Wieslaw 2 360 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Gierka, dla której nie wyniosłem ps4 do piwnicy. 3 Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Cyberpunk 2077 już wyszedł czy jakaś podróba? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 (edytowane) Deus Ex Edytowane 13 października 2016 przez MierzejX Cytuj
okens 541 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Widze to tak.... Mirrors Edge Catalyst jest dobry. I to wcale nie jest nowy MR ale stary i dobry, chociaz juz nie innowacyjny. Nie spodziewajcie sie po nim wypalenia galek ocznych od grafiki bo ta specjalnie tam nie powala, wlasciwie to, heh, nie odstaje zbyt wiele do przodu od poprzedniczki... * Myslalem, ze nie doczytaly mu sie tekstury twarzy, ale nie, ta gra tak po prostu ma Niemniej... jesli lubicie ten rodzaj SF, sterylnego, utopijnego miasta, futurystycznej architektury i tej glebi klimatu syto zakrapianej muzyka od Solar Fielda I jesli macie gdzies kogos kto pusci wam ta gre za pol aktualnej ceny, lub mniej to nie macie sie co zastanawiac, bo to kawal kodu ktory mimo, ze nie spelnil wielu oczekiwan graczy, wybral wlasna droge, to jest dalej swietnym kawalkiem kodu i warto go sprawdzic 2 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Tak jak pisze okens. A u mnie S Z T O S. Polecam serdecznie tym co jeszcze nie grali. 3 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Nie jestem fanem jRPG, ale klimat Ghibli utrzymał mnie do samego końca. Cytuj
okens 541 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 (edytowane) Ile ta gra ma w sobie sprzecznosci to ja nie wiem... z jednej strony grasz sobie i myslisz- niezly calkiem ten ME- i jestes w stanie wybaczyc mu jedyny blad jakim jest otwarty swiat( i zwiazane z tym mini bugi oraz gorsza oprawe). Brniesz przez to i myslisz sobie- Fabula przynajmniej powinna trzymac poziom- i dochodzisz juz po pierwszych" chwilach"( bo to przeciez Sandbox wiec fabula moze ciagnac sie latami swietlnymi) do pierwszych wybuchow i zaczyna cie to wkrecac, a zaraz potem odkrywasz przypadkowo przycisk przenoszocy cie na profil postaci z danymi z gry i okazuje sie, ze masz za soba 48% fabuly a ty myslales, ze to dopiero prolog. Fajnym motywem jest noc i podwietlone miasto ktore ozywa. Korpoludki( tutaj ukazane jako czarne sylwetki, jak kiedys w reklamach iphone) wychodza na balkony i wyglada to jakby urzadzali sobie wieczorne korpo imprezki, a ty jako goniec, swego rodzaju outsider mozesz jedynie przygladac sie temu z daleka bo miejsca te sa dla ciebie nieosiagalne. Edytowane 14 października 2016 przez okens 2 Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 Brniesz przez to i myslisz sobie- Fabula przynajmniej powinna trzymac poziom- i dochodzisz juz po pierwszych" chwilach"( bo to przeciez Sandbox wiec fabula moze ciagnac sie latami swietlnymi) do pierwszych wybuchow i zaczyna cie to wkrecac, a zaraz potem odkrywasz przypadkowo przycisk przenoszocy cie na profil postaci z danymi z gry i okazuje sie, ze masz za soba 48% fabuly a ty myslales, ze to dopiero prolog. Jak ja czegoś takiego nie cierpie .... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 Dragon Quest Builders (PS4) Ale ja się bawię przy tej grze. Zawsze podobała mi się koncepcja Minecrafta, ale przez zakupem wstrzymywało mnie to, że nie jestem najlepszy w wyznaczaniu sobie własnych celów w grach – może to brak wyobraźni, może za dużo gier w kolejce i nastawienie, że gry trzeba kończyć. Na ratunek przybył Dragon Quest Builders. Z fabułą, z misjami, z jasno wyznaczonymi celami, z dialogami. Nie tak swobodny jak Minecraft, o wiele mniejszy, bardziej skondensowany, ale czy przez to gorszy? Zamiast wielkiego pudła z klockami Lego, dostaliśmy kozacki zestaw z instrukcją krok po kroku, jak łączyć ze sobą elementy Kto co lubi, ja czasami wolę być prowadzony za rączkę. No i fajna jest ta gra. Niby mały klon Minecrafta, ale nie mogę jej skrzywdzić taką maską, gdyż oprócz tego jest to Dragon Quest z krwi i kości, gdy spojrzymy na oprawę (urocza), dialogi (UROCZE) i te niepodrabialne uczucie relaksu, które zawsze idzie z tymi grami w parze. Wiem, że spędzę z tym tytułem mnóstwo godzin. Cichy hit tego roku. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 Muszę to mieć. Cytuj
Suavek 4 814 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 Mój gundumb niby fajny, ale jakiś taki mało złowieszczy. Trzeba coś z tym zrobić... Much better...(?) 1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Idealne na jesienne wieczory: 9 Cytuj
czapa 677 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Co to za fikuśny kontroler? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Hori Pad Mini, polecam bardzo mocno, chyba że masz duże łapska, to może być Ci wtedy trochę niewygodnie. Cudo analog (podobny do Gamecube'owego), chyba, że grasz w jakiś FPS - niestety jest wtedy trochę za czuły i lepiej sprawdza się oryginał od Nintendo. Niestety, drożyzna straszna: import używki z JP to jakieś ~200zł. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 El Gigante pokonany, teraz lecę do kościoła. Dokładnie 11 lat temu ukazała się wersja na PS2, dla wielu z nas był to pierwszy kontakt z tym dziełem. Gram na X360, calak musi być. 5 Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 Jakie to rakowe. Młody juz się wciągnął. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 Typowy gracz Cod-a. Dziecko i call of duty czaicie ? huehuehue Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 Jakie to rakowe. Młody juz się wciągnął. Jak to możliwe, ze ta konsolka jeszcze działa? U mnie dawno by była gleba. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 7 listopada 2016 Opublikowano 7 listopada 2016 Młody jej nie tyka. Boi się bo wydaje dziwny dźwięk podczas startu. Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Przydałby się jakiś mod z lepszymi teksturami bo w niektórych miejscach te straszą bardziej od kreatur. 2 Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 Przechodzę drugi raz na ∞climax i jest masakra - bez furgonu apteczek nie daje rady. Gif mój : 3 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Jest.. dziwnie - ale nawet wciąga. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi