opublikowano 15 września 20159 l co tam jajos romik na wiiu za 32 złote kupiony? za 2 lata to już będzie z 7 gier do ściągnięcia. moje gierki na VC na Wii U/3DS mam albo za punkty Vip, albo za darmo do recenzji, takze
Opublikowano 15 września 20159 l Jestem pewien, że ragus w/w gry posiada w swojej kolekcji i używa jedynie kopii zapasowych dla własnej wygody na własny użytek, co na pewno jest dozwolone (a jeśli nie, to yebany prawniczek i tak wygrzebie jakiś paragraf na to). Więc proszę zostawić użytkownika w spokoju, gdyż głosi dobre nowiny. To znaczy będzie głosił dobre nowiny, jak mi napisze, że ten emu GBA śmiga w 100% speed na starym 3DS, inaczej pomyślę nad szpagatem ;/.
Opublikowano 15 września 20159 l najpierw sprzedaje vite ze szrotu, 2 lata pozniej wrzuca zdjecie z pirackimi grami. Przypadek? Nie sadze.
Opublikowano 15 września 20159 l posiadanie kopii zapasowej WŁASNORĘCZNIE zrobionej jest legalne. Ale jej utworzenie już legalne nie jest
Opublikowano 15 września 20159 l poproszę artykuł ustawy, paragraf, nazwę ustawy, datę jej wejścia w życie oraz numer dziennika, w którym została ogłoszona
Opublikowano 15 września 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hipokryci zapomnieli ze wiekszosc z nich wyrosla na piratach czy to z pegaza czy PSXa. A o Comodore i nagrywaniu tasm nie wspominam. Chyba ze ktos jechal non stop na oryginalach, to gratuluje starych ktorzy na to lozyli. A teraz wielkie poruszenie ze ktos sobie roma wgra XD i jeszcze to pier.dolenie ze na forum jest zabronione pisanie o tym. Bitch please. Jak ktos pamieta stare numery PSX Extreme to temat piratow nie byl pomijany i byly poruszane jego dobre i gorsze strony. Tak kur.wa nikt nie piracil a w Chrono Crossa wszyscy grali. A nie, sorry kazdy sprowadzil sobie wersje NTSC a chipa w konsoli montowal jeno do importow. Takze skonczcie to biadolenie, oto bomby prawdy.
Opublikowano 15 września 20159 l To dawaj jeszcze Ragusik screeny z Super Metroida i Hagane: The Final Conflict (nie wiem czy linkowanie do stron z romami jest ok, więc tego nie robie, ale polecam kliknąc poniższy link) to ci obrobię e-gałę. https://www.google.pl/search?q=Hagane%3A+The+Final+Conflict&oq=haga&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i59j0l3.1808j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#q=Hagane:+The+Final+Conflict+emuparadise Edytowane 15 września 20159 l przez mate5