Opublikowano 6 grudnia 20159 l Raczej o tym zwyczajnym designie świata którym pewnie zaraz się podnieci.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Jest w tej gierze kamera ze środka mecha? Chyba bym zemdlał z podniecenia.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Taki tam latający, kolorowy Lancer z FH, forumek odrzuca, więc link I jeszcze jedno: Edytowane 14 grudnia 20159 l przez Andreal
Opublikowano 20 grudnia 20159 l @up: świetny design świata,dobry mobków i tragiczny postaci. Doprawdy dziwny miks i sam się ciągle zastanawiam skąd takie rozbieżności. A wracając do tematu to ogrywam ostatnio ostro Kotora2 z Restored Contend Modification i paroma innym mniejszymi modami. Parę lat temu miałem pirata i jakoś nie umiałem wsiąknąć w dwójkę,co tym bardziej dziwne,że w jedynce spędziłem mnóstwo świetnych chwil. Ale jednak dałem ostatnio gierce drugą szansę,czemu sprzyjała również promocja na GreenManGaming
Opublikowano 21 grudnia 20159 l The World Ends With You Kiedys ogralem to na DS 300h mialem. Teraz sobie pykam na telefonie w robocie. Polecam swietna zakrecona fabula z wysmienitym ost
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Jaranie się wirtualnymi pośladkami hahahahahahaha jaki ból poślada twój i blubera xD Niesamowita gierka, szkoda tylko że design postaci tak bardzo leży =/
Opublikowano 21 grudnia 20159 l Chwilowo musialem wziac mecha zastepczego, ktory ma lepsze bronie na dystans
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Jaranie się wirtualnymi pośladkami hahahahahahaha jaki ból poślada twój i blubera xD Niesamowita gierka, szkoda tylko że design postaci tak bardzo leży =/ Żartowałem daj fotki w jakiś seksi skafandrach z pupą.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l @mate5 mam nadzieję że żyjesz tam, czytasz to i jesteś ze mnie dumny: Moje dwa pierwsze ubite sztywniutko Death Clawy W całej; 23-letniej karierze gracza. Drugi pięknie stracił stracił lewą łapę i łeb z combat shotguna Mendrka Nie sądziłem że dissy na Fallouta 4 zrobią mi taką chcicę na nadrobienie sobie pierwszych dwóch odsłon. Brałem go dla klimatycznej eksploracji i opcji dialogowych, a pochłonął mnie combat system i wymiany handlowe. No nie spodziewałem się tego po tym antyku.
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Jak skołujesz sobie bozara i gauss rifla to dopiero zacznie się zabawa
Opublikowano 22 grudnia 20159 l gurwa noboby naprawdę zrobiłeś zdjęcie ekranu w 2015 roku? czymajcie mnie bo jak się odwinę to ino roz :[ Edytowane 22 grudnia 20159 l przez suteq
Opublikowano 23 grudnia 20159 l no co nie robiłem print scrrenów od czasów Warcrafta 3 i mi się zapomniało