Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 671,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Od SV nie da sie oderwac. Na kompie nie odpalam juz nic innego.

zn5vr8.jpg

vdiu4x.jpg

29dy34m.jpg

drf8fk.jpg

Opublikowano

Muszę dorwać na jakiejś wyprz.

Opublikowano

Gra kosztuje raptem 60zł. To 2-3x mniej niż przeciętny nowy Harvest Moon na konsole. Jeśli ktoś lubił tę serię, to obok SV nie powinien przechodzić obojętnie, gdyż jest tam wszystko, co przyciągało do ekranu w HM i dużo, DUŻO więcej. Gra warta każdego grosza, a zabawy na dziesiątki godzin, jak nie setki.

998v6OB.jpg

t4oPdH1.jpg

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Muszę dorwać na jakiejś wyprz.

Szybko raczej nie dorwiesz widząc jak dobrze się sprzedaje. Podejrzewam, że na Steam Summer Sale maks. -25% osiągnie.

Chociaż kto wie, może się zaskoczymy. Jakieś Humble Monthly np. Oczywiście przyjąłbym z radością.

Opublikowano

Taka sytuacja u mnie że nie spieszę się z zakupem, bo i tak nie miałbym na ten moment czasu grać w to SV. Boję się zaczynać bo chyba tylko w to bym grał. W promo kupiłbym tak przy okazji tylko. Nie musicie mnie namawiać bo Harvest Moona lubię (tylko tego z GBA :sir:), no i mój brat ma gierkę więc widziałem jaki to pochłaniacz czasu. :)

Za(pipi)iscie by było jakby wyszła na 3dsa... Grałbym. Bardzo.

Opublikowano

No ja właśnie czekam na konsolową wersję, pewnie na E3 ogłoszą datę premiery.

Opublikowano

Gra jest warta pelnej ceny. Zabawy daje na dluuuuugie godziny. Ma tylko jedna wade: nie mozna sie od niej oderwac. Wersje na 3ds czy wii u tez chetnie bym przygarnal. Jednak to co mi sie naprawde marzy to wypas edycja w pudelku do postawienia na polce (albo w kuchni obok warzyw i owocow). 

Opublikowano

Kończę powoli Risen na x360, wygląda toto miejscami jak z ps2, czasami fps tak spadają, że aż dziw bierze, a tekstury, animacje postaci i zasięg widzenia woła o pomstę do nieba. Jednak tak mi się ta gra podoba, że żaden z powyższych mankamentów mi zupełnie nie przeszkadza.

df8fadda6673ad6c1a044d9fa56a12a1.jpg

7b93303f1aa0995857924eeddbec1645.jpg

8087bf24974ed7ceff3aaa8045fb8420.jpg

Opublikowano

Zawsze się dziwię czemu ludzie tego interfejsu/huda z przyciskami nie wyłączają. Nie dość ze wygląda paskudnie to jest wiecie takie no wiecie jakie

Opublikowano

Niedawno ukończyłem Shadow Warrior'a i przy okazji wpadło parę kolejnych fotek bo jeśli chodzi o lokacje ( nie licząc paru plansz) to rodacy się postarali by było na czym zawiesić oko. A sama gra mega miodna i wprost nie mogę się doczekać dwójeczki. Pewnie zrobię kolejne podejście jak tylko odkopię się z innych zaczętych pozycji.

O1ziR2y.jpg

Opublikowano

Undertale'owe mądrości

VgHOl3L.jpg

Przestaje sie dziwić że nekbeardy sie tak trzepią nad tą gierką bo to kompletne R9k tier (pipi)

D2tOShp.jpg

Zawód roku, a szkoda bo ma pare ciekawych patentów. 

Edytowane przez Canaris

Opublikowano

Co jest nie tak z IV?

Opublikowano

Właśnie odkryłem co to za kosmiczna strategia w jaką zagrywałem się w pierwszych klasach podstawówki(a może i wcześniej):

rK1d6KK.png

Nie wygląda źle, tym bardziej że na razie odpalam na 32' tv.

Opublikowano

Co jest nie tak z IV?

Szybciej bedzie zapytać co poszło dobrze . 

Opublikowano

Ogladajac mecze Euro bede meczyl tego cudaka. Za friko na appstorze.

tClxDj7.jpg

Opublikowano

2IFptMd.jpg

Pierwsza gra, mapa świata i Francja jako start. Na liczniku 25h i 400 rund. Masakra jak to wciaga XD Na wykłady idealne!

Masakra jakie to dobre, polecam.

jak skonczę to odpale na 5 poziomie i zobaczę jak pójdzie walka Polską albo ściągne mody z Lord of the Rings :rep_up: 

ps jak widać na SC widać, w grze można znaleźć kilka ciekawych cytatów

Opublikowano

To mnie teraz zabiles. To nawet nie cisne.

Opublikowano

Ckv8MF9WgAAHuJg.jpg

to uczucie, gdy gierka na plejstejszyn powoli wskakuje do twojego top 10 gierek