Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wonder Boy III; Dragon's Trap

C-Mze7yUQAATOUR.jpg

o jaka pani pielęgniarka zdrowa :cool:

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jedynkę i dwójkę pochłonąłem. Do trójki podchodziłem ze trzy razy i nigdy nie skończyłem :/ w sumie mogliby zrobic jakiegoś remasterka na Ps4. 2 pierwsze czesci bym odświeżył i przy okazji moze w koncu skończył trójkę. No a potem mogą robic nowa czesc :d

Opublikowano

Jak już pisałem, dla mnie Dead Space 3 to fajny TPS, ze spoko craftingiem i z ciekawymi lokacjami, ale trochę za długi, nie wiem czy z 17h nie przechodziłem. A do platyny potrzeba czterech przejść xD. I jeszcze co-op, a szkoda bo dobrze by było mieć każdego DSa splatynowanego.

aha, je.bać walkę z ludźmi

Opublikowano

ej to ea to było kiedyś zayebongo, kiedy oni sie tak popsuli?

szambo w 7 generacji zaczęło wybijać, gdy kupili Bioware

Opublikowano

no to żałuj, bo TBOGT jest tym, czego podstawce zabrakło
-klimat też się zmienia względem zwykłej IV, nie mówię że tam był zły, wręcz przeciwnie, natomiast gej ma same POTĘŻNE misje, z rozmachem, z JAJEM.

-i jest Yusuf 

B]
  • Plusik 1
Opublikowano

To jest najbardziej zwariowane GTA. Misje sa swietne a nowe postaci rewelacyjne.

Yusuf i Mori Kibbutz. :banderas:

Opublikowano

Tego Yusufa kojarzę, widziałem kompilacje z nim kiedyś xd. Trzeba będzie kiedyś ograć.

Pod pojęciem zwariowane macie na myśli głupkowate w stylu Saints Row czy odjechane ale hmm, z wyczuciem?

Opublikowano (edytowane)

Saints Row to taki wymuszony pierd z draską przy tym co oferuje TBOGT.

bez ironii, poważne - musisz w to zagrać  :sir:

/ w podstawce tego Panie nie byo
VldQHM8.jpg

Edytowane przez II Noxx II
Opublikowano

VcWoFwnh.jpg

Sorry panowie :ragus:

Jak oceniasz gierke? Warto?

Bardzo, ale trzeba lubić trudne, staroszkolne platformery. Atak z 0,5 sekundowym opóźnieniem, wymóg zapamiętania ruchów przeciwników żeby wyrobić się z ich zabiciem zanim nas trafią, dużo zgonów. No i otwarta mapa. Ja uwielbiam. Przy okazji gra wyglada przepięknie, wspaniała ręcznie rysowana grafika i cudowna animacja. Polecam serdecznie, ale wiem że niektórzy się odbiją bo będzie za trudna. Kojarzy mi się trochę z Prinny na PSP.