Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest właśnie choroba pcmr. Klateczki, rodziałki, suwaczki ważniejsze niż sam fun z gry. TFU 

Przykro mi z powodu twojej choroby. Gdzie to złapałeś? Też bym pewnie pluł jadem gdybym na coś takiego cierpiał :/ 

Nie no bez przesady, kto jak gra to nie wiecie. To że do screenów ktoś graphy wyświetla nie znaczy że z tym gra. Ciągle wyświetlony netgraph właściwie jest przydatny tylko w CSie i innych grach online ze względów praktycznych, żeby obserwować czy z nie ma lagów (ping, loss i choke) bo jeśli się zdarzało np podczas meczu czy mixa to zmienialiśmy serwer zamiast narzekać później, że hitów nie rejestruje.

Ale proponował bym ogólnie nie szpecić screenów przeznaczonych do tego tematu cyferkami.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość mastafaker
Opublikowano

Wszystko dla plusików na forumku. Moge potwierdzić, Krzysztof Tomczak to konsolowiec z krwi i kości, który się wkur...wił na obecna generacje i zainwestował w mega sprzęt. Tyle.

Opublikowano (edytowane)

Muahaha nareszcie! znalazlem troche czasu, przy okazji nauczylem sie, ze screeny z ps4 mozna zgrywac po prostu na sticka i jak obiecalem wrzucam cos od siebie, zamiast ciagle gadac:

DOOM20160_sqqxens.jpg

Alez ta gra ma ladna grafike i ta dynamika ktora do tego dochodzi. Sztos pierwsza klasa

DOOM20160_sqqxenw.jpg

Edytowane przez okens
  • Plusik 3
Opublikowano

System Shock 2

vcovo6E.jpg

Klimatycznie, nawet gameplayowo wciąż daje radę. Na razie biegam trochę bez celu po tych pomieszczeniach ale jakoś to ogarnę ;)

• Plusik 4
Opublikowano

O mamuśku, urywa mi to jajca na maksa  :obama:  :obama:

I te stałe 60fps - 0 dropów przy maksymalnych ustawieniach, chyba czas sie przenieść na jakieś forum o PC :D

AI94JBe.jpg

gxf2DEO.jpg

1CNaJIX.jpg

d3hNbap.jpg

CAYiAoA.jpg

lDTEEQm.jpg

Ale Ty grasz w grę, czy patrzysz się tylko na te cyferki w rogu?

• Minusik 1
Gość ragus
Opublikowano

Jak ja nie lubię tego rimejku ze SNESa/GBA. Tylko wersja na NESa.

Opublikowano

DOOM20160_sqqahxq.jpg

DOOM20160_sqqahnh.jpg

Gra bardzo szybko stala sie moim 10/10. Tak sobie czasami podziwiam te widoki i mysle, ze space marine ma tam, w tej samotni na prawde przesrane. Ten klimat jest... niesamowity, szczegolnie, ze towarzyszy temu powiew wiatru, spokoj i pusta przestrzen

Gość mastafaker
Opublikowano (edytowane)

Tu też nie gorsze widoczki. Far Cry 4 na pisi master rejs  :obama:  Głupi laptop za 1,700 polskich złotych radzi sobie lepiej niż konsole. Co te SONY i MS odj...ebało w tej generacji to ja nawet nie  :shotgun:

dc6CYOI.jpg

Edytowane przez mastafaker
Opublikowano

Jak na moje to makabrycznie biednie to wygląda (te drzewa na najbliższym planie :yao: ) i wcale nie odbiega to od tego co widziałem na PS4.

Opublikowano (edytowane)

Wydaje mi sie, ze to nie bylo porownanie. Ot wkleil swoj widoczek. IMO calkiem niezly, nie jest to moze szczyt osiagniec wspolczesnej grafiki i na ps4 nie wyglada to na pewno biedniej ale calosc calkiem spoko. Ok drzewa i podloga na pierszym planie troche jednak ssa.

Edytowane przez okens
Gość mastafaker
Opublikowano (edytowane)

Nie jest ustawione na ultra bo klatki niestety leca. W ruchu wyglada to duzo lepiej i napewno lepiej niz na Xbox One/PS4. Mam porównanie bo przed chwila odpalalem na konsoli. Do tego plynność rozgrywki jest na wiele lepszym poziomie.

Widoczki fajne w szczególności jak ustawi się field of view na maksa, troche zniekształca obraz ale efekt ciekawy.

Kompresja zdjec robi chyba swoje.

fWTL7bv.jpg

WfQoUjr.jpg

Edytowane przez mastafaker
Gość ragus
Opublikowano

nie jest to strzelanka, jeżeli o to ci chodzi.

bardzo solidny ale i bardzo krótki tytuł. mimo wszystko polecam.

Opublikowano

Fabularnie Dax stoi między jedynką i dwójką. Brzydkie jest tylko miasto, reszta to miód. Bardzo relaksująca gierka i humor świetny.