Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 664,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

dojdziesz tam to bedziesz wiedziec

Opublikowano

Ile ty juz gierek nakupowales i pozaczynales to głowa mała, ja to jedna/MAX dwie gry na raz, innej opcji nie ma.

Opublikowano

Zdrowy wariat z Ciebie.

Opublikowano

Tyłem do ekranu dla lepszej immersji? aha

Opublikowano

jeszcze jakieś narkotyki zarzuć dla lepszej immersji :d

Opublikowano

Za(pipi)ie tego fleta od siatkówki :>

u8qXNkI.jpg

Opublikowano

Nie mogę patrzeć na pysk bohaterki, wygląda jak Natalia Siwiec ;//

Myślałem że tylko ja nie mogę zdzierżyć jej twarzy ale rozumiem, że potrzebowali postaci po której widać emocje na twarzy a nie żeby była pięknością, zresztą TN nigdy nie grzeszyli pięknymi postaciami.

Opublikowano

Wydaje mi się, ze robią normalne postaci, własnie coś innego niż jakieś wydumane piękności i to akurat jest spoko. 

Opublikowano

Zamknij oczy i graj na sluch. 

Opublikowano

no bo ona jest przyszłosci, kiedyś wszystkie dupy tak bedą wygladac

Opublikowano

Nie mogę patrzeć na pysk bohaterki, wygląda jak Natalia Siwiec ;//

Myślałem że tylko ja nie mogę zdzierżyć jej twarzy ale rozumiem, że potrzebowali postaci po której widać emocje na twarzy a nie żeby była pięknością, zresztą TN nigdy nie grzeszyli pięknymi postaciami.

A Nariko i Trip to co? Laska grająca Senue jest normalną pracownicą w NT i oprócz urody ma też olbrzymi talent aktorski.

Opublikowano

Najladniejszy design Linka od WW. Zdecydowanie.