Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój sposób na lepszej jakości screeny:

Krok 1: Zarejestruj konto na imgur.com na komputerze (parę sekund)
Krok 2: Graj w grę i znajdź moment, który chcesz uwiecznić.
Krok 3: Kliknij Home i włącz przeglądarkę internetową w Wii U
Krok 4: Wejdź na imgur.com, zaloguj się i kliknij upload from computer
Krok 5: Będziesz miał tam zdjęcie z gry i zdjęcie obrazku z gamepada.
Krok 6: Po uploadzie, wchodzisz na konto imgura na komputerze i masz zdjęcia.

Parę sekund :)

Opublikowano

Spoko, a jak się cyka fotkę w samej grze? Jakas kombinacja klawiszy? Czy jak? Na imgurze mam konto, więc nie będzie problemu. :) Dzięki za tipy.

Opublikowano

Spoko, a jak się cyka fotkę w samej grze? Jakas kombinacja klawiszy? Czy jak? Na imgurze mam konto, więc nie będzie problemu. :) Dzięki za tipy.

Home -> Miiverse -> Save photo to album.

Ale znacznie lepiej jest zrobic myk z imgurem, bo zamiast takiego malego zdjecia [klik]:

DlsAfwz.jpg

Masz takie [klik]:

VAWY1vH.jpg

@Figaro

Co trudniejsze, Mario czy DK? :cool:

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

h7qUMi7.jpg

Bansai, ale który Mario? Bo w New U nie grałem jeszcze <lapka> ale ogólnie DK trudniejsze z powodu krótkich skoków Donkeya. Nigdy nie mogę się do tego przyzwyczaić. 

Edit: Posty przenioslem do teczy, nie ma co tutaj robic OT :cool:

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

Obraz jest dużo gorszy na tym padlecie niż na telewizorze?

Jak ktoś ma bzika na punkcie rozdzielczości i debat pt. "720p kontra 900p", to może powiedzieć, że jest gorszy obraz. Ale mi zupełnie wystarczy i nie widzę jakiejś tam różnicy wielkiej. A i ma pewien plus, a jest nim świetny input lag. Nawet głośniczki są okej.

Opublikowano

Bossowie w TF :fsg:. Trudna pamięciówa. Ostatnio coś podobnie znakomitego uświadczam w trzecim Wario na GBC.

Opublikowano

Ten podwodny boss :banderas:

A w temacie, dzisiaj wieczór spędzam oczywiście tak

AFNi3UX.jpg

Opublikowano

Obraz jest dużo gorszy na tym padlecie niż na telewizorze?

Jak ktoś ma bzika na punkcie rozdzielczości i debat pt. "720p kontra 900p", to może powiedzieć, że jest gorszy obraz. Ale mi zupełnie wystarczy i nie widzę jakiejś tam różnicy wielkiej. A i ma pewien plus, a jest nim świetny input lag. Nawet głośniczki są okej.

Każdą grę można ograć bezpośrednio na padlecie?
Gość mastafaker
Opublikowano

Jest na czym ograc to odpalilem. Troche to 2,5D nie pasuje ale gra przednia.

2K19Fpn.jpg

• Plusik 4
Opublikowano

Widzę Panowie odkrywają WiiU w przedostatnim roku jej życia. Lepiej późno niż wcale.

Dla mnie w TF najgorszy drugi boss. Potem jakoś gładko poszło. No i co do trudności DK R>DK TR

• Minusik 1
Opublikowano

Dostałem Xkloca od mikołaja. Na pierwszy ogień poszło:

Richard Burns Rally
Włączam gre, odpalam jakąś random trase w Wielkiej Brytanii i dostaje komunikat żebym przed wyjazdem udał się do szkoły jazdy. Jasne, jakbym grał w pierwszego racera w życiu. Start, przegazówa i false start :) Dojechałem do pierwszego winkla i dachowanie. Gra nie wybacza żadnych błędów. Rów wciąga jakby były w nim magnesy ściągające wszystkie nasze koła. Piękny feeling, dobra grafa i szkoła jazdy w której siedze i z pokorą chłonę nauki mistrza.

2ur1hfc.jpg

• Plusik 7