Rayos 3 170 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Tekken 3 jest dalej na poznańskim PKP. Poletzam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 figaro to jak się nazywa ten efekt na zdjęciach rayosa? to nie jest bloom? jeżeli się mylę to mnie popraw, bo z chęcią się dowiem dlaczego wszystkie obiekty na tych zdjęciach mają poświatę Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Już masz? Zazdro. Moja paka przyjdzie pewno jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 figaro to jak się nazywa ten efekt na zdjęciach rayosa? to nie jest bloom? jeżeli się mylę to mnie popraw, bo z chęcią się dowiem dlaczego wszystkie obiekty na tych zdjęciach mają poświatę Bloomu już prawie nie ma. Mówisz o innym efekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Już masz? Zazdro. Moja paka przyjdzie pewno jutro. no wrzucałem zdjęcie zestawu do zakupów growych Edytowane 3 Marca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Super gierka, dawaj fotki z Hyrule Field, Goron Mines i oczywiście wodospad z tęczą z Fishing Hole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 dopiero zacząłem, wstrzymaj konie wiele dziś nie pogram, także nie licz na zdjęcia ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Luzik, nie muszą być dzisiaj, teraz, zaraz. A propos konia, po nazwaniu go "my dick" pojawiają się bekowe dialogi. Taki stary suchar. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jak dobrze wrocic do TP Do tego dalej biegam po "Mirze" i nie moge sie nadziwic ile tutaj jest do roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Metroid Zero Mission ja pier,dole jakie dobre. o ile Fusion jest słabszy niż Super Metroid (ale to nadal gra 10/10 vs. 9/10), tak tutaj chyba będzie remis. wzwód za wzwodem. mateusz5, graj Edytowane 6 Marca 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Widziałem za 100 zł w Poznaniu, oryginalny kartridź. Hmm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) brać nic się nie bać już się nie mogę doczekać aż opiszę wrażenia po skończeniu to uczucie, gdy w 2004 roku, wyszedł Prime 2 i Zero Mission. Edytowane 6 Marca 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 ten pierwszy model GBA SP ;/ ale mimo wszystko szanuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 mateusz5, graj Ograne na gemboju rok temu, Ragusik. :czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Mnie też wzięło po naszej gadce na temat Metroidów, własnie pykam sobie w fużyna Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Zero mission to remake metroida z nes także goty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Blubi uważaj tam na SA-X Edytowane 7 Marca 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Niech Was cholera weźmie, odstawię dziś na bok W3 i inne gierki a odpalę Super Metroida na Wii U albo MP1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 ROTTR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Blubi uważaj tam na SA-X Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Jak tylko zobaczę screena z jakiegokolwiek Metroida to tak jak nerdy powyżej zaczyna mi niekontrolowanie cieknąć ślina DAREQ WYTRZYMAJ I NIE ROZPĘCZNIAJ BACKLOGA. Chvja.Jadę za granicę na 3 miesiące, nie będzie żadnej konsoli i myślę nad zakupem jakiegoś gameboya żeby ograć wszystkie metroidy i castlevanie. Najlepszy wybór to Advance? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nie, SP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Jak tylko zobaczę screena z jakiegokolwiek Metroida to tak jak nerdy powyżej zaczyna mi niekontrolowanie cieknąć ślina DAREQ WYTRZYMAJ I NIE ROZPĘCZNIAJ BACKLOGA. Chvja.Jadę za granicę na 3 miesiące, nie będzie żadnej konsoli i myślę nad zakupem jakiegoś gameboya żeby ograć wszystkie metroidy i castlevanie. Najlepszy wybór to Advance? GBA SP, najlepiej w drugiej (drozszej wersji ze wzgledu na podwietlenie). Ew Game Boy Micro, cudowna konsolka, o ile nie przeszkadzają Ci mikro rozmiary Ale IMO najlepszym wyjściem bedzie zakup Nintendo DS Lite - obsługuje gry z GBA na cudownym ekranie + dostęp do dziesiątki GOTY gierek z DSa A koszt DS Lite jest praktycznie taki sam jak GBA SP ASG 101 i niewiele tańszy od GBM Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Tak jak mówi Rajos albo DS lite albo PSP z emulatorem (to chyba nawet lepsza opcja imo bo możesz sobie Symphony of the night, Circle of the moon i Super Castlevanie IV na jednym sprzęcie zemulować do tego wszystkie metroidy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi