c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Persona 4 Golden Po szkole trzeba coś zjeść ze znajomymi Odpaliłem na chwilkę, a tu 90 minut zleciało i przerwałem tylko dlatego bo vita się wyładowała. Na razie zapowiada się świetnie, dialogi są naturalne i wciągające, zobaczymy potem jak z tą erpegową częścią gry i dungeonami. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 (edytowane) Alien: Isolation O ja pier.dolę, jaki ta gra ma klimat Specjalnie dla forumka chciałem uchwycić obcego i się udało (mimo odbijającej się je.banej zasłony po lewej i mimo że widać tylko jego zarys), a nie było to łatwe bo nie dość że jest mega dynamiczny, to jeszcze musiałem opanować stres i nerwy żeby ręka się nie trzęsła Edytowane 7 maja 2017 przez c0r 6 Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Na jakim poziomie w końcu zacząłeś, kolego? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Na hardzie. Obcy zdążył mnie zabić dwa razy zanim go jeszcze zobaczyłem w pełnej okazałości Ale początek trzyma w napięciu że ja pier.dolę. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Ostatnio prôbowałem Killzone 2 ogrywać, ale no nie mogłem się wkręcić :/. Jakoś tak dziwnie się sterowało. Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 przydałby się remaster tego w 1080 i koniecznie 60fps, wtedy sterowanie by było trochę bardziej responsywne chociaż może problem leży gdzieś indziej w przypadku K2, bo przecież jest wiele fpsów w 30klatkach, gdzie celuje się szybciej i dokładniej Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Ostatnio prôbowałem Killzone 2 ogrywać, ale no nie mogłem się wkręcić :/. Jakoś tak dziwnie się sterowało.Mam 2 etapy do końca i nie polecam zaczynać - no niezle (pipi) to jest xD 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 ja wysiadłem na tym etapie z czołgiem. słaba giera, chociaż multi niezłe nawet Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 taki system seller był podobno jak wyszedł, a tu wychodzi na to że fałszywy mesjasz Co do Killzone'a 1 jeszcze to przypomniałem sobie że jedna rzecz mi się mega podobała, mianowicie animacje przeładowywania, które wyglądały jakby wyprzedziły swoje czasy. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Sztosik gierka, do tego trudna albo ja jestem jakis ulomny bo co chwile gine. 2 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 (edytowane) początek to często zgony i nudne grindowanie niestety, potem z kolei jest za łatwo Edytowane 7 maja 2017 przez asax Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Spoko, pomecze troche ja bo i tak na macu za wiele gier nie dziala. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Gra jest genialna. Prawie 40 godzin, a jakoś nie odczułem bym grindował chociaż minutę. No chyba że pod koniec kiedy szukałem sobie każdego elementu z nudów. Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 To juz ciekawsza rekomendacja, zabieralem sie do niej kilka razy. Chyba, ze to tak jak z Izakiem, albo sie kocha albo nienawidzi. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Moimi rekomendacjami się nie kieruj bo podobno mam chuyowy gust. Ale gra jest przynajmniej obiektywnie dobra. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 dwojka killzone w singlu slabizna, z turbo chuyowym ostatnim killromem i bossem ale w multi to byl turbo sztos, niezbalansowali tego wcale ale dali cos co niesamowicie brakuje mi w wspolczesnych fpsach na ps4 - pelnej customizacji w tworzeniu wlasnych pokoi (community dzieki temu samo zbalansowalo gre) i tego calego systemu turniejow i klanow wewnatrz gry - byly zawody, nagrody, gra sama o wyznaczonej godzinie otwierala serwer pod turniej itp, no cudenko a tak dawno to bylo Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Również nabiłem kilkadziesiąt godzin w Rogue Legacy (wersja na Vite i szybkie sesje w autobusie - sam miód ) Rzeczywiście trochę źle się wyraziłem, gra jest bardzo dobra, jednak IMO balans poziomu trudności nie jest zbyt dobrze wyważony. Na początku jest trudno, ginie się bardzo często, nie jest to skillowy rogue-like w stylu Spelunky gdzie od początku jesteśmy w stanie ubić ostatniego bossa o ile umiemy grać. Rogue Legacy to raczej mozolne ciułanie złota aby podbić statystyki, cholernie satysfakcjonujące i grywalnie ciułanie, ale jednak ciułanie ;) Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 dwojka killzone w singlu slabizna, z turbo chuyowym ostatnim killromem i bossem ale w multi to byl turbo sztos, niezbalansowali tego wcale ale dali cos co niesamowicie brakuje mi w wspolczesnych fpsach na ps4 - pelnej customizacji w tworzeniu wlasnych pokoi (community dzieki temu samo zbalansowalo gre) i tego calego systemu turniejow i klanow wewnatrz gry - byly zawody, nagrody, gra sama o wyznaczonej godzinie otwierala serwer pod turniej itp, no cudenko a tak dawno to bylo KZ2 przeszedlem na najtrudniejszym poziomie trudnosci i potem doszedlem do wniosku ze juz nigdy nie przejde kolejnego killzona. i nie przeszedlem Krotkie, nudne i bez polotu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Royal 620 Opublikowano 7 maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 maja 2017 okami hd, skrin z duszą robiony sony erikson... ja (pipi)ie, chyba piuerwsza gra, której dam 10/10 na filmwebie... 10 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 tak z ciekawosci bo moja pierwsza zelda ever to breath of the wild, a okami kocham i za chuya ta nowa zelda nie jest do okami podobna ktora zelda jest najblizsza konstrukcji okami? ze przyjelo sie mowic, ze okami to najlepsza niezelda ever? pytam w perspektywie virtual console na switchu Cytuj
II Noxx II 332 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Halo 4 a jaki gameplay....paaaaanie kochany 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 No ja raczej Killzone 2 rzucę w piz,du w kąt, nigdy nie zrozumiem czym ludzie się tak jarali. Może multi było dobre, nie wiem, ale z tym celowaniem i strzelaniem nie umiem sobie tego wyobrazić. Szkoda życia na męczenie się z gierką jak są inne i ciekawsze. A Rogue Legacy polecam bardzo serdecznie, niesamowity indorek który sprawia w ch,uj radości swoim wymagającym gameplayem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi