Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

Jako takiego wątku nie ma, ale są dwa światy do których można wejść (Nether i End), w jednym można rozje.bać smoka, ponadto są wioski z mobami z którymi można handlować. Coś do roboty się zawsze znajdzie, mimo wszystko gra po tych wielu aktualizacjach wciąż bazuje na wyznaczaniu sobie celów samemu.

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 665,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Jest "story mode"

edit no już chłopaki powiedzieli

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

miałem to na premierę w 2013 na 360tkę, później na ps3 - jarałem się tak samo jak dziś, widząc tą grę n-ty raz na tv/monitorze 

światło, animacja, realizm otoczenia 
-tak to robi tylko R*
:banderas:

teraz gram na PS4 - a zrobiłem rok wcześniej na PC z ustawieniami ultra 
niezależnie od platformy, jest opad szczęki :)

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

18451394_1520725174655983_88108025267018

18489816_1520725081322659_73534727750519

Wczoraj skonczylem podstawke, no to teraz pora na dodatki, czyli pewnie jeszcze jakies 100h grania przede mna xd

Opublikowano

Wczoraj skonczylem podstawke, no to teraz pora na dodatki, czyli pewnie jeszcze jakies 100h grania przede mna xd

bez przesady, jakieś 30-40 ;) KiW wyczyściłem na ze wszystkiego w jakieś 20-30 bodaj, SzK to tak 10-15h

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

A tez przed chwilą orałem w W3 a dokładnie KiW. Oświetlenie w tej grze dodaje jej +10 do ogólnej prezencji

1qCAAw7.jpg

1I1Fkim.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Brasz bluber na bąku? Jak optymalizacja po tych wszystkich patchach?

Opublikowano

No, ale mam na bąka :( 

Opublikowano

Na bąka tez spoko, jedyny mankament wzgledem wersji PS4 obecnie to dynamiczna rozdzialka vs 1080p.

Opublikowano

Na xo jest 900p. Novigrad kole w oczy frameratem

Opublikowano

To tez musze sie pozbyc wersji na xo i kupic na PS4 w takim razie. :lapka:

Opublikowano

Krew i Wino chodzi elegancko. Ale gra to i tak balas jeśli chodzi o gameplay

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

przeszedlem rok temu z oboma DLC i bawilem sie dobrze, framerate nie spadal, a przynajmniej nie widzialem, no ale ja nie jestem fpsowa czy rozdzielczosciowa dziffka :dunno: 

Opublikowano

b86dc47d-b54f-4989-92be-944d5730573c.PNG

no fajna gierka 

Opublikowano

Ciekaw czy sa szanse na "dwójeczkę". Spider-Man wyjdzie pewnie na przestrzeni 12 miesiecy wiec na pewno cos tam robią IG.

Opublikowano

Wątpię. Nikt tego niestety nie kupował

Opublikowano

Najlepsza giereczka roku 2014, szkoda ze slabo sie sprzedalo, widac ze sporo serca wsadzili w ten tytul.

Opublikowano

Najlepsza giereczka roku 2014, szkoda ze slabo sie sprzedalo, widac ze sporo serca wsadzili w ten tytul.

Bayo 2 :(

Opublikowano

Uczucie, gdy sobie przypomnę, że najwięcej nagród za najlepszą grę video ze wszystkich gier video wydanych w ciągu aż 365 dni na wszystkie platformy dostał Dragon Age: Inquisition... :sapek:

Opublikowano

No chodzi o 2014 przecież

Opublikowano

jEg66Kt.jpg

Edytowane przez ragus