stoodio 2 079 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Diablo HD Mod (Belzebub) - mądrze odświeżony klasyk. Polecam 3 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Potworek, bo trzeba grać inaczej niż w jedynkę, czy co? Gorsza muza, gorsze levele (na(pipi)my pełno okien i dajmy typom karabiny XD) i takie sobie postacie. Może parę plansz ma swój urok ale jako całość to wygląda choćby było niedorobionym prototypem jedynki. No ale co kto lubi. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 muza jest akurat jeszcze lepsza. chyba nie za daleko tam zawędrowałeś :v Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Jestem w połowie gry i powiem tak - rzeczywiście gra się inaczej, a satysfakcję czerpie się niekoniecznie z combosów, jak najlepszego przejścia danego rozdziału jak w jedynce, ale ogólnie z przejścia poziomu, wyczucia przeciwników żeby w końcu nam się podłożyli, badania ich ścieżek, ogarniania okien, rozmieszczenia drzwi itd. Zdaje się że więcej tu taktyki, wyczekiwania, mniej szaleństwa. Nie jest to wada, bo wciąż nie mogłem się oderwać jak przysiadłem, nawet jak ginąłem od ostatniego gościa na danym piętrze który był ukryty gdzieś za szybą w rogu to nie irytuje mnie to, bo niby czemu miałoby irytować? Gameplay wciąż jest fantastyczny i nie sprawia mi problemu powtórzenie sekwencji, skoro się dobrze bawię. Ważniejszą rolę pełni tu też gunplay i jest zdecydowanie usprawniony względem pierwszej części. Wrogowie nie zabijają z broni w ułamku sekundy, naboje chyba lecą nieco wolniej dając nam troszkę czasu na ucieczkę, no i generalnie strzela się dużo przyjemniej. Rozglądanie się po mapie na vicie jest mało przyjemne, bo jedną ręką trzeba jeździć po ekranie żeby było wszystko widać, i do dyspozycji zostaje nam tylko druga więc odpada jednoczesne bieganie i strzelanie/uderzanie w ten sposób, więc trzeba się bardzo często wychylać i czekać na wrogów. Muzyka jest oczywiście genialna. Fabularnie też ciekawie. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 o ile pamietam, to mogles sie rozgladac po mapie przytrzymujac jakis przycisk i ruszajac prawa galka ;) Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 (edytowane) Jakaś taka seksistowska ta gra... Maribel ubrana niczym króliczek. :D Rozumiem że od Polygona się dostało za takie rzeczy? Edytowane 18 stycznia 2017 przez ireniqs Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Tomb Raider 4 The Last Revelation, nie dla słabych nerwowo. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Ten rower to do jakiej gry akcesorium? Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 18 stycznia 2017 Opublikowano 18 stycznia 2017 Niebieska opona z tyłu, postawiłem rower na Trenażer. Czasami wsiadam wlaczam tv i krece kilometry oglafsjac serial. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 19 stycznia 2017 Opublikowano 19 stycznia 2017 (edytowane) Assasin, pokojowo nastawiony troll i zupa z elfów i cebuli. Edytowane 19 stycznia 2017 przez nobody 2 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 20 stycznia 2017 Opublikowano 20 stycznia 2017 Chwile dopiero pograłem, ale jest lekkie jaranko Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 stycznia 2017 Opublikowano 20 stycznia 2017 Assasin, pokojowo nastawiony troll i zupa z elfów i cebuli. zasięg głazów, którymi rzucał ten troll był niesamowity. rzucił pół metra od ciebie? 50% szansy, że dostaniesz. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 20 stycznia 2017 Opublikowano 20 stycznia 2017 Chwile dopiero pograłem, ale jest lekkie jaranko Jak pograsz wiecej daj znac bo tez sie troche napalam na ten tytuł. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 20 stycznia 2017 Opublikowano 20 stycznia 2017 (edytowane) Nobody na 360 grasz? tja. @ragus a nie wiem, nie biłem się z żadnym trollem przy pierwszym podejściu. sprawdzę teraz. btw sterowanie w W2 nie jest tak złe jak myślałem Edytowane 20 stycznia 2017 przez nobody Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 20 stycznia 2017 Opublikowano 20 stycznia 2017 Jak pograsz wiecej daj znac bo tez sie troche napalam na ten tytuł. Popieram tego Pana, promocja + fundusze w portfelu = prawdopodobny zakup. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 30% gry za mna i gra sie calkiem przyjemnie, jest dosc wymagajaca ale bez frustracji idzie sie do przodu, jedyne co to na vicie gra w niektorych momentach troche zwalnia bede musial odpalic ja na plejaku i zrobic porowanie polecam Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 O JA PIER.DOLE! Co za gra! Po godzinie ten tytuł niszczy Łajpałta. Co za prędkość, co za grafika, ten soundtrack Nawet nie odpalam tego na padlecie bo wypaliłoby gały choć screen nie oddaje tego piekna. Ale bedzie grane w nowego FRC na switchu, ociepanie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 Jak z różnorodnością trybów? Występuje tutaj broń? Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 (edytowane) nie ma broni, przy takich predkosciach pojazdow ciezko by bylo cos ensownego wymyslec + bez tego itak juz jest wystarczajaco trudno. mozesz wjezdzac w przeciwnikow z odpowiednia faza (niebieska/pomaranczowa), co spowoduje ich obkrecenie sie i stracenie predkosci. tryby to chyba tylko puchary i time triale + multi? jest jeszcze hero mode w ktorym poziom turbo jest rownoznaczny z poziomem energii i przy kazdej kolizji z wrogiem/sciana tracimy energie i jak wypadniemy z tasy (a wypadniemy na 99%) to zaczynamy wyscig od nowa. Edytowane 21 stycznia 2017 przez Rayos 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 Rayman Origins Jak ta gra przepięknie wygląda na tym oledzie. Szkoda że mój chu'jowy aparat w telefonie tego w pełni nie odda. 1 Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 No Rayman to mistrzostwo na PSV. Sporo bym dał, aby zobaczyć na tej konsoli Ori Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 Rayman Origins Jak ta gra przepięknie wygląda na tym oledzie. Szkoda że mój chu'jowy aparat w telefonie tego w pełni nie odda. No ale screenshota możesz zrobić na Vicie bezpośrednio. PS button i start jednocześnie klikasz. 2 Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 Rayman Origins Jak ta gra przepięknie wygląda na tym oledzie. Szkoda że mój chu'jowy aparat w telefonie tego w pełni nie odda. No ale screenshota możesz zrobić na Vicie bezpośrednio. PS button i start jednocześnie klikasz.Ale przesyłanie fotek z vity na jakiś serwis to masakra ;) szkoda że tego nie przemyśleli Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 21 stycznia 2017 Opublikowano 21 stycznia 2017 Rayman Origins Jak ta gra przepięknie wygląda na tym oledzie. Szkoda że mój chu'jowy aparat w telefonie tego w pełni nie odda. No ale screenshota możesz zrobić na Vicie bezpośrednio. PS button i start jednocześnie klikasz.Ale przesyłanie fotek z vity na jakiś serwis to masakra ;) szkoda że tego nie przemyśleliJa zazwyczaj kopiuje na pieca a później z niego na jakiś serwis. Trochę zabawy, ale fotki można fajne pocykać. :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi