Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 664,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Dooobra gierka i jakos do tej pory mnie ominęła. Ile ona ma juz na karku? 9? 10 lat? A w ogóle niw czuje sie ze mechanika jest choc troche przestarzała. Baa, ona jest lepsza od większości dzisiejszych pif pafów. Gry jeszcze nie ukończyłem ale juz wiem skad te zachwyty

6826d7e33b35d3bf3122c9c1563234be.jpg

Opublikowano

DmC właśnie wpadła platynka i kończe zabawe z tym tytułem (wiecej o grze zaraz w stosownym temacie)

9B8xQul.jpg

Natomiast od przyszłego tygodnia ruszam z jedna z moich ulubionych gier, może pokusze się również o streama całego przejscia Vergilem i Bloody Palace każda postacią:
r8RDp9C.jpg

Opublikowano

Serdeczny e-kolega pleju zaprosil mnie do wspolnej gry w Wildlands wiec oczywiscie postanowilem skorzystac i jakiez bylo moje zdziwienie gdy zobaczylem ze dostalem taki oto stroj:

18671513_1524820190913148_14398896731972

18671796_1524820204246480_61490155397760

18595639_1524820270913140_77269460146226

18558728_1524820274246473_41269062148668

18623372_1524820064246494_14329142810967

Fajnie by bylo gdyby to byla taka zagryweczka przed E3, z mila checia przywitalbym kolejna czesc przygod Sam'a Rybaka.

Opublikowano

Udało mi się w końcu wykorzystać do czegoś stary komputer.

Ale to jest dobre. I ta muzyka. Jeszcze tylko muszę ogarnąć odpowiednie ustawienia emulatora co by trochę piksele podkręcić i podpiąć DS3.10128c3e2946e7d9e795f86bedbcac66.jpg

Opublikowano

Davin Weston

zdeh.

jeżu jakie to satysfakcjonujące 
:banderas:  
Mesjasz 2013 roku zrobiony na każdej platformie gdzie go wydano

jcZBN2n.jpg
MmlbuYe.jpg
RYNm2UP.jpg

A2LezfT.jpg

gra nadal bardzo robi gameplayem, niezłą fabułą i rozmachem
-no i efekty pogodowe, światło itp na obecnej generacji to jest coś niespotykanego 

Opublikowano

Szoty z zakończenia mogłeś sobie darować.

Opublikowano

Meh, to chyba średnio świadczy o wykreowanych postaciach jeśli nie pamiętam kim był gość ze spoilera ;/.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Szoty z zakończenia mogłeś sobie darować.

A skąd ktoś ma wiedzieć, że chodzi o koniec? Raczej Ty bardziej to "zaspoilowałeś".
Opublikowano

Meh, to chyba średnio świadczy o wykreowanych postaciach jeśli nie pamiętam kim był gość ze spoilera ;/.

Dokładnie to samo pomyślałem. XD bardzo lubię V, ale z postaci to ja chyba nikogo nie pamiętam prócz głównych bohaterów i Blantmana.

A z takiego SA to pewnie każda misję potrafiłby powiedzieć co gdzie i z kim się dzieje.

Opublikowano

v - fabularnie fałszywy mesjasz, ale poczucie wolności i poprawki w gameplayu były w większości znakomite (poza modelem jazdy i niszceniem pojazdów). sa jak na swoje czasy robiło najbardziej jako całość. kupiłem za 239 zł, więc nie dam se wmówić że było inaczej

Opublikowano

Gralem teraz na PS4

...a na PC z rok temu -jak pamietam, było lepsze AA, no i to w sumie tyle

;)

Opublikowano

A co jest nie tak z MotionJoy ? Mam go nawet zainstalowanego bo używałem do emulacji PS2 i nie miałem żadnych problemów z DS3. Nie działa poprawnie z EPSXE? 

Tu np. jest szybka metoda na podłączenie DS4. Chyba z tego skorzystam, choć chciałem grać na DS3.

http://ngemu.com/threads/hoto-configuring-sony-playstation-dualshock-4-with-epsxe-on-windows-7.169873/

Edytowane przez WisnieR

Opublikowano

MotionJoy? To chodzi cały czas w tle, wyświetla reklamy, instaluje jakiś syf. To program nastawiony na zarabianie z reklam, a nie od pasjonatów jak w SCP Driver. Odinstaluj Motiona, zainstaluj SCP.

SCP obsługuje też bluetooth, więc możesz grać bezprzewodowo, jak masz w lapku bt, czy pier.dolnik na usb za 3 złote.

To co wrzucasz o DS4 to nieznana mi metoda, czegoś z 2015. SCP Driver używam od lat i jest to stale aktualizowane.

http://forums.pcsx2.net/Thread-XInput-Wrapper-for-DS3-and-Play-com-USB-Dual-DS2-Controller tutaj w pierwszym poście masz wszystko.

Opublikowano

Chyba po prostu zabiore z pracy kontrolery do ONE. Akuarat budujemy żurawie sterowane przez Oculusa i nam w cholere tego zostało.

Opublikowano

Udało mi się w końcu wykorzystać do czegoś stary komputer.

Ale to jest dobre. I ta muzyka. Jeszcze tylko muszę ogarnąć odpowiednie ustawienia emulatora co by trochę piksele podkręcić i podpiąć DS3.10128c3e2946e7d9e795f86bedbcac66.jpg

Szto to ?

Przepraszam się z gierkami na GBA skonczyłem Castlevanie teraz biorę się za inne sztosiwa.

8n61zr8.jpgBXU8eBQ.jpg

Opublikowano

Dr Czeko - Chrono Cross

Opublikowano

Bastard sword jest również w tej części więc będziesz miał czym grać. :D