Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Zazdroszcze jak cholera .. http://imgur.com/a/hR6C0 Ja za to ogrywam Torchlight 2 - niesamowite jak to kiedys gry potrafiły mieć wiecej kolorów niż odcienie brązu bo "realizm"...
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Pierwsze podejście do: Oj Plugawcu narobiles mi ochoty na tego sztosa. To bedzie pierwsza rzecz jaka odpale po nadrobieniu backloga z PS4( czyli za sto lat)
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Pierwsze pięć minut było średnie, ale potem W ogóle nie byłem napalony na ten tytuł, ale jak zacząłem grać to ciężko przerwać.
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Jasne, jest przez chwilę problem po przejściu ze zwykłego PSP na go, ale potem to już czysta wygoda i Banderasik BTW, ludzie kręcą bęke z paru wersji 3dsa, a zapominają, że sony wydało PIĘĆ wersji PSP Edytowane 29 sierpnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Tyle, że na każdej kolejnej PSP można było odpalić wszystkie gry z biblioteki, heloł new 3ds.
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l A na n3ds są to aż 2 tytuły, które nie pójdą na zwykłym 3dsie, z czego jeden tylko pudełkowy Edytowane 31 sierpnia 20168 l przez xmortex
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Wygodne w ogóle to psp go ? Jeżeli gra nie wymaga używania cycka, to jest wygodne. Natomiast granie w cokolwiek "gałkowego" jest niemożliwe niewygodne.
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Dementuje, mi się we wszystko gra tak samo dobrze jak na zwykłym. Nawet w monhuna No ale to ja. Edytowane 31 sierpnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Ta konsolka ładnie wygląda ale przy tak ubogiej ofercie gierek psp na pss w porównaniu do wydań na umd to ta konsolka wydaje się być żartem.
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l a jak grac na Psp go w GTA CW albo Gowa? W GTA CW grać to tylko na DS. Przez dotykowy ekran to jest całkowicie inne, znacznie lepsze doświadczenie. Cudowna odsłona.
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Wygodne w ogóle to psp go ? Jeżeli gra nie wymaga używania cycka, to jest wygodne. Natomiast granie w cokolwiek "gałkowego" jest niemożliwe niewygodne. Mój psp'ek, byl tak, po orany od giercowania, ze nie bylo innej opcji, jak tylko cycek. Grzybek byl po prostu za slaby.
Opublikowano 1 września 20168 l a jak grac na Psp go w GTA CW albo Gowa? kamerą sterujesz przyciskami i masz autoaim a gow ma kamere presetowaną więc normalnie się gra
Opublikowano 1 września 20168 l Kiedyś pobrałem z neta za free, legalnie, GTA 2. Dzisiaj odpaliłem, obejrzałem intro i sru... od razu pojechałem po czołg. Kiiiillll Freeenzzyyy:)
Opublikowano 1 września 20168 l Kiedyś pobrałem z neta za free, legalnie, GTA 2. Dzisiaj odpaliłem, obejrzałem intro i sru... od razu pojechałem po czołg. Kiiiillll Freeenzzyyy:) piękna gra, piękny ost, piękne misje