Opublikowano 6 września 20177 l Gra znana a od sceny odizolowana, starzejąca sie nieubłaganie +20 stuknęło....
Opublikowano 7 września 20177 l jak miło, gra przed rozpoczęciem zabawy przypomina najlepsze momenty z jedynki i z kim je przeżywaliśmy czas na nową przygodę
Opublikowano 7 września 20177 l przecież przed chwilą zaczął grać, pewnie wciąż mylą mu się przyciski, więc na jakiekolwiek wrażenia jeszcze za wcześnie
Opublikowano 7 września 20177 l Dopiero początki ale dobre to jest ;o jak ten zwierzak się zachowuje ;o odłożyłem pada żeby wrzucić tego posta a ten skacze po kolumnach z nudy ;d
Opublikowano 8 września 20177 l przecież przed chwilą zaczął grać, pewnie wciąż mylą mu się przyciski, więc na jakiekolwiek wrażenia jeszcze za wcześnieTo + duży chaos, nie ogarniam na razie. Pogram jeszcze z parę h to coś napisze.
Opublikowano 8 września 20177 l przecież przed chwilą zaczął grać, pewnie wciąż mylą mu się przyciski, więc na jakiekolwiek wrażenia jeszcze za wcześnieTo + duży chaos, nie ogarniam na razie. Pogram jeszcze z parę h to coś napisze. Jak będziesz chciał pograć horde na multi to daj znać
Opublikowano 11 września 20177 l Jezu, dlaczego freedom 2 a nie Unite? Co Cię pokusiło? Dwójka bdb, ale Unite to lepsza wersja z pierdylisrdem nowych rzeczy
Opublikowano 11 września 20177 l Nie pamietam. Chyba kosztowalo 5zl a tyle mi zostalo z karty 100zl. Odpalilem z 2 razy.
Opublikowano 11 września 20177 l niezła bieda 2 gierki z PSP w tym port gierki NDS'a gierka z PSX i LBP wejdź lepiej na Playstation Store i kup jakieś fajne indyki, dobrze Ci radze
Opublikowano 11 września 20177 l Mam sporo nakupowanych na swoim koncie ale wiekszosc ukonczona kiedys.
Opublikowano 11 września 20177 l Dla mnie jedynka na ps3 i ta część na vitę bardzo w porządku, za to dwójka i trójka tragedia Edytowane 11 września 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 11 września 20177 l LBP na Vite bez networka passa (cudowny pomysł Sony, brawo) jest bardzo przeciętna (bardzo słaba, krótka i łatwa kampania). Gra pokazuje pazur w levelach w stworzonych przez społeczność