Opublikowano 16 września 20177 l Drakengard 3. Jest czasami fajne śmieszkowanie. Humor rodem z gier Sudy. Na ten moment podoba mi się bardziej niż D2.
Opublikowano 19 września 20177 l Die Hard Trilogy 1997 Sega Saturn Raz widziałem na oczy w wersji na szaraka - misja w furze. Teraz live shit na SS, bardzo klawy tytuł
Opublikowano 19 września 20177 l 60 klatek, 4K - całkiem ładna ta Forza 7. Szkoda tylko, że cholernie nudna - nie zmęczyłem wyścigu do końca.
Opublikowano 20 września 20177 l 60 klatek, 4K - całkiem ładna ta Forza 7. Szkoda tylko, że cholernie nudna - nie zmęczyłem wyścigu do końca. W końcu jakaś rzetelna recenzja gry w samochody.
Opublikowano 20 września 20177 l ale ząbki na tym screenie jesteś pewien, że nie masz upscallingu z 720p do 4K?
Opublikowano 21 września 20177 l No piszta Pany co to za gry. Slinka cieknie a nawet nie wiadomo do czego :D
Opublikowano 22 września 20177 l Świetne sa te odpicowane rynsztunki z milionem detali. Dorzućmy małą zmianę barwy i jest uśmiechu na twarzy. Jeszcze tylko do fryzjera trzeba sie udać. Tutaj zaś moja uwagę przykul, " jakiś piękny kawaler " - co za klasa Edytowane 22 września 20177 l przez MEVEK
Opublikowano 23 września 20177 l Do czego ten typ w lewym dolnym rogu klaska? xd Promienie slońca układają się w logo xoxoxo.