Opublikowano 6 września 20168 l mija z fabryką parówek przerobienie krishnowcow na hot dogi. szkoda że to takie nierealne
Opublikowano 7 września 20168 l Bugatti znaleziony jako porzucony wóz, a następnie naprawiony. Potem jeszcze dałem trochę usprawnień i mamy auto, które ciągnie 350km/h Edytowane 7 września 20168 l przez tomzacz
Opublikowano 8 września 20168 l Wtedy to robilo wrazenie, wszystkie te pixel shadery. PS2 co najwyzej moglo sobie emulowac. Do tego jedno z lepszych mario?
Opublikowano 8 września 20168 l ragus, ale weź Ty sobie kup kabel RGB, a nie po chinchach jak zwierze
Opublikowano 8 września 20168 l oj tam. galaxy 1/2 i 64 są na 10/10, a SMS jest na 8+/10. nadal super.
Opublikowano 11 września 20168 l 14 lat od czasów premiery, a znów nerdze przy ulubionym blacharskim tytule z czasów licealnych. ten karykaturalny styl nic się nie zestarzał
Opublikowano 11 września 20168 l Mój brat ostatnio przechodził, ja od czasu do czasu spoglądałem. Prawda: nic się nie zestarzała gierka.
Opublikowano 11 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie niedziela z Segą. Gram w Dizziego którego nie udało mi się przejść za młodu. Gra śliczna, dość długa i piekielnie grywalna, ale trudna przez kompletny brak sejwa. Trza robić za jednym posiedzeniem. Nie mam już CRT, ale powiem wam że całkiem nieźle wyglądają te gierki na LED 50. No i mam 16:9 Bardzo ładnie jest to wydane, mapa/plakat jak od Rockstara Cart też ciekawy
Opublikowano 11 września 20168 l Jedna z moich ulubionych marek, w które grałem za młodu. Tyle wspomnień Też nigdy nie ukończyłem, bo gra do prostych nie należała.
Opublikowano 11 września 20168 l Nie mylisz się, to jest klon. Wrzucałem kiedyś do zakupów. http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/?p=3711344
Opublikowano 11 września 20168 l ale powiem wam że całkiem nieźle wyglądają te gierki na LED 50. No i mam 16:9
Opublikowano 11 września 20168 l No Dizzy mega trudny, pamietam na pegazie doszedłem do zamku po tej fasoli i tam poległem. A tyle miejsc jeszcze nie odkrytych. Genialna gra, genialna.
Opublikowano 11 września 20168 l ale powiem wam że całkiem nieźle wyglądają te gierki na LED 50. No i mam 16:9 Gry 2D wyglądają dobrze. Dopiero przy 3D denerwują krawędzie.
Opublikowano 12 września 20168 l Pykam sobie od jakiegoś czasu w Dark Souls2. Póki co gierka mi się podoba,ze szczególnym naciskiem na bardzo klimatyczną oprawę muzyczną. No i 60fpsów robi robotę co skłoniło mnie do ponownego ogrania jedynki tym razem na blaszce. A poza DKs2 powróciłem znów ogrywać YU-NO: A girl who chants love at the bound of this world,czyli jedną z najlepszych visual novelek kiedykolwiek zrobionych. Wersja fanowska to swego rodzaju ultimate edition,składająca się z najlepszych elementów z poszczególnych wersji jakie wypuszczono na Windowsa,PC98 i Saturna. Ostatnio zainstalowałem sobie na komórce emu Snesa,które chodzi elegancko więc planuję przejść pierwsze Shin Megami Tensei. O dziwo gra się całkiem fajnie. Edytowane 12 września 20168 l przez Paliodor