Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

1a6c4ac7-9c8e-4552-823d-fe86f1466ba8.PNG

19849554-5e62-44a5-810c-2458e6fdf59d.PNG

Gears of War 4 - naczytałem się wiele narzekań odnośnie nowych girsów, ale szczerze jestem zaskoczony jak dobrze mi się to w gra. Najlepszy dowód na to, że dobry gameplay nigdy się nie starzeje. Nowi przeciwnicy i bronie wprowadzono książkowo. Są wystarczająco różni od znanych z trylogii, ale jednocześnie dobrze wpasowują się w gearsowy gameplay. Razi trochę infantylność nowych bohaterów (zwłaszcza jeśli porównać ich do starej ekipy) ale z czasem idzie ich polubić.

Ogółem jest zaskakująco dobrze 

• Plusik 2

przeciez nikt sie nimi nie jara xD zwykle prostackie zolnierskie dobre mordy, ale w czasach gdzie kazda gra probowala probowala  zglebiac psychike glownego bohatera to mozna bylo ich polubic za te jednowymiarowosc.

jasne dwojka i trojka w paru momentach probowaly wejsc w ten temat nieco glebiej, ale wypadalo to zalosnie ze wzgledu na dysonas zreszta gry

Edytowane przez asax

Rozi, w temacie tytułowym mate, tak napisał:

Kolejny temat w graczpospolitej, jak ekscytujące. Wrzucamy screeny (lub zdjęcia ekranów telewizorów) tego w co aktualnie gramy, takie "w co aktualnie grasz" ale dla wszystkich platform i trzeba wstawić swój obrazek, ewentualnie z opisem. Proponuję taki schemat:

Temat może być dla biednych użytkowników alternatywą dla zakupów growych, a także dla ludzi którzy też grają w gry, a nie tylko je kupują. :reggie:

Ale umawialiśmy się, że mają być zdjęcia ekranu, a nie screeny? Jeszcze za to nie warnujo?

Zdjęcia z telewizorami i wyciągniętymi owłosionymi nogami mają duszę, ale czasami to mi się trochę nie chce wyciągać aparatu, uploadować itd. kiedy robienie screenshotów z urządzenia jest teraz takie proste. No a zakładać osobny temat tylko dla screenów bez duszy to tak słabo.