XM. 10 888 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Kiedyś już przeszedłem i nie podobało mi się, o wiele gorsza niż jedynka, ale jako że mam wersję z dodatkami to sprawdź ekeszcze raz po 10 latach. 8 Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Recore: DE - włączyłem na 15 min i pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Spodziewałem się graficznego paździerza, ale nawet fajnie się to rusza i wygląda (aczkolwiek animacja dalej miejscami chrupie). Poza tym nie podoba mi się walka, ale być może z czasem zyska nieco głębi. Cała reszta na duży plus, zobaczymy co będzie dalej i czy serio naprawili grę Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Dziś w retro jaskini odświeżam klasyka, którego nie dało się dorwać na żadnej giełdzie pod koniec lat 90. W demko pierwszej części (Kurushi) zagrywałem się do upadłego. W końcu mogę na spokojnie usiąść do sequela, Kurushi Final. Jest jeszcze część trzecia na PS2, którą oczywiście posiadam, ale tak z blurem tam przesadzili, że gra jest kompletnie niegrywalna. W Japonii seria nazywa się po prostu I.Q. Co ciekawe, Kurushi (苦し) znaczy cierpienie :)。 Brzmi podobnie do Karoushi (過労死), czyli... śmierci z przepracowania. Niemniej, gierka super. Trzeba pogłówkować i nauczyć się szybkich reakcji - na 'screenie z duszą' widać początek gry, gdzie są tylko cztery rządki. Później ich ilość rośnie i zaczyna być miażdżąco trudno. 5 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Kiedyś już przeszedłem i nie podobało mi się, o wiele gorsza niż jedynka, ale jako że mam wersję z dodatkami to sprawdź ekeszcze raz po 10 latach. cooooooooooooo.jp2.flv jedna z najlepszych gier w historii (dla mnie chyba najlepsza) gorsza od jedynki :pawel: epizody to jest banderas za banderasem nawet po tylu latach Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Jedyny dobry moment w hl2 to Ravenholm. Reszta do zorania, epizody były w porządku 15 Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Panie Boże Ojcze Wszechmogący Proszę mu wybacz bo nie wie co bredzi Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 (edytowane) To żaden bait po tylu latach pamiętam jedynie z hl2 goty Ravenholm i to że cała reszta była nudna i niezbyt ciekawa, nawet nie pamiętam do końca co się fabularnie działo. Aa, przepraszam, pamiętam jeszcze w opór kiepskie sekcje jazdy pojazdami Ps. Czy zapisujesz wszystkie zdjęcia z pst na dysku żeby wyciągać coś czasem? Edytowane 30 sierpnia 2017 przez Rayos Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Panie Boże Ojcze Wszechmogący Proszę mu wybacz bo nie wie co bredzi Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Ps. Czy zapisujesz wszystkie zdjęcia z pst na dysku żeby wyciągać coś czasem? wszystko jest na forum Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Że też chciało Ci się szukać tak starej fotki. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 a co reszty, potwierdzasz tylko, że brak ci gustu Że też chciało Ci się szukać tak starej fotki. co? wpisujesz rajos w pst i masz kurcze na pierwszej stronie twarz na którą patrząc masz ochote wysłać sms o tresci pomagam Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Widzę, że "Wrzuć screena" weszło dzisiaj na nowy poziom - najpierw były normalne screeny, później zdjęcia "z duszą" np. z nogami w tle, a teraz zdjęcia twarzy użytkowników. Co następne? Akty? Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 TBH to grając w pierwszą i drugą część dłuuugo po ich premierze, też preferuję jedynkę. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 (edytowane) Ograłem HL2 + epizody oraz Portal 2 na początku lipca, również w formie przypomnienia po 10 latach i do tej pory nie mogę wyjść z growego kaca, który na mnie zostawiły te cudowne gierki. Edytowane 30 sierpnia 2017 przez Hum 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 TBH to grając w pierwszą i drugą część dłuuugo po ich premierze, też preferuję jedynkę. Preferować a pisać, że gra była słaba to dwie rózne rzeczy panie chmurbubu. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 (edytowane) Episode 1 HL2 faktycznie był słaby ale główna kampania i E2 to była złota era fpsów. Do tego Deathmatch i pieprznięcie kolegi kiblem za pomocą gravity guna > kapiszony w anczarted. Edytowane 30 sierpnia 2017 przez Dr.Czekolada Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Z braku laku trochę drobiu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Ale za to jakiego. Cudowna opowieść. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 No czailem się od dawna na ta gierkę a ze dali w promo to lyknalem za 30 zlociszy ;) na to ze wrzuca w plusie nie ma narazie co liczyć bo sprzedaż jest za dobra Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Wyczaiłem ostatnio, że w galerii znajdującej się 5 min drogi ode mnie znajduje się automat DDR, a tam.. wgrana polska Stepmania z DDR'ami 1-8, a co lepsze z In The Groove 1 i 2 Za 2zł 3 kawałki, za piątaka 9. Szkoda, że nie jest to ITG, ale nie będę narzekać. Przy pierwszym starciu po 6 kawałkach leżałem martwy na podłodze, ale dzisiaj ładnie wjechało 12. Nigdy nie reprezentowałem jakiegoś wysokiego poziomu, dlatego tylko Standard, ale przyznam, że byłem zaskoczony jak dużo pamiętałem po >10 latach. No właśnie, gram sobie w Wario World na GameCube podpiętym pod CRT od Sony, chodzę jak pan grać za pieniądze na automacie DDR - jeszcze tylko wyciągnąć GBC i zacząć napyerdalać w Pokemony, zupełnie jak w 2004 4 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 To chłopacy grają w ddr ? ;f Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Dziewczyny grają w DDR, chłopaki w ITG. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Opublikowano 31 sierpnia 2017 (edytowane) EU4, rozgrywka bodajże której poświęciłem 15h. Gra wciąga niesamowicie, szczególnie jeśli gra się online. W tej rozgrywce zrezygnowałem z unii personalnej z Litwą, przez co rozwijam własną dynastię. Wyszło to na dobre, bo mogłem rozrastać się na zachdód a litwa na wschód, niezależnie jeden od drugiego. Jest co prawda sojusz, ale nie zawsze się wzywaliśmy na pomoc. Niestety ponad 100 letni konflikt z Skandynawią nieźle zniszczył Polskę. Kiedy pojawiła się wojna o sukcesję w Moskwie, wszedłem w to. To był mój błąd, bo za bardzo byłem wyniszczony wojnami. Technologicznie jestem nawet za ruskimi, co ma potem przełożenie na bitwy. Oczywiście Iron Mode, czyli tylko autosave Jak widać dynastia rządzi oprócz Polski, na Litwie oraz Pomorzu. O ile pamiętam, Mate5 grał w EU? Pomóż Mati bo ruskie zajeły mi inflanty i płock ;__; Gratki, Polską się trudno gra. I szacunek za iron mode Tylko wtedy rozgrywka ma jakieś znaczenie i najlepsze jest jak np. zdajesz sobie sprawę że udu.piles 30h gry przez jedna wojnę. xD Rad nie mam, bo ja w EU3 tylko grałem, wiec nie wiem czy to tak samo działa w czwórce ale jesli juz to podczas wojen z silnymi państwami najlepiej jest zamiast przejmowania prowincji uwalniac podległe kraje - niesława (badboy) nie rośnie, wyniszczenie wojną jest do opanowania bo wystarczy mniejszy wynik wojenny. No i wywolac ze 2-3 takie wojny w przeciagu 50 lat, a potem sukcesywnie podbijac te male wyzwolone kraje z oslabionym duzym sasiadem. Odpalilem se ostatnio save z mojej ostatniej gry - Wlk. Brytania, flota najwieksza na swiecie i wieksza niz dwie nastepne razem, tylko ze armie mam smiesznie slaba bo z 30k na poczatku XVI wieku. Jesli wroce do tego save to koniecznie musze sprobowac wojne z kastylia bo mi sie panoszy w skandynawii i wreszcie moglbym wyprobowac te prawie 200 okretow z godnym przeciwnikiem. Szkoda ze moj poczciwy laptop nie odpali CK2 albo Vic2, bo EU jednak jest oparte prawie wylacznie o wojny i kolonizacje, a w tamtych grach jest chyba wiecej ekonomii / dyplomacji / technologii. Edytowane 31 sierpnia 2017 przez mate5 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Grunt to dobrze wyglądać w tym Saints Row IV. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 września 2017 Opublikowano 1 września 2017 Wyszło demo remaku TR2 na unreal 4. Dla fanów trylogii "LAU" szykuje się pozycja obowiązkowa. Szok jak to dobrze wygląda i gra. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi