Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 667,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Zazdroszcze jak cholera .. :( 

http://imgur.com/a/hR6C0

Ja za to ogrywam Torchlight 2 - niesamowite jak to kiedys gry potrafiły mieć wiecej kolorów niż odcienie brązu bo "realizm"... 

Opublikowano

Pierwsze podejście do:

IMG_20160823_171342_1.jpg

Oj Plugawcu narobiles mi ochoty na tego sztosa.

To bedzie pierwsza rzecz jaka odpale po nadrobieniu backloga z PS4( czyli za sto lat)

Opublikowano

Pierwsze pięć minut było średnie, ale potem :banderas: W ogóle nie byłem napalony na ten tytuł, ale jak zacząłem grać to ciężko przerwać.

Opublikowano

Wygodne w ogóle to psp go ?

Opublikowano

Jasne, jest przez chwilę problem po przejściu ze zwykłego PSP na go, ale potem to już czysta wygoda i Banderasik

BTW, ludzie kręcą bęke z paru wersji 3dsa, a zapominają, że sony wydało PIĘĆ wersji PSP :gayos:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

A na n3ds są to aż 2 tytuły, które nie pójdą na zwykłym 3dsie, z czego jeden tylko pudełkowy ;)

Edytowane przez xmortex

Opublikowano

Jeżeli gra nie wymaga używania cycka, to jest wygodne. Natomiast granie w cokolwiek "gałkowego" jest niemożliwe niewygodne.

Opublikowano

Dementuje, mi się we wszystko gra tak samo dobrze jak na zwykłym. Nawet w monhuna

No ale to ja.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Tak ty to ty masz rację

Opublikowano

Ta konsolka ładnie wygląda ale przy tak ubogiej ofercie gierek psp na pss w porównaniu do wydań na umd to ta konsolka wydaje się być żartem.

Opublikowano

na wszystko jest sposób :cool: :czesc:

Opublikowano

a jak grac na Psp go w GTA CW albo Gowa?

W GTA CW grać to tylko na DS. Przez dotykowy ekran to jest całkowicie inne, znacznie lepsze doświadczenie. Cudowna odsłona. :banderas: 

Opublikowano

Jeżeli gra nie wymaga używania cycka, to jest wygodne. Natomiast granie w cokolwiek "gałkowego" jest niemożliwe niewygodne.

Mój psp'ek, byl tak, po orany od giercowania, ze nie bylo innej opcji, jak tylko cycek. Grzybek byl po prostu za slaby. 

Opublikowano

a jak grac na Psp go w GTA CW albo Gowa?

kamerą sterujesz przyciskami i masz autoaim a gow ma kamere presetowaną więc normalnie się gra

Opublikowano

gta.jpg

Kiedyś pobrałem z neta za free, legalnie, GTA 2.

Dzisiaj odpaliłem, obejrzałem intro i sru... od razu pojechałem po czołg.

Kiiiillll Freeenzzyyy:)

Opublikowano

gta.jpg

Kiedyś pobrałem z neta za free, legalnie, GTA 2.

Dzisiaj odpaliłem, obejrzałem intro i sru... od razu pojechałem po czołg.

Kiiiillll Freeenzzyyy:)

piękna gra, piękny ost, piękne misje :)