Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1a6c4ac7-9c8e-4552-823d-fe86f1466ba8.PNG

19849554-5e62-44a5-810c-2458e6fdf59d.PNG

Gears of War 4 - naczytałem się wiele narzekań odnośnie nowych girsów, ale szczerze jestem zaskoczony jak dobrze mi się to w gra. Najlepszy dowód na to, że dobry gameplay nigdy się nie starzeje. Nowi przeciwnicy i bronie wprowadzono książkowo. Są wystarczająco różni od znanych z trylogii, ale jednocześnie dobrze wpasowują się w gearsowy gameplay. Razi trochę infantylność nowych bohaterów (zwłaszcza jeśli porównać ich do starej ekipy) ale z czasem idzie ich polubić.

Ogółem jest zaskakująco dobrze 

• Plusik 2
Opublikowano

poprzednia ekipa girsów to banda ch,uja przcież xD jak można jarac sie tymi pudzianami w kontekscie postaci czy fabuły, no prosze was

Opublikowano

przy wiadomej scenie z dwójki, wykręcałem głowę z żenady jak Regan w Egzorcyście

Opublikowano (edytowane)

przeciez nikt sie nimi nie jara xD zwykle prostackie zolnierskie dobre mordy, ale w czasach gdzie kazda gra probowala probowala  zglebiac psychike glownego bohatera to mozna bylo ich polubic za te jednowymiarowosc.

jasne dwojka i trojka w paru momentach probowaly wejsc w ten temat nieco glebiej, ale wypadalo to zalosnie ze wzgledu na dysonas zreszta gry

Edytowane przez asax
Opublikowano

poprzednia ekipa girsów to banda ch,uja przcież xD jak można jarac sie tymi pudzianami w kontekscie postaci czy fabuły, no prosze was

ależ można, jak najbardziej jeszcze jak. już za samo prostactwo i wyrafinowane one linery. Duke Nukem byłby dumny.

Cole <3

Opublikowano (edytowane)

6Vt8KB4.jpg1OSJNWe.jpg

naprawde fajny klimat ma ten xcom i te miejscówki, do tego smaczki jak dłużej nie gramy to śledczy wyciąga zza pazuchy piersióweczke :3

nie rozumiem ocen w recenzjach, chyba ze byla zabugowana

dukZykf.jpg

:obama:

Edytowane przez kermit
  • Plusik 2
Opublikowano

Ale umawialiśmy się, że mają być zdjęcia ekranu, a nie screeny? Jeszcze za to nie warnujo?

Opublikowano

Rozi, w temacie tytułowym mate, tak napisał:

Kolejny temat w graczpospolitej, jak ekscytujące. Wrzucamy screeny (lub zdjęcia ekranów telewizorów) tego w co aktualnie gramy, takie "w co aktualnie grasz" ale dla wszystkich platform i trzeba wstawić swój obrazek, ewentualnie z opisem. Proponuję taki schemat:

Temat może być dla biednych użytkowników alternatywą dla zakupów growych, a także dla ludzi którzy też grają w gry, a nie tylko je kupują. :reggie:

Opublikowano

Od czasów założenia tematu przez Mateusza, forum się zmieniło.

Opublikowano (edytowane)

Ten temat już dawno nie jest mój, tylko wszystkich. Róbcie co chcecie, mam wyje.bane. :reggie:

Edytowane przez mate5
Opublikowano

vYMkDAN.jpg

WRESZCIE nabrałem ochoty na granie w tego kolosa

Persona®5 na PlayStation®4

Opublikowano

Z 2013 :czesc:, sam żeś plusa dawał jak odpaliłem wind wakera na zdjęciu kiedyś

Opublikowano

Oj jakie to jest smaczne.

ON8j7l3.jpg

Prawie 10 godzin natrzepane no i już widzę, że trzeba będzie 10x tyle włożyć.

Japońców poyebało z tymi grami - yakuzy, persony, disgaje :obama:

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Kot ma głos dziecka.

Ehh pograłoby się w łóżeczku jak w czwóreczkę na PSTrupie, byle do wtorku pHL51gM.png:czesc:

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Ale umawialiśmy się, że mają być zdjęcia ekranu, a nie screeny? Jeszcze za to nie warnujo?

Zdjęcia z telewizorami i wyciągniętymi owłosionymi nogami mają duszę, ale czasami to mi się trochę nie chce wyciągać aparatu, uploadować itd. kiedy robienie screenshotów z urządzenia jest teraz takie proste. No a zakładać osobny temat tylko dla screenów bez duszy to tak słabo.

Opublikowano

Ledwo żywy telefon z 2012 roku, dropboks i wiśta wio. Mi cyknęcie foteczki zajęło z wrzutą jakieś 20 sekund które mógłbym spożytkować inaczej, a jednak chciałem pokazać nóżkę.