Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus

figaro to jak się nazywa ten efekt na zdjęciach rayosa? to nie jest bloom? jeżeli się mylę to mnie popraw, bo z chęcią się dowiem dlaczego wszystkie obiekty na tych zdjęciach mają poświatę

Gość ragus

Metroid Zero Mission

Kd6pGYf.jpg

ja pier,dole jakie dobre. o ile Fusion jest słabszy niż Super Metroid (ale to nadal gra 10/10 vs. 9/10), tak tutaj chyba będzie remis. wzwód za wzwodem.

mateusz5, graj

Edytowane przez ragus
Gość ragus

brać nic się nie bać

już się nie mogę doczekać aż opiszę wrażenia po skończeniu

to uczucie, gdy w 2004 roku, wyszedł Prime 2 i Zero Mission.

Edytowane przez ragus

Jak tylko zobaczę screena z jakiegokolwiek Metroida to tak jak nerdy powyżej zaczyna mi niekontrolowanie cieknąć ślina :/ DAREQ WYTRZYMAJ I NIE ROZPĘCZNIAJ BACKLOGA.

Chvja.Jadę za granicę na 3 miesiące, nie będzie żadnej konsoli i myślę nad zakupem jakiegoś gameboya żeby ograć wszystkie metroidy i castlevanie. Najlepszy wybór to Advance?

Jak tylko zobaczę screena z jakiegokolwiek Metroida to tak jak nerdy powyżej zaczyna mi niekontrolowanie cieknąć ślina :/ DAREQ WYTRZYMAJ I NIE ROZPĘCZNIAJ BACKLOGA.

Chvja.Jadę za granicę na 3 miesiące, nie będzie żadnej konsoli i myślę nad zakupem jakiegoś gameboya żeby ograć wszystkie metroidy i castlevanie. Najlepszy wybór to Advance?

GBA SP, najlepiej w drugiej (drozszej wersji ze wzgledu na podwietlenie).

Ew Game Boy Micro, cudowna konsolka, o ile nie przeszkadzają Ci mikro rozmiary

Ale IMO najlepszym wyjściem bedzie zakup Nintendo DS Lite - obsługuje gry z GBA na cudownym ekranie + dostęp do dziesiątki GOTY gierek z DSa :) A koszt DS Lite jest praktycznie taki sam jak GBA SP ASG 101 i niewiele tańszy od GBM 

Gość _Be_

Tak jak mówi Rajos albo DS lite albo PSP z emulatorem (to chyba nawet lepsza opcja imo bo możesz sobie Symphony of the night, Circle of the moon i Super Castlevanie IV na jednym sprzęcie zemulować do tego wszystkie metroidy).