Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezu ile razy już ja się do tej gry przymierzałem. jak miałem vitę to nawet ją kupiłem na psn, ale nie odpaliłem xD

Opublikowano

Widzę, że zdjęcia ze stopą ​t r e n d u j ą.

Tak

Myślałem, że to okejka xD

Okejka stopą xd

Nie wiedziałem ze trzeba miec odstraszacze w tak wielu miejscach.

Wolę za dużo niż za mało
Opublikowano

Nie wiedziałem ze trzeba miec odstraszacze w tak wielu miejscach.

Trochę przesadził z tymi strachami, gdyż pojedynczy scarecrow obejmuje swoim zasięgiem taki teren:

800px-Scarecrow_Range.png

W ogóle dziwny sposób ułożenia grządek masz.

Opublikowano

Jak mi się raz wrona w(pipi)ała na grządkę jak miałem tylko jednego stracha to stwierdziłem "nie ma huja to wojna i wy ją przegracie wstrętne ptaszyska"

Na razie mi wygodnie z grządkami, robię hajs na roślinkach i dalej w nie inwestuję. Narzędzia na razie nie upgrejdowane.

Opublikowano (edytowane)

Wróciłem do RDR, przy okazji wykupując w końcu Undead Nightmare w którego nigdy jeszcze nie grałem. Mimo nieco drewnianego strzelania i sterowania postacią gra nadal robi i przede wszystkim - ponownie wciąga. 

Fbb8oaD.png

mWd3Wlb.png

nuZJ8ow.png

SWT47hi.png

Tylko ten Meksyk jakiś taki nudny :cool:

Edytowane przez Hum
  • Plusik 2
Opublikowano

Wróciłem do RDR, przy okazji wykupując w końcu Undead Nightmare w którego nigdy jeszcze nie grałem. Mimo nieco drewnianego strzelania i sterowania postacią gra nadal robi i przede wszystkim - ponownie wciąga. 

drewniane strzelanie? od 7 lat nie powstała gra z lepiej wykonanym strzelaniem

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie jest właśnie drewniane - proste, z durnym AI przeciwników i postacią bohatera, którym porusza się jak workiem ziemniaków.

Edytowane przez Hum