Opublikowano 23 grudnia 20159 l Zdjęcia nie oddają klimatu i wizualiów tej gry, XM Polecam. Platformówka z krwi i kości.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Tropical Freeze na Wii U. Soundtrack jest z jakiegoś innego kosmosu. Edytowane 23 grudnia 20159 l przez Figaro
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Głupie pytanie: jak się robi screenshoty na WiiU i później je linkuje?
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Mój sposób na lepszej jakości screeny: Krok 1: Zarejestruj konto na imgur.com na komputerze (parę sekund) Krok 2: Graj w grę i znajdź moment, który chcesz uwiecznić. Krok 3: Kliknij Home i włącz przeglądarkę internetową w Wii U Krok 4: Wejdź na imgur.com, zaloguj się i kliknij upload from computer Krok 5: Będziesz miał tam zdjęcie z gry i zdjęcie obrazku z gamepada. Krok 6: Po uploadzie, wchodzisz na konto imgura na komputerze i masz zdjęcia. Parę sekund
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Spoko, a jak się cyka fotkę w samej grze? Jakas kombinacja klawiszy? Czy jak? Na imgurze mam konto, więc nie będzie problemu. Dzięki za tipy.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Tak jak pisałem. Jesteś w grze, klikasz Home, właczasz przegladarke, wchodzi na imgur i klikasz Upload Images. I tam masz obrazek z gry, w sekundzie kiedy wcisnales Home.
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Spoko, a jak się cyka fotkę w samej grze? Jakas kombinacja klawiszy? Czy jak? Na imgurze mam konto, więc nie będzie problemu. Dzięki za tipy. Home -> Miiverse -> Save photo to album. Ale znacznie lepiej jest zrobic myk z imgurem, bo zamiast takiego malego zdjecia [klik]: Masz takie [klik]: @Figaro Co trudniejsze, Mario czy DK?
Opublikowano 23 grudnia 20159 l Bansai, ale który Mario? Bo w New U nie grałem jeszcze <lapka> ale ogólnie DK trudniejsze z powodu krótkich skoków Donkeya. Nigdy nie mogę się do tego przyzwyczaić. Edit: Posty przenioslem do teczy, nie ma co tutaj robic OT Edytowane 23 grudnia 20159 l przez Bansai
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Bansai, ino ja nie mam dostępu do Tęczy anyway Wesołych świąt! Ja tak spędzam ten radosny czas: A wy?
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Ja spędzam oczywiście tak święta Edytowane 24 grudnia 20159 l przez XM.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Obraz jest dużo gorszy na tym padlecie niż na telewizorze? Jak ktoś ma bzika na punkcie rozdzielczości i debat pt. "720p kontra 900p", to może powiedzieć, że jest gorszy obraz. Ale mi zupełnie wystarczy i nie widzę jakiejś tam różnicy wielkiej. A i ma pewien plus, a jest nim świetny input lag. Nawet głośniczki są okej.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Bossowie w TF . Trudna pamięciówa. Ostatnio coś podobnie znakomitego uświadczam w trzecim Wario na GBC.
Opublikowano 24 grudnia 20159 l Ten podwodny boss A w temacie, dzisiaj wieczór spędzam oczywiście tak
Opublikowano 25 grudnia 20159 l ojessu ta gra CZEMU ONA JEST TAKA ZAYEBISTA? Przepraszam jak macie już dość moich screenów z tej gry. Ale no nie mogę przestać.
Opublikowano 25 grudnia 20159 l Obraz jest dużo gorszy na tym padlecie niż na telewizorze? Jak ktoś ma bzika na punkcie rozdzielczości i debat pt. "720p kontra 900p", to może powiedzieć, że jest gorszy obraz. Ale mi zupełnie wystarczy i nie widzę jakiejś tam różnicy wielkiej. A i ma pewien plus, a jest nim świetny input lag. Nawet głośniczki są okej. Każdą grę można ograć bezpośrednio na padlecie?
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Jest na czym ograc to odpalilem. Troche to 2,5D nie pasuje ale gra przednia.
Opublikowano 26 grudnia 20159 l Widzę Panowie odkrywają WiiU w przedostatnim roku jej życia. Lepiej późno niż wcale. Dla mnie w TF najgorszy drugi boss. Potem jakoś gładko poszło. No i co do trudności DK R>DK TR
Opublikowano 27 grudnia 20159 l Dostałem Xkloca od mikołaja. Na pierwszy ogień poszło:Richard Burns RallyWłączam gre, odpalam jakąś random trase w Wielkiej Brytanii i dostaje komunikat żebym przed wyjazdem udał się do szkoły jazdy. Jasne, jakbym grał w pierwszego racera w życiu. Start, przegazówa i false start Dojechałem do pierwszego winkla i dachowanie. Gra nie wybacza żadnych błędów. Rów wciąga jakby były w nim magnesy ściągające wszystkie nasze koła. Piękny feeling, dobra grafa i szkoła jazdy w której siedze i z pokorą chłonę nauki mistrza.