Opublikowano 4 czerwca 20168 l Gra kosztuje raptem 60zł. To 2-3x mniej niż przeciętny nowy Harvest Moon na konsole. Jeśli ktoś lubił tę serię, to obok SV nie powinien przechodzić obojętnie, gdyż jest tam wszystko, co przyciągało do ekranu w HM i dużo, DUŻO więcej. Gra warta każdego grosza, a zabawy na dziesiątki godzin, jak nie setki. Edytowane 4 czerwca 20168 l przez Suavek
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Muszę dorwać na jakiejś wyprz. Szybko raczej nie dorwiesz widząc jak dobrze się sprzedaje. Podejrzewam, że na Steam Summer Sale maks. -25% osiągnie. Chociaż kto wie, może się zaskoczymy. Jakieś Humble Monthly np. Oczywiście przyjąłbym z radością.
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Taka sytuacja u mnie że nie spieszę się z zakupem, bo i tak nie miałbym na ten moment czasu grać w to SV. Boję się zaczynać bo chyba tylko w to bym grał. W promo kupiłbym tak przy okazji tylko. Nie musicie mnie namawiać bo Harvest Moona lubię (tylko tego z GBA ), no i mój brat ma gierkę więc widziałem jaki to pochłaniacz czasu. Za(pipi)iscie by było jakby wyszła na 3dsa... Grałbym. Bardzo.
Opublikowano 5 czerwca 20168 l Tego SV chetnie bym przygarnal na konsole, to by dopiero byl niezly klimat
Opublikowano 5 czerwca 20168 l No ja właśnie czekam na konsolową wersję, pewnie na E3 ogłoszą datę premiery.
Opublikowano 5 czerwca 20168 l Gra jest warta pelnej ceny. Zabawy daje na dluuuuugie godziny. Ma tylko jedna wade: nie mozna sie od niej oderwac. Wersje na 3ds czy wii u tez chetnie bym przygarnal. Jednak to co mi sie naprawde marzy to wypas edycja w pudelku do postawienia na polce (albo w kuchni obok warzyw i owocow).
Opublikowano 5 czerwca 20168 l Kończę powoli Risen na x360, wygląda toto miejscami jak z ps2, czasami fps tak spadają, że aż dziw bierze, a tekstury, animacje postaci i zasięg widzenia woła o pomstę do nieba. Jednak tak mi się ta gra podoba, że żaden z powyższych mankamentów mi zupełnie nie przeszkadza.
Opublikowano 5 czerwca 20168 l Z cyklu "Hehe, jak się trup śmiesznie ułożył": A to miało być jakieś ładne, a wyszło jak zwykle:
Opublikowano 5 czerwca 20168 l Zawsze się dziwię czemu ludzie tego interfejsu/huda z przyciskami nie wyłączają. Nie dość ze wygląda paskudnie to jest wiecie takie no wiecie jakie
Opublikowano 5 czerwca 20168 l Niedawno ukończyłem Shadow Warrior'a i przy okazji wpadło parę kolejnych fotek bo jeśli chodzi o lokacje ( nie licząc paru plansz) to rodacy się postarali by było na czym zawiesić oko. A sama gra mega miodna i wprost nie mogę się doczekać dwójeczki. Pewnie zrobię kolejne podejście jak tylko odkopię się z innych zaczętych pozycji.
Opublikowano 6 czerwca 20168 l Gdyby jeszcze ten odblask na monitorze nałożył się na oko albo koronę... Edytowane 6 czerwca 20168 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Undertale'owe mądrości Przestaje sie dziwić że nekbeardy sie tak trzepią nad tą gierką bo to kompletne R9k tier (pipi) Zawód roku, a szkoda bo ma pare ciekawych patentów. Edytowane 7 czerwca 20168 l przez Canaris
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Właśnie odkryłem co to za kosmiczna strategia w jaką zagrywałem się w pierwszych klasach podstawówki(a może i wcześniej): Nie wygląda źle, tym bardziej że na razie odpalam na 32' tv.
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Pierwsza gra, mapa świata i Francja jako start. Na liczniku 25h i 400 rund. Masakra jak to wciaga XD Na wykłady idealne! Masakra jakie to dobre, polecam. jak skonczę to odpale na 5 poziomie i zobaczę jak pójdzie walka Polską albo ściągne mody z Lord of the Rings ps jak widać na SC widać, w grze można znaleźć kilka ciekawych cytatów
Opublikowano 10 czerwca 20168 l Ogladajac mecze Euro bede meczyl tego cudaka. Za friko na appstorze. Za friko tylko ep. 1
Opublikowano 12 czerwca 20168 l to uczucie, gdy gierka na plejstejszyn powoli wskakuje do twojego top 10 gierek